2777
2789

سلام من دو ساله نامزدم(عقدیم) همسرم فامیلمون میشه پسرخالمه قبل از من با یه دختری دوست بوده که همکلاسی بودن و رفت خاستگاریش ولی خانواده ها چونکه از استان های مختلف بودن قبول نکردن و بهم خورد خاستگاریشون و اومد خاستگاری من و چون از بچگی عاشقش بودم قبول کردم و عقد کردیم

تقریبا ۶ ماه بعدش دیدم اون دختر با همسرم تو یه تایم آنلاین بودن ولی باز گفتم خب ممکنه پیش بیاد و بیخیال شدم.

تا اینکه دیدم یه کانال روزمرگی داره و متن و این چیزا میذاره

بعدش شوهرمم کانال زد برای خودش و شروع کرد اهنگ و روزمرگی ازین چیزا گذاشتن که ممبری هم نداشت. تا اینکه دیدم اون دختره عضو کانال شوهرم شده به شوهرم گفتم گفت خودش اومده و بیرونش کرد از کانال

چند وقت پیش همسرم برای یه کاری رفته بود یه شهر دیگه و دور بودیم از هم دیگه و با سیم کارت دیگه ی  خواهرم دیدم تلگرامش عکسای دوتاییمون مشخص نمیشه برای بقیه حلقه هم تو بیوش نبود (یعنی بود ولی یکاری کرد فقط مخاطبینش ببینن )

منم ک دیدم اینکارو کرده حرصم گرفت همینکارو با تنظیماتم کردم

ولی دلم اروم نمیشد رفتم اتفاقی کانال اون دختره دیدم تو کانالش زده بهم گفت دوستم داره هنوز اگرچه دیر اگرچه دور ؛ رفتم تو بیو کانالش دیدم لینک چت ربات هست، زدم روش و عکس خودمو شوهرمو براش ارسال کردم گفتم چ حسی داره؟ (نخواستم حرصش بدم خاستم روشه همچی) دیدم اونم یه شات فرستاد از صفحه چت ربات که یکی براش نوشته بود دلم خیلی تنگه برات و حرفای عاشقانه ولی پیام از ربات چت بود نه پیوی ولی زده بود پیام دریافتی از (اسم پیج همسرم). دنیا سرم خراب شد زنگ زدم ب شوهرم  گفتم باید وارد حساب تلگرامت شم و بالاخره رمز داد و وارد حسابش شدم(یه شهر دیگ بود) رفتم پیوی دختره گفتم التماست میکنم مدرکی اگه داری بده ک بدونم چیکار کنم زد زیر همچی ک نمیشناسم شوهرتو

ولی ازونطرف تمام پیام هامو فوروارد میکرد به تلگرام همسرم(نمیدونس من تو حسابشم) بعد گفت الکی اون چتو ساختم چیزی بین ما نیست بخدا و فلان

با کلی گریه زنگ زدم همسرم گفتم نمیخام دیگ باهات باشم و فلان و اونم پیام داد دختره هرچی تونست بارش کرد بهش گفت ازت شکایت میکنم ب بابات میگم حسادت زندگی مارو نکن

اونم گفت میدونم زنت داره میبینه نترس چیزی نمیگم ولی بدون بخاطر پدر مادرم سکوت میکنم و اکانتشو پاک کرد کلا

یه هفته بعدش همسرمم اکانت تلگرامشو پاک کرد کلا

بهش گفتم واسه چی پاک کردی گفت دوباره اکانت جدید میخام بزنم ک این نداشته باشه دیگه

ولی همش میترسم نکنه پاک کرده که مدرک نابود کنه

نمیدونم 😭😭 شما چی میگین؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودت همه چیو میدونیو رفتنی بودی تاحالا رفته بودی تونمیری میمونی زندگی میکنی و تااخرش باشک به شوهرت ز ...

چون میخواستم خودمو از شک نجات بدم ولی الان نمیدونم چی شده سردرگم تر شدم