2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
حالا من تماس گرفتم سریع جواب داد. واقعا مرکز خوبیه. دو روزه تماس میگیرم هر قسمتیش ک  میزنم با ...

امروز رفتیم مطب دکتر صالحی گفت بی وقت میکرو کردی .

دکتر عباسی سریع مارا فرستاد میکرو بدون سونو ازمایش وهیچی.

کلی پول که هدر دادیم هیچی اینهمه هم هورمون که وارد بدن ادم میشه وعوارضش کلی منا امیدوار کرد گفت اسپرمی که با fna گرفته میشه اکثرا کیفیتشون خوبه 

یا رب العالمین
سلام عزیزم، اصلا نیاز به این همه ببخشید نیست گلی هر چه قدر سوال داری بپرس، بلد باشم جواب میدم ببین ...

متشکرم عزیزم،آنقد زندگی برام سخت شده که همه چیزو در نظر میگیرم دیگه،آخه احساس کردم بار اول دکتر کم کاری کرده برام،حتی نگفت چند تا تخمک داشتم کلا،حالا ایندفعه مشایخ گفت هیچکدوم پوچ نبودن ک یه پله جلوتر رفتی،نمیدونم اگر خدای نکرده نشه اینبار،چه کاری میخوان انجام بدن،آزمایشی چیزی نیست هم برا کیفیت،برا این مشکلم ،جنین شناس میگفت ژنتیکی نیست ولی شما اینجورید،پس بر چه اساس من ایطوری شدم؟من هر ماه بر اساس سونو تخمک بالای ۲۰  دارم.یعنی خرابن هر ماه☹

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم، اصلا نیاز به این همه ببخشید نیست گلی هر چه قدر سوال داری بپرس، بلد باشم جواب میدم ببین ...

یه سوال دیگه هم اینکه من همیشه اندومترم تا ۱۲ میره،ممکنه خدای نکرده این ماه بالا نره،با توجه به این داروها میگم...

مثلا اثر عکس بدن.میدونی عزیزم فاز منفی نیستم ولی چون دو هزار کیلومتر باید برم و برگردم،میخوام پیش بینی کنم که بعدا زیاد ناراحت نشم🙈

می زند برهم جهان را         هر که یه دل بشکند🍃
سلام عزیزم در این رابطه اطلاعی ندارم، حتما از دکتر بپرس  سرخود هم هیچی بهش نده مفنامیک اسید ی ...

سلام زینبی جون ساروگیتم قبل انتقال براش یه آزمایش نوشتن به اسم سی آر پی که جوابش ۸.۵ رنج آزمایش هم نوشته up to 5بنظرت نرماله عکسشو نتونستم بفرستم

خدایا به امید تو
سلام عزیزم خوبی؟ وای که چقدرنگران شدم امروز وقتی ترشحات اومد دیگه انگارتیرنمیکشه ترسیدم. خداخودش کمک ...

سلام‌گلم

به‌خاطرترشحات‌نگران‌نباش

همین‌آب‌خیلی‌زیادبخور‌خوب‌میشی‌‌

آب‌براتخمک‌هات‌هم‌خوبه

فکرنکنم‌عفونت‌باشه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عه چه خوب 😅 راستی عزیزم چند روز دیگه میری آزمایش؟؟ دعا میکنم ایشالا مثبت بشی گلم

خیلی ازت ممنونم گلم دهم میرم انشالله شما هم مثبت باشین منو شما و همه منتظرا هممون جواب آزمایشمون مثبت شه ایشالله 

در اندک من تویی فراوان یارب..
دوستان من اگه کرونا داشته باشم پانکچرم چه میشه؟سه شنبه عمل میشم هایپرهم شدم ،یعنی پانکچرم نکنن اون ه ...

پانکچر که میشی ولی رعایت مبکنن ولی اگه مشکوکی بگو بهشون تا رعایت کنن

psychometrist.ir معتبرترین تست های روانشناسی , شخصیت شناسی, افسردگی و اضطراب, ازدواج