2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارک باشه. بسلامتی. انشالله یه عالمه برات تشکیل میشه همشونم گریدشون خوبه. شرایط اسپرم مهمه. هر چی ا ...

ممنونم عزیزم انشاا...شما هم به ارزوت برسی،من ازروزسه تا روزهشت سینال اف ومنوتروپین استفاده کردم ازهرکدام روزی دوتا،روزهشتم تا یازدهم پرگویس روزدهم تا سیزدهم ستروتایدبعدش روزسیزدهم هاش سی جی نصف ودوتا امپول دیگه برا ازادسازی،عصرروزدوازدهم ک رفتم سونو یه امپولی خودشون برام زدن نمیدونم چه بود،عزیزم شما هم ۲۸تخمک داشتی ؟چندتا جنین شد؟

سلام دوستای گلم  امیدوارم حال همگی خوب باشه😘

انشاالله من شنبه زایمان میکنم از همتون میخوام واسم دعا کنید که دخترم رو سالم بغل کنم انشاالله همه منتظرا به آرزوی قلبیشون برسن و مامان بشن 

پارسال تو این روزا خیلی غصه داشتم خیلی 🥺

دوستانی که منو از قبل میشناسن میدونن که چه اتفاقی ۳دی واسم افتاد که واقعا من دیگه اون آدم سابق نبودم تا اینکه رفتم مشهد اونجا خیلی بغض داشتم امام رضا رو قسم‌ دادم که واسطه بشه بین منو خدا که دل منو شاد کنه 

حالا از خدا میخوام که دل تک تک دوستانم رو شاد کنه مثل من یه بارداری سالم رو تجربه کنن و به راحت ترین شکل مامان بشن🌷 

خیلی دوستون دارم ❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سرم‌ رو‌ دیروز زدم ولی برای سونو‌ قلب باید دو هفته دیگه برم

خب خداروشکر فکر کردم از زمانی ک آزمایشت مثبت شد دیگه دکتر نرفتی

بسلامتی عزیزم ایشالا بری قلب یا قلب هاشون رو ببینی😍

راستی عزیزم دکتر داروهاتو اضافه نکرد؟

سلام دوستای گلم  امیدوارم حال همگی خوب باشه😘 انشاالله من شنبه زایمان میکنم از همتون میخوام وا ...

سلام عزیزم خداروشکرحتما دعات میکنیم ایشالا ک به سلامتی زایمان کنی و دختر نازت رو بقل کنی ما رو هم دعا کن گلم

نه عزیزم انقدر سفته که می ترسم بهش دست بزنم. مگه با دست حس میشه؟

شکمت سفته؟شما چربی دور شکم داری؟والا تو مطالب نت نوشته میشه حس کرد.ولی منکه نتونستم.الان برا خودم نگرانی جدید درست کردم.

خدایا شکرت  
شکمت سفته؟شما چربی دور شکم داری؟والا تو مطالب نت نوشته میشه حس کرد.ولی منکه نتونستم.الان برا خودم نگ ...

اره چربی که تا دلت بخواد دارم‌. تو نت خیلی چیزا می نویسه که منم ندارم مثلا از هفته ۱۲ روی شکم خط سیاه میوفته از زیر ناف تا پایین من هی می گشتم پیدا نکردم تو خودم دیگه بیخیال شدم. 

شکم شما سفت نشده؟ نگران نباش فکر نکنم بشه رحم رو از روی شکم لمس کرد

اره چربی که تا دلت بخواد دارم‌. تو نت خیلی چیزا می نویسه که منم ندارم مثلا از هفته ۱۲ روی شکم خط سیا ...

سر پا یه کم سفته.ولی در حال درازکش نه.والا یه کم نگران شدم.برا شما در حال درازکش هم سفته؟

خدایا شکرت  
سلام دوستای گلم  امیدوارم حال همگی خوب باشه😘 انشاالله من شنبه زایمان میکنم از همتون میخوام وا ...

خدای بزرگ و مهربون پشت و پناهتون باشه. خیر پیش عزیزم. 

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

بسلامتی نی نی رو بغل بگیری عزیزدلم 

منم شنبه آزمایش دارم 

اگه یادت بود منم دعا کن 😍

خداجونم شکرت       
گفت هزار و صد و خورده ای. تماس گرفتم هنوز اس ام اس جواب برام نیومده که ببینم... ایشالله الان تو هم خ ...

دارچین جان خیلی مبارک باشه ایشالا بارداری راحتی داشته باشی 

تورو خدا برا منم دعا کن 

الان داشتم میخوابیدم یهو تو دلم خالی شد‌نکنه هیچ وقت بچه دار نشیم 

اومدم اینجا خبر مثبتیتو دیدم خبلی امیدوار شدم 

کدوم مرکز بودی 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..