2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046011 بازدید | 684497 پست
عزیزم سرویکست چند بود بعد چند شد؟ خب به نظرت من دیگه طبق همون روال بزنم یا قطعش کنم ، دیگه الان هفته ...

هفته ۱۲ سرویکس ۳۹ بود، هفته ۱۶ شده بود ۳۳

راستش نمیدونم عزیزم.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
اخه ماه پیشم خوردم فقط یه روز دیرتر شدم ولی الان روز ۳۱ پری هستم ولی نشدم حتی دو سه روز قبل پری هم ...

بزار ۳ روز دیگه بگذره اگه نشوی برو از بده 

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خانوما ما قراره اگه خدا بخواد تا دوماه دیگه میکرو کنیم.شوهرم میگه حتما باید استراحت مطلق باشی تکون نخوری.خودشم صبح میره سرکار ساعت ۷ و ۸ میاد مامانمم هست میتونه کمکم کنه میگه نه حتما می خوام پرستار بگیرم.به نظرتون نیازه؟یعنی اصلا نمیتونم تکون بخورم؟میگه پرستار همسن خودت میگیرم حوصلت سر نره.هر چیم بهش میگم نیاز نیست کلا درازکش باشم گوش نمیده میگه حالا هفت ماه شدی میتونی تو خونه راه بری😐

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
سلام خانوما ما قراره اگه خدا بخواد تا دوماه دیگه میکرو کنیم.شوهرم میگه حتما باید استراحت مطلق باشی ت ...

سلام. استراحت مطلق نیاز نیست که هیچی، خوب هم نیست. خونرسانی به رحم کم میشه اگر همه‌اش دراز کشیده باشین، مگر در موارد خاص که دکتر بگه استراحت مطلق.

من جفتم پایین بود، لکه بینی داشتم، طول سرویکسم کم شد ولی دکترم هیچ وقت بهم نگفت استراحت مطلق...

سلام. استراحت مطلق نیاز نیست که هیچی، خوب هم نیست. خونرسانی به رحم کم میشه اگر همه‌اش دراز کشید ...

چجوری به شوهرم بفهمونم نیاز نیست یه سره درازکش باشم.اصلا گوش نمیده

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍
عزیزم میفهمم چی میگی منم مثل شما بودم ولی سعی کن کنترلش کنی چون بعدا خیلی چیزای بیشتری رو باید کنترل ...

انشالله اگه بتونم کنترل میکنم..از نظر روحی نیاز دارم چند نفر بیان بگن از طریق ivf باردار شدن و بچه هاشونو به دنیا اوردن و مشکلی نداشتن🤦‍♂️

خیلی احساس متفاوت بودن میکنم چون ivf کردم😞

چجوری به شوهرم بفهمونم نیاز نیست یه سره درازکش باشم.اصلا گوش نمیده

اگر واقعاً به حرف شما گوش نمیده به دکترتون بگین که با همسرتون صحبت کنه، توی اینترنت مقاله معتبر در این مورد پیدا کنین و بدین همسرتون بخونه...

اگر واقعاً به حرف شما گوش نمیده به دکترتون بگین که با همسرتون صحبت کنه، توی اینترنت مقاله معتبر در ا ...

ممنونم عزیزم

@زینبی_بابا    

عزیزم یه سوال دارم

من از دو هفته بعد از انتقالم که لکه بینی داشتم آسپیرین نخوردم دیگه.الانم که هفته چهاردهمم بازم اسپرین نمیخورم 

هپارین و انوکسا هم از اول استفاده نمیکردم..چند جا دیدم اونایی که ivf کردن انوکسپارین میزدن..من نمیزنم خطرناک نیست؟؟چیکار کنم..دیروزم دکتر بودم هیچی نگفت 

@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال دارم من از دو هفته بعد از انتقالم که لکه بینی داشتم آسپیر ...

عزیزم من از اول هیچ کدومش رو نداشتم.

مرسی عزیزدلم.ممنون از دعای خیرت 😘😘 خدا حفظش کنه.وای ترش کردن خیلی بده‌.بیشتر تهوع من الان واسه هم ...

مطبشو تعطیل کرده هنوزم باز نکرده؟ چه بد... ان شا الله هر کدوم بهتره قسمتت بشه، ولی صارم واقعا خوب بود همه چیزش