2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه بنظرم خودتو سنگین بگیر مثلا میخوای چی بنویسی وقتی از حسش هیچی نمیفهمی

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹

اگه یکی که متوجه شده من چک میکنم با قصد استوری بذار تو بیوش بنویسه سلام چی ؟منم هنوز واکنش نشون ندادم البته شماره رو پاک کردم استوری رفت واتساپه

عزیزم اگ دوسش داری حتما بهش بگو نزار ب دلت بمونه بزار تکلیفت روشن بشه

خیلی میترسم😥

از اینکه قبول نکنه رد کنه رد بشم 

پسرام که کلا تو توهم هستن میترسم بدتر کنه 

اون منو نمیشناسه من فقط اونو میشناسم با پیج فیک هم دنبال کردم 

اگه یکی که متوجه شده من چک میکنم با قصد استوری بذار تو بیوش بنویسه سلام چی ؟منم هنوز واکنش نشون نداد ...

بستگی داره طرفت دشمن خونیته یا چ نسبتی بات داره

خانمای گل برای حاجت رواییم با قلبای پاکتون ی صلوات بی زحمت میفرستین؟ اجرتون با صاحب الزمان😇🌱🤍             ی کنج از حرم بهم جا بده اقای مهربونم یابن الحسین (ع) :))        صلَّی اللهُ عَلَیکَ یَا اَبَاعَبدِاللهِ الحُسَین “علیه السلام” 🤲🏻❤️‍🩹
خیلی میترسم😥از اینکه قبول نکنه رد کنه رد بشم پسرام که کلا تو توهم هستن میترسم بدتر کنه اون منو نمیش ...

اصلااااا همچین کار اشتباهی نکن ببین خواهرانه دارم نصیحتت میکنم اگ واقعا دوسش داری سعی کن بهش ارتباطتت رو نزدیک کنی اگ واقعا دوستت داشته باشه یا نظری بهت داشته باشه خودش پا پیش میزاره الکی خودتو داغون نکن 

خیلی میترسم😥از اینکه قبول نکنه رد کنه رد بشم پسرام که کلا تو توهم هستن میترسم بدتر کنه اون منو نمیش ...

خب عزیزم تکلیفت روشن میشه بخدا راست میگم اشتباه منو نکن من الان چن ساله سر درگمم بخدا چون خودمو دیدم این راهنمایی رو ازت میکنم 

راستش من باهمه جور دختری اینو دیدم اتفاقی با قیافه های مختلف

گاهی اوقات باخودم میگم مگه من چیم از اونا کمتره 

اونم منو نمیشناسه من اونو میشناسم