2777
2789
عنوان

بحث با شوهر بخاطر کارای مادرش

1887 بازدید | 61 پست

مامانا توروخدا بخونید .

من دوقلو دارم الان سه ماهشونه . بخاطر کار همسرم مجبور شدم چندروزی بیام شهر دیگه و خب دست تنها نمیتونستم دوتاشونو جمع و جور‌کنم یکی از بچه هارو گذاشتم خونه مامانم و یکیو اوردم با خودم ( به درست و غلط این تصمیمم کاری ندارم چون چاره ای نداشتم ) . حالا امروز مادرشوهرم زنگ زده ک‌بره بچه رو از مامانم بگیره اون نگه داره قرار شد چندساعت بیره فقط من شدیدا مخالف بودم چون خونشون همیشه شلوغه و مریضن و اینکه مراقب بچه هم نیستن مهمون داشته باشن بچه رو‌میدن دستش و گرسنگی میدنشو اینا خیلی خوابالوان ولی چون شوهرم قول داده بود به من گف بخاطر من بذار گفتم باشه ولی شب ببرنش . حالا ساعت ۱۰ شده زنگ زده ک نمیبریم امشب ما نکهش میداریم منم خیلی ناراحت شدم هیچی نگفتم نشستم گریه کردن دیگه شوهرم گریه منو دید بهشون گف نه ببرید بچه‌رو ولی شوهرم با من قهر کرده شامم نخورد رفت خوابید . کارم اشتباه بوده؟! 

مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم اشتباه نبوده ولی نذار قهر بمونه یه طوری برخورد کن که انگار همچین اتفاقی نیفتاده .

الان ک خوابیده ولی ناراحت شده میگه اوناهم پدربزرگ مادربزرگشن . اصلا منو درک نمیکنه توی این قضیه

مادر از نگرانی و شناختی ک از خانواده همسر داره تصمیم هایی میگیره ک ب صلاح بچس 

نه کارت اشتباه نبوده اگر فک میکنی که اونا مراقبش نیستن و بچه اذیت میشه خیالت راحت نیس همون بهتر که گفتی

اولین اشتباهت این بود که بچتو سپردی دست مادرشوهرت 😏 ولی خوب کردی که گفتی بچتو برگردونن ، حالا بردنش ...

عزیزم میگم ک اصلا نمیخاستم اینقد شوهرم پیله شد و اصرار کرد ک راضی شدم واسه چندساعت. اره دیگه ساعت ۱۱ گذاشتنش خونه مامانم. بعدم ب مامانم گفته چکار کنم زن پسر دوست نداره ما نومونو نگه داریم