2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
امروز رفتیم مطب دکتر صالحی گفت بی وقت میکرو کردی . دکتر عباسی سریع مارا فرستاد میکرو بدون سونو ازما ...

چ خوب. آره خدایش بدون هیچ دارویی مستقیم رفتید برا میکرو. من فکرنمیکردم نظر عباسی بوده، فکرمیکردم شما خودتون بدون نظر ارولوژ اقدام کردید. دیگه از بابت همه چی از دکتر صالحی خیالتون راحت باشه، خیلی دقیق و منظمه تمام کارایی ک نیاز باشه رو براتون انجام میده

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مرسی قربونت بشم وسط یه عالمه گریه بعد چند ساعت »یهو« دلم اروم شد  خداروشکر ک مثبت نشد بعدا بگ ...

فدات عزیزم😘😘

خداروشکر ک بهتر شدی

هیچی بیشتر از سلامتی خودت و همسرت اهمیت نداره. انشالله ب موقعش صاحب نی نی میشید. 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
از کجا فهمیدن اخه تازه ازمایش انالیز اسپرم داده عفونت نداشته مگه نشون نمیده؟ یه سری هم چند ماه پیش ق ...

ببخشید منم خیلی عفونت داشتم قبلا به توصیه یکی از دوستانم رفتم طب اسلامی و یک شیاف داد بهم به نام شیاف لیا هر ماه ده تا یک روز در میان باید استفاده کنی  عالی بود واقعا"  دیگه هم خبری از عفونت نیست تو وجودم  من با ای یو ای یکبار با یک فولیکول 20 باردار شدم

چ خوب. آره خدایش بدون هیچ دارویی مستقیم رفتید برا میکرو. من فکرنمیکردم نظر عباسی بوده، فکرمیکردم شما ...

میدونی ما چندسال پیش یبار رفتیم ناباروری ودکتر عباسی ویبارهم دکتر دادخواه شوهرمو ویزیت کردولی چون بچه نمیخواستم‌پیگیر نشدیم اون سری هم از شوهرم سونو گرفتن هم ازمایشای هورمونی داد که فرستادنمون ازمایشگاه آریا.ولی ایندفعه که رفتیم مطب دکتر عباسی اصلا هیچی فقط یه نمونه از بیضه گرفت وگفت میکرو من گفتم باتجربه است خیلیا بیمارش بودن وتعریفشو میکردن اعتماد کردم. ولی دکتر صالحی خداییش خیلی بیشتر وقت گذاشت خیلی هم خوب بیمارا تحویل میگیره خیلی امیدوارشدم.داشتم از حرف دکتر نصر افسردگی میگرفتم  

یا رب العالمین
چ خوب. آره خدایش بدون هیچ دارویی مستقیم رفتید برا میکرو. من فکرنمیکردم نظر عباسی بوده، فکرمیکردم شما ...

من چون‌میخواستیم‌مشتاق میکروکنیم دیگه نرفتیم با صالحی ویزیت بشیم ولی تو مطب دکترم ومرکز ناباروری ازچندنفر تعریفشو شنیدم‌که گفتن آشناهاشون با صالحی درمان شدن.میگم بیمارستان میلاد هم شنیدم آی وی اف انجام‌میدن نمیدونی چجوریه؟

دکتر صالحی اونجام هم جراحی میکنه میگم اکه لازم شد بریم اونجا.گفت میکرو باید تکرار بشه با یکی دوبار نمیشه بگی دیگه دیگه انجام ندین بچه دارنمیشین

یا رب العالمین
☺فدات بشم عزیزم .....من دوست دارم همیشه امیدبدم ...و میدونم چقدر سخته که ادم قبول کنه با تخمک اهدایی ...

ممنون عزيزم درسته حق با شماس زير ٤٠ سال شانس خيلي بيشتره و متاسفانه ما زمان را از دست داديم ،  گرفتن تخمك اهدايي براي من سخت نيست چون اوردن يه خواهر يا برادر بيولوژيكي براي پسرم بيشتر من را خوشحال ميكنه ، براي همسرم سختتره و ميگه اگه كار به اونجا ها كشيد بتونيم طرف را ببينيم كه حداقل چه شكليه ميخايم ازش تخمك بگيريم ، انشالله همه زودتر به نتيجه ي دلخواهشون برسن🙏

ممنون عزيزم درسته حق با شماس زير ٤٠ سال شانس خيلي بيشتره و متاسفانه ما زمان را از دست داديم ، & ...

قدات بشم گلی جون.....خوب اشکال نداره..تقدیر بوده عزیزم...به نظر منم اشکال نداره ...همه مون بنده خداییم.......شوهر منم خانومه رو دید و راضی شد....ایشالله که با معحزه خدا اصلا طبیعی باردارشدیم و همه این شختی ها تبدیل به خوشی بشه....☺ایشالله با همین جنینات حانله میشی و خبر خوبو میاری خوشحال شیم😍

خدایا صد هزاران بار شکرت که فاطمه حان  محمد جانم رو هدیه دادی و با قدرت بی همتای تو فرزندان سالم و زیبایم را به راحتی به دنیا میاورم ..تو رحیمی تو کریمی تو سزاوارثنایی
من چون‌میخواستیم‌مشتاق میکروکنیم دیگه نرفتیم با صالحی ویزیت بشیم ولی تو مطب دکترم ومرکز ناباروری ازچ ...

آره دقیقا دکتر صالحی خیلی انرژی مثبته. الهی میکروی بعدی نتیجه بگیرید. نه من تاحالا ب جز مشتاق جایی نرفتم. فقط میدونم دکتر صالحی با تیم بیمارستان بهشتی کار میکنه. جنین شناس مرکز هم مهمه. ویزیت بعدی از خود دکتر بپرس بهشتی بهتره یا میلاد.. تابستون بود یا اوایل کرونا دقیق یادم نیست یکی از بچه های تاپیک، بهشتی انجام داد باردار شد.

میدونی ما چندسال پیش یبار رفتیم ناباروری ودکتر عباسی ویبارهم دکتر دادخواه شوهرمو ویزیت کردولی چون بچ ...

خداروشکر ک ویزیت شدید و حس و حالتون بهتر شد. درمانتون اگه مثل ما از صفر باشه، چهار ماه طول میکشه. ولی بعد با خیال راحت تر میکرو میکنید.