2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7044988 بازدید | 684424 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم اگر دکتر بهمون نگه سرم اینترالیپید رو کی بزنیم میشه یک هفته قبل از انتقال زد اخه تو یه مق ...

عزیزم من خودم آی وی آی جی رو دو روز قبل انتقال داشتم.. 

بعضیا سه روز قبل..... 

یه روز قبلم بودن کساییکه زدن... 

یه هفته و ده روز تا دو هفته قبلم بودن..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم روز چند انتقال بودی ببخش اطلاعات زیاده یادم نمیمونه..... 

هنوز انتقال ندادم

انتقالم موند برای دوماه دیگه

سه شنبه پانکچر شدم

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

وایی باشه ممنون یکم تحملم کمه, هیستروچیه عزیزم؟ 

ببین عزیزم هیسترو تحت بیهوشیه دوریسن میفرقتن از طریق واژن و کامل بررسی میکنن ونیازی به درمان و جراحیم باشه همونجا انجام میدن..... 

البته برا من لاپرا هیسترو با خراش بود یعنی هم لاپراسکوپی شدم، هم هیستروسکوپی هم خراش..... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
هنوز انتقال ندادم انتقالم موند برای دوماه دیگه سه شنبه پانکچر شدم

بله عزیزم پست بعدیت دیدم یادم افتاد..... 

عزیزم به نظرم احتمالا از عوارض هایپری باشه احتیاطا با مرکز تماس بگیر ببین چی میگن.....  پودر پ ...

نه دکتر معاینم کرد شکممو اینا گفت هایپر نشدی

نه ورم دارم نه کاهش حجم ادرار

از آبان ۹۸ رفتم تو اقدام و  یکسال بعد یعنی ۲۷ آبان ۹۹ چند تا جنین فریز کردم...بهمن انتقال دادم 😍 دعا کنید تو روزهای آینده تاپیک بزنم ازمایشم مثبت شده....خدایا هزاران مرتبه شکرت... آزمایشم مثبت شد😍😭....برای همه چشم انتظارا دعا میکنم به زودی دامنشون سبز بشه........‌‌دختر قشنگ من آبان ۱۴۰۰ دنیا اومد و من طعم مادری رو چشیدم😍👼 ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ برای دومین بار انتقال دادم... ۱۰ تیر آزمایشم منفی شد😭

ببین عزیزم من حالت تهوع داشتم بهم دمیترون داد خوب شدم گفت هر وقتی داشتی یکی بخور 

خیلی ممنون از راهنماییت🌹

نه دکتر معاینم کرد شکممو اینا گفت هایپر نشدی نه ورم دارم نه کاهش حجم ادرار

چند روز پیش معاینت کرد؟ 

من داخل هر نی سه تا جنین دارم یکیش ۸سلولی a ، یکیش ۸ سلولی ab ، یکیشم ۶سلولی aهست. البته ۶ تا نی همی ...

اینو فقط خدا میدونه. ولی مطمئنم اگه نا امید باشی و استرس داشته باشی و فکر و خیال الکی کنی نمیگیره.

فقط به چیزای خوب فکر کن. بعد از انتقال فیلم کمدی ببین و فقط بخند. خندیدن تو مثبت شدن تاثیر داره. حتی اگه میتونی بعد از انتقال همون موقع که دراز کشیدی الکی بخند. تا میتونی کتاب بخونو فیلم ببین و فکرتو ازاد کن. اون دوهفته تا ازمایش واقعا کند میگذره و اگه بخوای فقط به مثبت یا منفی شدن فکر کنی دیوونه میشی. خیلیا مثبت شدن. پس احتمال مثبت شدن تو هم خیلی زیاده. من شهریور انتقال دادم و فکر کنم تو اون برهه هممون مثبت شدیم به جز تی تی که طفلی قلب نی نی اش ایستاد و دیگه ازش خبر ندارم. خیلی ها با ای وی اف مثبت میشن. خیلی ها با مشکلات عجیب غریب. پس احتمال مثبت شدن تو با جنینای خوبی که داری خیلی زیاده.

چله حدیث کسا هم خیلی جواب میده. اگه تونستی چله بگیر

مرسی عزیزم. داستان ازونجایی شروع میشه که من برای آی یو آی پیش همین دکتر رفتم و با وجودیکه خودم بهشون ...

بهت حق میدما. اما چاره ای جز اطمینان کردن نداریم. 

من خواهرم بار اولی که باردار شد بچش بیست و شش هفته به دنیا اومد. دکلمان شد. جفت پاره شد و به خونریزی افتاد. با اینکه قبلش به دکتر گفت که دخترخالم که هجده سالش بود به تازگی ترمبوز گرفته و فوت شده و سابقه لخته خون تو خونواده داریم. برا بارداری دومش دکترشو عوض کرد و دکتر بهش انوکسا داد و خدا رو شکر بچش موند و الان دو سالشه. من پیش دکتر اولش رفتم. من استرسیم و دکترم خونسرده. مامانم خودشو میکشه که من دکترمو عوض کنمو این به درد نمیخوره. اما من اعتقاد ندارم. من فکر میکنم هر ادمی ممکنه خطا کنه. هر دکتری ممکنه یه بار اشتباه کنه. و وقتی دکتر یه بار برا خواهرم اون اشتباهو کرده حالا برا من از بقیه مریضاش بیشتر دقت میکنه. به من علاوه بر انوکسا آسپرین هم داده. هر بار هم تاکید میکنه که قطعشون نکن.

برا شما هم چون یه بار اشتباه کرده، حالا بیشتر دقت میکنه. پس نگران نباش. نگرانی روی رشد فولیکولات تاثیر منفی میذاره. رو کیفیت تخمکات. ایشالا کلی تخمک خوب خواهی داشت و میای خبر مامان شدنتو بهمون میدی.