2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045348 بازدید | 684460 پست
سلام کسی اینجا هست که اطلاعاتی راجع به آمپول النوا داشته باشه دکتر عارفی بهم داده کسی تجربه استفاده ...

سلام عزیزم منم داشتم داروی خوبیه به جای اینکه هروز آمپول بزنی این یدونه رو میزنی بعد میری سونو بعدش داروهای جدید بهت میده 

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
5 تا بازرو رو دو روز قبل پانکچر زدم آره حالا زنگ زدم گفتم چرا به من استرادیول دادید آسپیرین ندادید ...

انشالله با اولین انتقال مامان میشی عزیزم 😍😍

من انقدر خستم که حوصله بحث ندارم هرچی شما میفرمایید درسته 🌺

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزیزم منم داشتم داروی خوبیه به جای اینکه هروز آمپول بزنی این یدونه رو میزنی بعد میری سونو بعدش ...

یعنی بازم امپول میده ؟  بمن یدونه النوا داده و گفته سه پریود بزنم پنج بعدش برم سونو دیگه باز کی میخواد دارو بزنم پریودم تموم میشه که من روز هشت پریودم میخواد سونوم کنه

در اندک من تویی فراوان یارب..
یعنی بازم امپول میده ؟  بمن یدونه النوا داده و گفته سه پریود بزنم پنج بعدش برم سونو دیگه باز کی ...

توروخدا لطف میکنی روند درمان بهم بگی من هیچ اطلاعاتی ندارم متاسفانه دکترمم هیچ پلانی بهم نداد راجع به کاری که میخواد روم انجام بده 

در اندک من تویی فراوان یارب..
سلام نوشین جان . واقعا حالتو درک میکنم چون خودم مثل حال و روز شمارو کشیدم پارسال و میدونم چشم انتظار ...

سلام عزیزدلم

دقیقا هیچ کس مثل دوستان این تاپیک حال و احوال همدیگرو درک نمیکنن ولی خب غیر از صبر کردن چاره ای هم نیست دیگه

سلام نوشین جان . واقعا حالتو درک میکنم چون خودم مثل حال و روز شمارو کشیدم پارسال و میدونم چشم انتظار ...

منم پارسال دقیقا همین اشتباه رو کردم و بعدش انقد گوشه کنایه شنیدم که نگو. این سری فقط به خواهر کوچیکه ام گفتم. دیگه هیچکس نمیدونه. پارسال تا یه ماه جواب تلفن هیچکس رو نمی دادم. مثلا یکی از جاریام بعد چند وقت خونه مادر شوهرم دیدمش، قشنگ ذوق و شادی رو تو حرفاش و تو چشماش میدیدی. از یه طرف هم کرونا سبب خیر شد و آدم حداقل خیلی ها رو نمیبینه دیگه

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
انشالله همین بار جواب میگیری عزیزم.  بله من این دفعه با طرازی بودم. ببین من نمیدونم مطبش کی وق ...

مرسی

انشالله،خدا با دعاهای شما منو از این دکترها رها کنه.و معجزه کنه برام

امیدوارم به حق شش ماهه ی امام حسین شما و همه ی دوستان بزودی و براحتی صاحب فررندان سالم و صالح بشید

و خدا همه ی ما رو از دکتر رفتن نجات بده

سلام نوشین جان چطوری عزیزم؟ خیلی تو فکرتم الان تو چه وضعیتی هستی؟ مجدد میری سونو؟

سلام عزیز دلم ممنون که به فکرم هستی 

من پنج شنبه هفته پیش ، روز اول از هفته هفتم رفتم سونو فقط ساک بود بدون محتویات،

دکتر گفت ده دوازده روز دیگه بیا سونو ببینم چطوریه. گفت اگر بخوای تا آخر هفته ۹ صبر میکنیم اما خودش گفت زیاد معطل نکن چون آمپول و شیاف داری ، سقط جنین سخت میشه

عزیزم خودت در چه حالی

فهمیدین دلیل سقط چی بوده؟

بله از اول هم مشخص شده بود . برای همین میگم جنین بلاست دلیل بر بی عیب بودنش نیست . برای من بلاست بود و پوچ از آب دراومد😐 شایدم شانس من بود