2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست
سلام عزیزم راستی برای آزمایش کرونا آخرسر مایسا رفتی یا ابن سینا؟

سلام گلم مگه شما هنوز انتقال ندادین؟ اخه اونروز بهم گفتید پنج شنبه . من عزیزم رفتم ابن سینا اصلا هم شلوغ نبود عملا خداروشکر اونموقع که من رفتم هیچکس تو ازمایشگاهه نبو. ایشالله بسلامتی انتقال بدی عزیزم و چهارده روز بعدشم مثبت باشی😉 

در اندک من تویی فراوان یارب..
زینب جون سلام گلم خوبی پسر نازت خوبه 💙 واسه بیمارستان باید واسه نی نی حوله هم ببرم ؟ بعد اگه من شی ...

عزیزم حتما شیر خشک و شیشه شیر با خودت ببر، به سلامتی کی هست تاریخ زایمانت؟ 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من نمیدونم دقیقا . اما یادمه اون زمان که الهامی جون تازه باردار شده بود  آش دوغ با سیر فراوون د ...

ممنونم عزیزم.من اصلا سیر دوس ندارم.چند روز پیش شوهرم یه برش خیلی نازک بهم داد امتحان کنم.وگرنه نمیخورم که.

خدایا شکرت  
سلام عزیزدلم ، اره خداروشکر نی نی بدنیا اومد ، خیلی دوست داشتم طبیعی بشه ولی بچه نچرخیده بود دکتر گف ...

عزززیزم قشنگ درکت میکنم، منم بعد از زایمانم همسرم کرونا مثبت شد و خودمم مبتلا شدم اما خفیف، درد بخیه و سزارین و افسردگی بعد زایمان همه با هم یه جا آوار شده بود رو سرم، اشکم بند نمیومد، اما خدارو شکر به خیر گذشت، ان شاالله روزای سختش میگذره و با بزرگ شدن و شیرین کاریهای نی نی همه ی سختی‌ها فراموش میکنی

ممنون عزیزم ایشالا همینطوره

فقط اگه خونریزی داری حتما استراحت مطلق داشته باش چند روز و نگران هم نباش اگه شدید نیست و کمه طبیعیه..من هم به صورت پراکنده تا ۴۰ روز بعد انتقال خون میدیدم..

البته با دکترت هم درمیون بگذار..فقط ارامش داشته باش و بی خیال باش..

عزیزم حتما شیر خشک و شیشه شیر با خودت ببر، به سلامتی کی هست تاریخ زایمانت؟ 

سلام‌گلم خوبی پسرت نازت خوبه 💙

ممنون از راهنماییت❤️

فردا وقت دکتر دارم بهم‌نامه میده تاریخ میگه انشاالله تا قبل ۱۰ آذر باید زایمان کنم 

واسم دعا کنم 💗 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام‌گلم خوبی پسرت نازت خوبه 💙 ممنون از راهنماییت❤️ فردا وقت دکتر دارم بهم‌نامه میده تاریخ میگه ا ...

خیر باشه و پیشاپیش تبریک میگم...😍😍

برای اعضای گروه دعا کن حتما🙏🏻

زایمان اسون و راحتی داشته باشی..

اره دارم... اما اميد هيچي ندارم... همش ميگن همه چي خوبه اما نميشه كاش دردم معلوم بود حداقل

عزیزم توصیه من به شما و مابقی دوستان که تو سیکل انتقال هستند:

این بار که انتقال دادی کاملا بی خیال باش گویی هیییچ اتفاقی نیفتاده همون روال طبیعی زندگی ات رو در پیش بگیر به هیچ کس نگو بیاد پرستاریت، تغذیه ات مانند قبل باشه، تحرکت مثل قبل، بی خیال فک کن منتظر هیچی نیستی تنها کاری که باید انجام بدی این هست که بار سنگین جابه جا نکنی، جارو برقی نکش و زیاد خم و راست نشو مگر در حد معمول..رعایت این موارد باعث میشه شوک به بدنت وارد نشه و سیستم بدنت به طور طبیعی فعالیت داشته باشه..اصصصصلا استراحت مطلق و یا استراحت زیاد نداشته باش بعد انتقال...

این موارد رو رعایت کن ان شاء الله مثبت میشی..

فقط مخصوصا اگه زمستون انتقال میدی از امروز تا روز انتقال شکم بند بپوش، پیاده روی زیاد داشته باش، از لحاظ کم خونی و کلسیم و تیرویید و ویتامینها چک کن که کم نداشته باشی و یا مکمل استفاده کنی..

سلام بچه ها کسی سیکل نچرال انتقال داده ؟ میدونید چطوریه اگه راهنمایی کنید ممنون میشم دکتر من به من استرادیول داد که افتادم به لک بینی و انتقالم کنسل از خرداد ماه پانکچر کردم هنوز نتونستم انتقال بدم 

عزیزم توصیه من به شما و مابقی دوستان که تو سیکل انتقال هستند: این بار که انتقال دادی کاملا بی خیال ...

ممنونم عزیزم تموم این کارها رو کردم چون قبلش خیلی راجع بهش خونده بودم عادی بودم کارامو انجام میدادم سنگینی بلند نکردم کمربند پوشیدم خدا نخواست دیگه صلاح نبود 

كَتَبَ علي نَفسِهِ الرَّحمَة💝
سلام‌گلم خوبی پسرت نازت خوبه 💙 ممنون از راهنماییت❤️ فردا وقت دکتر دارم بهم‌نامه میده تاریخ میگه ا ...

عزیزدلم ایشالا زایمان راحتی داشته باشی و نینیت سالم بیاد بغلت

سر زایمان ماهارو یادت نره😘

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍