2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
خداروشکر که راضی بودی.... احتمالا برای ما که دوقلو هستیم دوبرابر بشه..پرسیدم از این بابت که حدودش ر ...

انشاالله بسلامتی  عزیزم 

اللهم عجل لولیک الفرج 😍😍😍 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید 😘😘😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الهیی عزیزدلم, خداروشکرباز دردات زیادنشدن شکر.  خیلی خودتو ناراحت نکن انشالله حال بابات کاملاخ ...

ممنونم عزیزدلم ،چشم ،الهی که بحق حضرت زهرا خیلی زود این لحظه ها قسمتتون بشه 

عزیزم اره زیاده روی نکن چون خوب نیست خداروشکر که فرشتت و بسلامت بغل کردی

ممنونم عزیزم ان شاالله شما هم بسلامتی نی نی رو بغل کنید

عزززیزم قشنگ درکت میکنم، منم بعد از زایمانم همسرم کرونا مثبت شد و خودمم مبتلا شدم اما خفیف، درد بخیه ...

خداروشکر ،ان شاالله همیشه شاد و سلامت باشید ، واسه منم دعا کنید اینروزا رو بگذرونم 

واقعاا عزیزم مطمئنی؟من چقداسترس گرفتم توروخدا اگه مطمئنی بهم دل امیدی بده چفددارواستفاده کردم

پانکچرت میکنن  نگران نباش روی تخمکاتم تاثیری نداره کرونا منم موقع پانکچر تست سرولوژی مثبت شد ته حلق منفی ولی بهش اعتماد نکردن همه رو بیهوش کردن منو بیحس پانکچر کردن

پانکچرت میکنن  نگران نباش روی تخمکاتم تاثیری نداره کرونا منم موقع پانکچر تست سرولوژی مثبت شد ته ...

واقعاا عزیزم خدا خیرت بده ،خوب اذیت نشدی با بی حسی؟بعدش روجنین تاثیرنداره مثلا کرونایی بشه؟چقداذیتم بخاطراین مشکل خداخیرت بده گلم...شماانتقال دادین مثبت بودیامنفی؟ببخشیداینهمه سوال میپرسم نگرانم😢😥😥

اینو فقط خدا میدونه. ولی مطمئنم اگه نا امید باشی و استرس داشته باشی و فکر و خیال الکی کنی نمیگیره. ...

عزیزم چقدر حرفات به دلم نشست

ان شاالله که نینی گلتو صحیح و سالم بغلش کنی برای ماها هم دعا کن گلم

راستی جنسیت نینی شما کی مشخص میشه؟

خدایا نمی گویم دستم را بگیر عمریست گرفته ای ، رهایش مکن
چشم عزیزم ممنون از راهنماییت حتمامیگم, میدونم دکترخوبیه اماازاسترس میگم هرکارخوبی هست بگم انجام بدن, ...

سلام عزیزدلم حالت خوبه؟ ببخش من چند روزی بود نمیومدم تاپیک برا همین دیر جواب میدم. واقعیتش نمیدونم خراشو تو انتقال فرش هم انجام میدن یا نه ولی انگاری یه ماه قبل انتقال انجام میدن یعنی جنین ها باید فریز شه من اینجوری فکر میکنم.

فردا حتما تگم کن و با خبرای خوب خوشحالم کن.😍

انشالله عزیزمچرا که نه؟ 

توکل به خدا آنا جون.. خیلی دوست داشتم جنین بلاست انتقال بدم ولی دکترم اینجوری صلاح دونسته منم بهش اعتماد میکنم.