2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
مهربون جون خراش خیلی بهتره ها من سه تا انتقالم چسب جنین برام تزریق کردن ولی بیفایده بود البته بازم ا ...

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی چطوره؟ یعنی تواون ماهی که خراش دادی باردارشدی؟؟ درد داره خراش؟ 😨😨

میگم ببخشیدهمون ماه که خراش میدن انتقال میشه یانه؟ توی سیکل انتقال فرش منظورم هست میشه؟ 

ممنون از راهنمایی هات حتمابه دکترم میگم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قربونت مهربونم منم خوبم والا اونو تجربه ندارم نمیدونم باز میخوای با دکترت به صلاح مشورتی بکن دکتر ح ...

چشم عزیزم ممنون از راهنماییت حتمامیگم, میدونم دکترخوبیه اماازاسترس میگم هرکارخوبی هست بگم انجام بدن, شادن جونم میگه خراش هم خیلی خوبه باهمون باردارشده, بنظرت توی سیکل فرش هم خراش میشه داد؟ 

سلام عزیزم خوبی؟ نی نی چطوره؟ یعنی تواون ماهی که خراش دادی باردارشدی؟؟ درد داره خراش؟ 😨😨 میگم ببخ ...

عزیزم معمولا ماه قبل انتقال خراش میدن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
برای انتقال جنین فکر کنم لازمه اندازه گرفته بشه که انگاری دردش زیاده برا همین من موقع پانکچر که بیهو ...

نه بابا درد خیلی زیادی نداره یه ذره است. من روز سوم پری سری قبل اندازه گرفتن

من میلاد تبریز

سلام عزیزم خوبی؟ رفتی سلفری؟ 

میگم عزیزم دکترحمدی واسه توخراش یا چسب جنین اینها رو انجام داده بود؟ خوبه واسش بگم؟ 

یکیم اینکه فعلاعمق رحمم رو اندازه نگرفتن اینهاتوبیهوشی اندازه میکنن؟؟ 

سلام عزیزم خوبی؟ رفتی سلفری؟  میگم عزیزم دکترحمدی واسه توخراش یا چسب جنین اینها رو انجام داده ...

ممنون گلم.بله رفتم.

دکتر حمدی برام پی آر پی فقط انجام داد.ولی شما میخوای ازش بپرس که کدوم اینا برات بهتره.عمق رحم هم شاید تو پانکچر اندازه گرفته باشن.بدون بیهوشی که نبود.

خدایا شکرت  
نگران نباش. وقتی فولیکول کوچیک باشه که ازاد نمیشه. اینکه چندمین روز پانکچر شی بسته به شرایط بدنت دار ...

مرسی عزیزم. داستان ازونجایی شروع میشه که من برای آی یو آی پیش همین دکتر رفتم و با وجودیکه خودم بهشون گوشزد کردم، دو روز زودتر تخمکم آزاد شد و آی یو آی کنسل شد. برای همین نمی تونم تو این یک مورد بهش اعتماد داشته باشم. اما توکل به خدا. به قول تو فعلا کوچیکند و آزاد نمیشن انشالله.

خنُک آن قماربازی که بباخت هرچه بودش | بنماند هیچش اِلا هوس قمار دیگر 🌱🌈
ممنون گلم.بله رفتم. دکتر حمدی برام پی آر پی فقط انجام داد.ولی شما میخوای ازش بپرس که کدوم اینا برات ...

برای من سری قبل بدون بیهوشی بود روز سوم پریودی. 😖😖

پی ارپی قبل انتقالت بود؟ همون ماه؟پی ارپی چطریه؟ درد نداره؟ ببخشیدشمافرش انتقال دادی یافریز؟ 

برای من سری قبل بدون بیهوشی بود روز سوم پریودی. 😖😖 پی ارپی قبل انتقالت بود؟ همون ماه؟پی ارپی چطری ...

برا منم تو رویان بدون بیهوشی انجام داده بودن.انتقالم فریز بود.دو روز قبل انتقال انجام داد و مثل یه معاینه ساده.هیچی نفهمیدم.

خدایا شکرت  
یعنی پس اینسری نمیشه نه؟ مگراینکه فریزبشه؟  میگم شماتجربش داری؟ درد داره؟

عزیزم من خراش با هیسترو داشتم تحت بیهوشیه... اما اونایی که تو مطب داشتن میگن معمولا دردش زیادم باشه برا فردی چون خیلی کوتاهه تایمش میشه تحمل کرد. 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم به نظرم احتمالا از عوارض هایپری باشه احتیاطا با مرکز تماس بگیر ببین چی میگن.....  پودر پ ...

سلام عزیزم اگر دکتر بهمون نگه سرم اینترالیپید رو کی بزنیم میشه یک هفته قبل از انتقال زد اخه تو یه مقاله خوندم یک هفته تا دوهفته قبل از انتقال جنین باید زده بشه بنظرت درسته ؟ چه موقعی بهتر زده بشه ؟