2777
2789
عنوان

تخم شپش هنوز زندس

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 33 پست
حالا دخترم دوسالشه تحمل اب داغ سشوارو نداره ولی خودمم گرفتم باید با سشوار بزنم موهامم فر بلنده نمیدو ...

قطره کیمیا بزن هیچ کاری نمیخواد بکنی نه شست و شو و تمیز کاری نه مو کوتاه کردن

من بیچاره شدم از بس شستم و جارو کشیدم و اذیت شدم هر بار خوب میشد مجدد شروع میشد تا اینکه قطره کیمیا زدم و تمام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا دخترم دوسالشه تحمل اب داغ سشوارو نداره ولی خودمم گرفتم باید با سشوار بزنم موهامم فر بلنده نمیدو ...

ازکجا فهمیدی داری؟من نمیدونم چطورین

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خدا کمکتون کنه 

برای خودت همون روشی ک گفتم انجام بده تاید م مصرف کن 

ببین وقتی آب دآع مصرف میکنی سرت بدجور میخاره همونطوری بمون اونا تخمشون  هستن ک دارن از بین میرن 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه راه حل که خودم استفاده کردم و نتیجه داد یه دارویی هست به اسم پروپیل، فکرکنم با نصف لیوان یکبارمصرف آب ولرم مخلوط میکنی اسپری میکنی به مو، تمام تخم ها رو پوچ میکنه، مثل اسید قویه ، اول یکم امتحان کن حساسیت نداشته باشی

قطره کیمیا بزن هیچ کاری نمیخواد بکنی نه شست و شو و تمیز کاری نه مو کوتاه کردنمن بیچاره شدم از بس شست ...

میشه شب الان از این شاپو های دیگه زدم میشه شب کیما بگیرم بزنم. ضرر نداره؟

چیپس چسب چسس
اره تعریوفو شنیدم ولی رفتم بهداشت محل شاپو رو دادن بهم عکسش پست قبل هس. الان سر دخترم تمیزه فقط تک ...

شامپو اینا فایده نداره باز برمیگردن 

منم اون شامپو رو زدم برا خودمو دخترم ولی فایده نداشت باز زیاد شدن

خدا کمکتون کنه برای خودت همون روشی ک گفتم انجام بده تاید م مصرف کن ببین وقتی آب دآع مصرف میکنی سرت ب ...

وااای تاید نزنین من زدم یعنی داشتم کچل میشدم از ریزش مو...نکنید خیلی وحشتناک ریزش میگیرین....

میشه شب الان از این شاپو های دیگه زدم میشه شب کیما بگیرم بزنم. ضرر نداره؟

والا من که زدم تازه باردار هم هستم

گفت ضرر نداره 

ولی خب بزار چند روز دیگه قطره رو بزن 

دخترمم سه سالشه جفتمون زدیم