2777
2789

خواهرم غش کرده بود رو صندلی هنوز فوت باورش نشده بود بچش هق هق گریه

عروسای اون مرحوم سرخاک جیییغ یکیشون بالا اورد

روحیمو باختم قبل ازینم همیشه دعا میکردم خدا منو زودتر از عزیزام ببره

ب بززگترا کاری ندارم ولی دیدن بچه های کوچیک سرخاک ک گریه میکردن روحمو نابود کرد اخه چرا اوردنشون اونجا💔💔💔

مرحوم‌ پدر دامادمون بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله هیچوقت داغ عزیز نبینی 

واقعا سخت و وحشتناکه من همیشه ترس داشتم روزی ک‌ پدرم رفت واقعا ازیادم نمیره هیچوقت ظهر شد نیومد شب شد‌ نیومد خونه پنج سال شد نیومدخونه نمیتونم از حال اون روزام بگم ک وحشتناکه

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
🥺🥺 مراسم ختم واقعا غم انگیزه

همش میگم کاش نمیرفتم بجاش تعزیت میرفتیم شوهر لجبازم گوش نکرد الان همش چهره بچه ها جلو چشمم میاد شوهرمم تو خونه یسره دلقک بازی در میاره حرص میخوزم

منم مراسم خاکسپاری عزیزم بودم و هنوز نمیتونم هضمش کنم که از پیشمون رفته

میزی برای کار، کاری برای تخت، تختی برای خواب، خوابی برای جان، جانی برای مرگ، مرگی برای یاد، یادی برای سنگ، این بود زندگی؟!    حسین_پناهی 

خدا رحمتشون کنه. ببین چه قدر آدم خوبی بودن که عروس هاش اینقدر براش ناراحت بودن

لطفا اگه امکان داره برای شادی روح عزیز آسمونی من یه فاتحه و صلوات مهمونش میکنی🙏

خدارحمتشون کنه ولی یکم نقش بازی نمیکردن؟برای پدر شوهر غش و بالا اوردن و جیغ؟

مرحوم خیلی عروساش و نوه هاشو دوست داشت نوه هاشش داشتن خودشونو میکشتن انقد ضجه زدن بچه های نیم وجبی. یکی از عروساش بالا اورد خواهر خودمم همش میگفت بابا زندست بابا زندست

هرچی گفتیم جیغ بزن خالی شی گوش نکرد