2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
بله عزیزم،نتیجه گرفتم، گل پسری من الان لا لا کرده😍، پرژسترون هم چون جنین 5 روزه خواستم انتقال بدم ا ...

وای خداروشکر ، خدا کنه دکتر منم این روشو پیشنهاد بده  نمیدونم چرا پیشنهاد نمیده  خیلی  امیدوارم کردی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ازمایش چی دادین ک فهمیدی  عفونت داره خون یا اسپرم؟

آزمایش اسپرم داد

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
بار اول چند تا خوردی امپول هم زدی؟ بار دوم چطور

بار اول  از شب پنج پریودی شبی دوتا تا شب نهم یعنی کلا ۱۰ تا قرص خوردم بدون هیچ آمپول یا داروی دیگه

بار دوم سرخود خوردم بازم از پنج پریودی شبی دوتا بدون آمپول

آخرین سونویی که هفته پیش دادم دکتر گفت که خدا رو شکر  همه چی خوبه فقط همچنان pco  هستم که از لحاظ بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه

قرار من با خدا اين شدكه.....من چشمهامو ببندم...دستمــٌ بذارم تو دست خدا وباهاش برم جلو....خٌـــدايا توي مسير دستمو ول نكني....مواظب سنگـاي جلوي پام باشي....من تا جايي چشمامو باز نگه داشتم كه ميدونستم چي خوبه و چي بد....ولي از اين به بعدش با تو.....من اسمشو ميذارم دوستي و تكيه به تو.....و تو اسمشو بذار تَوكٌـــل...ميدونم از توكل به هركس پشيمون ميشم ولي از توكل به تـــو هرگـــز....مواظبمون باش و هوامونو داشته باش❤   خدایا برا زندگی  همه چشم انتظارها معجزه های قشنگ و بی نظیر بفرست!!! الهی آمین
عزیزم‌میشه‌بگی‌اسم‌داروهای‌همسرت‌چی‌بود؟؟

یه کپسول بود که داد بهمون باید هردوتامون میخوردیم اما متاسفانه من اسمش رو فراموش کردم حتما فردا یه نگاهی میندام به دفترچه ام و بهت میگم عزیزم اما این طور که دکتر میگفت برای هر عفونتی یه داروی مجزا باید تجویز بشه

من دیشب آمپول پروژسترون رو تزریق کردم و منتظرم تا پری بیاد و برم شیراز برا کارای آی یو آی

نمیدونم چه حکمتیه که این چند ماه اخیر هر بار خواستم برم آی یو آی انجام بدم یه اتفاقی افتاده که نشده، دوماه پشت سر هم دقیقا تو روزایی که باید سونو انجام میدادم و دارو میگرفتم دکترم نبود این ماه هم که راه ها رو بستن و جریمه وو....

از همه دوستان التماس دعای فراوان دارم بخدا خسته شدم، بهترین روزای زندگیمون، جوونیمون داره تو مطب دکترها هدر میره

کاریوتایپ ندادم آزمایش ایمنی منظورتون چه ازمایشیه؟ با چه تستی معلوم میشه؟ انعقادی دادم

خیلی ازاونایی منفی میشن dfiبالابوده.ازمایش ایمنی هم زیاده ana و ....هست تو اول این تایپیک هست اسم هاشون

دوستان من اگه کرونا داشته باشم پانکچرم چه میشه؟سه شنبه عمل میشم هایپرهم شدم ،یعنی پانکچرم نکنن اون ه ...

اگه دارو گرفتی حتما اصرار کن تخمک کشی کن‌.پس تو بیمارستانهای دولتی چه جوری عمل میکنن.فک کنم حتی حق شکایتم داری اگه دارو گرفتی.فقط باید تو عمل مراقب خودشون باشن و لباس کرونا بپوشن و...

دوستان میشه کسانی که آی یو آی انجام دادن منو راهنمایی کنن؟ چه داروهایی مصرف کردن ؟چندتا تخمک داشتن؟، چه کارهایی انجام دادن؟ کسانی که با آی یو آی باردار شدن کار خاصی انجام دادن؟

خیر باشه و پیشاپیش تبریک میگم...😍😍 برای اعضای گروه دعا کن حتما🙏🏻 زایمان اسون و راحتی داشته باش ...

ممنوووون ستاره جون همیشه به یادتونم 

انشاالله باردارا به سلامتی نی نیشون رو بغل کنن منتظرا هم به زودی مامان بشن ❤️❤️

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
عزیزدلم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی و نینیت سالم بیاد بغلت سر زایمان ماهارو یادت نره😘

ممنون سارا جون 🌷 انشاالله حاجت روا بشی 👩‍❤️‍💋‍👩

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به سلامتی عزیزم، نگران نباش،اصلا سخت نیست و همه ی این روزا میشه برات خاطره ی قشنگ

قربونت عزیزم 😍🌷💜