2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زینب جون پس سی مارکر 56 و16 مال خودم بالاست الان قرص پردنیولوزون میخورم،،پس اینم مهم نیست??

عزیزم سی دی مارکر روی تشکیل جنین اثر نداره 

برای انتقال هم خدا رو شکر داری میخوری که بدنت آماده باشه عزیزم، قطعا هم مهم هست برای انتقال 

ولی برای پانکچر مهم نبوده خاطرت جمع

سلام عزیزم خوبی به خدا خیلی ناراحت شدم منفی شدی ایشالا به حق فاطمه زهرا این دفعه مثبت بشی و دلت شاد ...

انشالله این سری دیگه مثبت میشی

دوتارو انتقال میدی؟؟؟

کارخاصی کردی واسه اینسری؟؟؟

بچه ها میگن بعد پانکچر باید دوغ و سفیده تخم مرغ خورد ، این فقط واسه اوناس که هایپر میشن یا فرقی نمیک ...

عزیزم چی کار کردی انتقال دادی امروز؟ چند تا جنین تشکیل شد برات؟ چند تا انتقال دادن بیا از خودت خبر بده 

من تهران سختمه.برا هردفعه پانکچر چندبار باید رویان بری وبیای؟

من تا حالا ۳ بار رفتم ،هنوز سیکلم هم شروع نشده ،ولی خوب وقتی داروهای اصلی شروع شد چاره ای ندارم باید بمونم

دست هایم به آرزوهایم نرسید! آنها بسیار دورند...اما درخت سبز صبرم میگوید... امیدی هست... دعایی هست...خدایی هست...
عزیزم چجوری بفهمم دارم یا نه؟ آخه راستش کلا زیاد دستشویی میرم خودمم خشک میکنم ولی ببخشید بازم لباس ز ...

اره احتمالا به خاطر همونه از الان اب میوه طبیعی زیاد بخور 

ببین یه پد بزار روی لباس زیرت بعد سرفه کن ببین خیس میشه 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
۲۳هفته

انشاالله به موقع نی نی رو سالم بغل کنی 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
به سلامتی ان شاالله، 39 هفته شد دیگه زایمانم

ممنوووون عزیزم 

قسمت بوده سزارین بشی 💙

عزیزم علائمی داشتی که فهمیدن ضربان قلب افت کرده ؟ 

سلام .از همه دوستانی که برام دعا کردن ممنونم دست تک تک تون رو میبوسم .بلاخره کنجدهامو اوردم خونه &n ...

به به مبارکه مامان خانوم انشاالله چند روز دیگه با به بتای خوب خوشحالمون کنی 💙💓

ببین شوهرمن یبار نمونه از بیضه گرفتن‌گفتن مناسب میکروهست ممکنه مشکل از اسپرم باشه تو ازمایش نشون ندا ...

عزیزم کوتاهی از شما نبوده، شما ک هر روز رفتی و اماده بودی. متاسفانه کوتاهی از اوناست ک زوج رو درجریان هیچی نمیزارن. باید از روز لقاح، شرایط جنینارو برامون توضیح بدن و بگن بهترین تصمیم برای شما فلان کار هست.

الانم ناراحت نباش انشالله فردا خوش خبر باشی

در مورد همسرت مطمین نیستم، شاید منظورشون از خوب بودن، اینه که میشه میکرو کرد. این ب معنی این نیست ک شرایط اسپرم خوبه بلکه امکان اینکه میکرو کنید هست.

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻