2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045353 بازدید | 684461 پست
سلام عزیزم  آزمایش ها همه به جز ایدز و هپاتیت اعتبار دارن سوال سختی پرسیدی گلی، من بودم احتما ...

مرسی ممنونم

اره منم آزمایش میدم

و بعد همینجا انتقال میدم!

در همین مدت هم نوبت برای چندتا دکتر میگیرم

میرم بررسی میکنم!

امیدوارم خدا خودش بهترین راه و دکتر رو بهم نشون بده!

احساسم میگه دکترها خیلی فرق ندارن!

حالا بیام یکی دو تاشون رو ببینم.

البته امیدوارم به اونجا نرسم و خدا از دکتر رفتن برای بارداری راحتم کنه!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی ممنونم اره منم آزمایش میدم و بعد همینجا انتقال میدم! در همین مدت هم نوبت برای چندتا دکتر میگ ...

آره گلم دکترها فرق ندارن زیاد چون روش مشخص هست، فقط امکانات جنین شناسی این وسط خیلی مطرح میشه که اونم شهرای بزرگ همه در سطح عاااااااااالی دارن

ان شاالله دکتر برای زایمانت انتخاب کنی به زودی 

سلام  ممنون، والا نه زیاد خوب نیستم شکمم باد کرده و درد دارم بهم گفتن هایپر نشدی ولی چون لاغر ...

عزیزم دوغ اینا بخور زود خوب میشی.انتقالت کی هست عزیزم؟

جان منی.....  از این عزیزتر نمیشود........
نوشین جان انشالله خدا کمک کنه نی نی ها سفت بچسبن بهت! من خیلی با حرفهات آروم میشدم موقع انتقالم!وقت ...

عزیزم چقد انرژی بدی نسبت به دکترها داری؟ من خیلی ازشون ممنونم که اینهمه راه درمانی پیش رومون میذارن. که حالا امید داریم به بچه دار شدن. ما دست دکترها گیر نیفتادیم که بخواهیم از دستشون نجات پیدا کنیم. ما میریم دنبالشون تا کمکمون کنن. اون همه درس خوندن و زحمت کشیدن تا به کمک ما بیان. درسته پول میگیرن، اما به ابن معنی نیست که کمکمون نمیکنن.

من عکس‌های سایت دکتر نصر رو میبینم با اونهمه نوزادی که خودش کمک کرده برای به دنیا اومدنشون کیف میکنم و تو دلم بهش آفرین میگم و قدردانم که تو بغل اینهمه آدم نا امید بچه گذاشته.. 

عزیزم چقد انرژی بدی نسبت به دکترها داری؟ من خیلی ازشون ممنونم که اینهمه راه درمانی پیش رومون میذارن. ...

در مورد اون بنده خداها که انرژی بد ندارم!خواهر خودم،خانم برادرم ،خواهرشوهرم پزشکن😂

ولی کلا هر نوع بیماری بد هست!و اینم غیر قابل انکار!هیچکس هم نیست که از دکتر رفتن خوشش بیاد!وگرنه اونا که وسیله هستن!برای رسیدن ما به سلامتی و خواسته هامون.

منظورم اینکه راه سختی حداقل من دارم،چون هم به داروهای هورمونی حساسیت نشون میدم،هم وقتش رو‌ندارم،و هم روحیه اش رو!

در مورد اون بنده خداها که انرژی بد ندارم!خواهر خودم،خانم برادرم ،خواهرشوهرم پزشکن😂 ولی کلا هر نوع ...

آهان اون که آره

آخه دیدم هی میگی خدا منو از دست این دکترها نجات بده، انگار دارن خفه‌ات میکنن 😂😂

گفتم دیگه بگم بابا اگه انقد اذیتی نرو، چرا داری خودتو زجر میدی 🤣🤣

آهان اون که آره آخه دیدم هی میگی خدا منو از دست این دکترها نجات بده، انگار دارن خفه‌ات میکنن 😂😂 ...

خوب گغتی

خودمم از نوشته ی خودم و شما کمی خندیدم😂😂😂😂

من خودم به همه امید میدم و میگم برید درمان کنید

نوبت خودم که شد نمیدونم چ شد!این یک هفته واقعا ازعرش به فرش رسیدم!

منی که اونقدر امید داشتم و حتی بفکر روز به دنیا اومدن نی نی هابودم!کلا الان ناامید شدم!

اما بازم خدا کمکم میکنه

راضیم به رضای اون

انشالله روزهای خوب هم میان

🤭🤭🤭🤭عزیزم نگران نباش اونو دکترت هم میدونه  حالا ضخامتت چند شد؟؟

😊😊نگفت بهم زینبی جون هنوزشروع نکردم اول باید برم عکس رنگی دوباره آخه من پارسال قبل آی وی اف چون لولم هیدرو بود پیش دکتر قبلیم لاپاراسکوپی هیستروسکوپی کردم حالا اومدم اینجا میگن باید عکس رنگی بگیری ببینیم واقعا لولت خوب بستست هیدرو نیست دیگه

خدایاشکرت 🥰لا حول ولا قوة الا بالله على العظيم 🙏🙏🙏
خدا خیرت بده شکمم تمام کبودی شده دونه دونه خیلی هم امپول سوزناکیه واقعا

من به بازوم میزنم به شکمم بخوام بزنم مجبورم خودم بزنم، همسرم فشارش میوفته!! بعد نمیدونم سوزنش کنده یا چی؟ یه بار هر کار کردم تو شکمم نرفت از اون موقع میدم همسرم بزنه تو بازوم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
عزیزم چقد انرژی بدی نسبت به دکترها داری؟ من خیلی ازشون ممنونم که اینهمه راه درمانی پیش رومون میذارن. ...

چه دید مثبتی. چقدر خوبه اینجوری به قضیه نگاه کردن. موافقم باهات کاملا. آره وقتی یکی مثبت میشه خود دکترا خیلی ذوق میکنن.

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
سوزنش هم خیلی ضخیمه آنوکسا اذیت میکنه تا بره داخل پوست

پایین ناف و بالاش نزنین...شکمتونو توی دستتون جمع کنین و اون موقع تزریق کنین و وقتی تموم شد و سوزن رو دراوردین گوشت شکمتونو ول کنین...اینا هم خیلی تاثیر داره توی کمتر کبود شدنش...راستی تزریقو اروم انجام بدین...هواگیری هم نکنین