2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045344 بازدید | 684460 پست
سلام عزیزدلم دقیقا هیچ کس مثل دوستان این تاپیک حال و احوال همدیگرو درک نمیکنن ولی خب غیر از صبر کرد ...

انشالا خدا برات بهترین هارو میخواد . از ته دلم برات دعا میکنم که خدا دلتو شاد کنه و هرچی  که خیر و مصلحتته برات مقدور کنه .

برای خودمو دکترم نوشته بود برای همسرمم فقط فرتیل سان ام بودکه خودم علاوه براون فرتیل ایدهم گرفتم سرخ ...

نه اونی که سرخود واسه همسرتون خریدی رو نده بهش

یه بار دیگه هم اسم استراحت بعد از انتقال بیاری با ماهیتابه آنا جون میام ها🍳🍳🍳🍳🤣🤣🤣🤣

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره بخدا اینجا رو دوست دارم چون همدردام درک میکنن چی میگم درد دارو عمل انتقال آزمایش همه رو به اضافه ...

عزیزم‌درکت میکنم منم ۶ ساعت با مرکز فاصله داشتم شب راه میفتادیم سر صبح میرسیدیم اونجا شبای زمستون تو ماشین میخوابیدیم خیلی اوضاع بدی بود من هر وقت میرفتم گریه میکردم به فاصله ۲ یا ۳ روز هی این راهو میرفتیمو میومدیم جاده ی برفی و خطرناک خداروشکر میکنم بازم نتیجه گرفتم خدا جواب سختی هامو داد ان شاالله شما هم به زودی مامان بشی تمام این سختی ها هم فراموش میشه

به سلامتی عزیزم 😍 😍 😍 😍  آره دکتر خیلی خوبیه تعریفش رو شنیدم الان روزی چند تا استرادیول د ...

روزی ۳ تااسترادیول میخورم...پس روزی یه دونه آسپرین میخورم چون خوبه برام

مرسی عزیز دلم😘

راستی زینبی جان آمپول اچ سی جی رو من نمیدونم چطوریه

باید به بازو بزنم یا مث پروژسترون به با.سن

آخه من همش تو سیکلام اوویترل داشتم میزدم به بازو برا همین نمیدونم؟؟؟

منم پارسال دقیقا همین اشتباه رو کردم و بعدش انقد گوشه کنایه شنیدم که نگو. این سری فقط به خواهر کوچیک ...

خداروشکر خانواده من و همسرم خیلی درک میکردن شرایط رو چون دیدن چندین ساله داریم تلاش میکنیم و چقدر تو جاده رفت و آمد میکنیم . اما از حرفها و نگاههای فامیلها و اطرافیان خیلی رنجیدم شاید هم چون زودرنج شده بودم تو اون بازه زمانی در هر صورت دوری بهم آرامش داد و هیچی مهمتر از آرامشم نبود . انقدر من و همسرم غرق کار شدیم که همین باعث فاصله افتادن با بقیه شد و هرچند من راضی بودم 😄😄

@زینبی_بابا     سلام عزیزم فک کنم کاملا مشکل منو میدونید. من زنگ زدم به دکترم گفت پریو ...

سلام عزیزم 

آزمایش ها همه به جز ایدز و هپاتیت اعتبار دارن

سوال سختی پرسیدی گلی، من بودم احتمالا اول آزمایش ها رو میدادم بعد میرفتم انتقال اونا و اگر نشد بررسی میکردم مرکز قبلی بمونم یا نه

مثلا من دو بار iui ناموفق تو رویان داشتم یه مدت هم فکر عوض کردن مرکز بودم ولی وقتی چند بار به خاطر آندومتریوز رفتم ابن سینا دیدم همون رویان راحت ترم و همونجا ادامه دادم 

سلام . بعد از اینکه تزریق کردید، پنبه را فشار بدید و بعد سوزن را دربیارید و پنیه را حدود 30 ثانیه هم ...

خدا خیرت بده شکمم تمام کبودی شده دونه دونه

خیلی هم امپول سوزناکیه واقعا

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
والا بخدا این همه آدمو اسیر خودش کرده پدرشوهرم فهمیده باردارم ، رفته در عرض یک روز یک خواب رو خالی ک ...

نوشین جان انشالله خدا کمک کنه نی نی ها سفت بچسبن بهت!

من خیلی با حرفهات آروم میشدم موقع انتقالم!وقتی مثبت شدی چقدر ذوق کردم!

منم امیدوار بودم!نامه نوشتم مثل شما به خدا و فرشته اش!

اما نشد!

با کلی امید و کلی تلاش نشد!

اولش بفکر این افتادم که کلا بذارم کنار درمان رو!

الان نمیدونم چیکار کنم!فقط از خدا خواستم منو نجات بده از دست دکترها!و بهترین راه رو بذاره جلوی پام!

برات دعا میکنم بزودی بیای و بگی صدای قلب نی نی ها رو شنیدی💚❤️🙏

سلام . بعد از اینکه تزریق کردید، پنبه را فشار بدید و بعد سوزن را دربیارید و پنیه را حدود 30 ثانیه هم ...

سوزنش هم خیلی ضخیمه آنوکسا اذیت میکنه تا بره داخل پوست

مشهد،حرم،ورودی باب الجوادتان..... آقا عجیب دلم گرفته برایتان
روزی ۳ تااسترادیول میخورم...پس روزی یه دونه آسپرین میخورم چون خوبه برام مرسی عزیز دلم😘 راستی زینب ...

ببین گلم دو نوع داره یکی عضلانی یکی زیر جلدی که اگر نگاه کنی و ببینی سوزنش نازکه میتونی دور نافی بزنی

اگر بلند بود عضلانی 

اگر بلاست بوده نه خیلی زود نیست ولی اگر 3 روزه بوده اصلا روز 12 نرو الان روز چندمی؟؟ خیلی ذوق دارم ...

الان روز ۶ هستم.و ۶ ساعت دیگه وارد روز ۷ میشم.۲۹ رو زده روز آزمایش.دو تا بلاست و یه ۳ روزه انتقال دادم.خب بتام ممکنه روز ۱۲ خیلی تپل نباشه.از اون جهت میگم  

خدایا شکرت  
انشالله با اولین انتقال مامان میشی عزیزم 😍😍

انشأالله به امید خدا برام دعا کن انشاالله خودتم نتیجه بگیری 😍😍💗💗🙏🙏

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏