2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046090 بازدید | 684498 پست
امروز با یه دکتر دیگه ویزیت شدم، گفت پرولوتون‌رو‌نباید قبل ۱۷ هفته تزریق میکردی، رو‌جنین‌اثر بد میذا ...

دکتر قبلیت کی بود؟

من دکتر طرازی بهم داده بود.

بعدها رفتم پرینالوژیست ، گفت لزومی نداشته بزنی.شیافو حذف کرد.ولی پرولوتون رو گفت چون زدی باید ادامه بدی،دچار زایمان زودرس میشی

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از جوابتون..♥️ من که از هفته ششم برای هر سونوگرافیم استرس داشتم جنینم نباشه😑😑بعد میرفتم صد ...

عزیزم میفهمم چی میگی منم مثل شما بودم ولی سعی کن کنترلش کنی چون بعدا خیلی چیزای بیشتری رو باید کنترل کنی ان شاء الله 😍😍😍

سلام خانمای گل یه سوال دارم لطفا اگه تجربه دارین کمک کنین.این درسته که میگن تو بارداری باید حتی الا ...

سلام عزیزم هر جوری راحتی بخواب فقط از هفته 20 به بعد که رحم بزرگ شده به پشت نخواب همین، دمر هم که کلا برای هیچ کس خوب نیست بخوابه 

گلم تو هیچ چیزی زیاده روی نکن حتی چیزایی که شنیدی خوبه، اون سمت چپ خوابیدن واسه وقتی هست که مثلا خانم باردار زیاد به پشت خوابیده (بیشتر از 20 دقیقه) بهش میگن یهو بلند نشو، اول یه کم سمت چپ بخواب بعد 

اینم از الان بهت بگم واسه پهلو به پهلو شدن هم لازم نیست اول بشینی و بعد مثلا از سمت چپ به سمت راست بری، خیلی راحت تو حالت خوابیده جابجا شو، به بند ناف و اینا ربطی نداره، این خرافاته که میگن اگر این جور نکنی بند ناف دور گردن بچه میپیچه، و متاسفانه خرافات خیلی راحت پخش میشه و اصلاح کردنش مشکل هست

برا من چند روز طول میکشه و واقعا آزار دهنده ست یهدرد خفیف نیست که فقط متوجه بشم که خوب داره تخم ...

عزیزم آندومتریوز نداری؟ 

چون منم پریود هام رفته رفته دردناک شده بود و پلی کیستیک هم بودم، اما جالبه بعد از زایمان همه اونها از بین رفتن بدون جراحی لاپراسکوپی 

زینب جون شیشه شیر گل پسرت چه مارکی هست و آیا راضی هستین؟؟

عزیزم اونت گرفتم، از نوعی که شبیه سینه مادر هست، اون هم نوع اولتراسافت 

بله خیلی خیلی راضی ام، فقط یه نکته داره اگر میخوای مثل من بچه هم سینه خودت رو بگیره هم شیشه حتما این نوع رو بگیر، و برای نوزادی سر شیشه مخصوص نوزاد، بعد از یه مدت  یک قطره و بعد حدود دو ماهگی دو قطره و بعد از چند ماه سه قطره

من الان دو قطره خریدم، حتما توضیحات سایت نمایندگی اونت در ایران رو بخون و بعد سفارش بده

زینبی جون سلام من رفتم دکتر گفت خییلی کم بقایا مونده.. به من ال دی داد و چرک خشک کن و امپول Dipherl ...

عزیزم فکر کنم میخواد سیکل انتقال رو برات شروع کنه

گلم اگر پیدا نکردی دکاپپتیل هم عینا همین دارو هست، اون رو بگیر 

کار کردش هم اگر سیکل انتقال باشی القای حالت یائسگی موقت به تخمدان هست 

اخی عزیزم، خدا رو شکر، پسر من تا 4 ماهگی کولیک داشت، الان هنوز رفلاکسش خوب نشده، اما بهتره، راستی شم ...

آخ آخ این ریفلاکس چه چیز. بدیه، جدیدا هر کی رو میبینم نی نی داره، درگیرش شده

گلم اسم لاتین واکسن رو مینویسی بی زحمت چون به گوشم نخورده 🙈🙈🙈 یا گاهی حروف انگلیسی رو که فارسی میبینم متوجه نمیشم

امروز با یه دکتر دیگه ویزیت شدم، گفت پرولوتون‌رو‌نباید قبل ۱۷ هفته تزریق میکردی، رو‌جنین‌اثر بد میذا ...

عزیزم اصلا نگران نباش، دکتر های زیادی از جمله طرازی برای بیمارانشون از حتی هفته 12 پرلوتون میدن و هیچی هم نشده

اگر نگرانی 3_4 روز آمپول پروژسترون 50 بزن بعد شیاف پروژسترون 400 بذار(فرتیژست یا سیکلوژست) 

خودم که اصلا پرلوتون نداشتم تا هفته 35 هم به خاطر سرکلاژ شیاف داشتم 

آخ آخ این ریفلاکس چه چیز. بدیه، جدیدا هر کی رو میبینم نی نی داره، درگیرش شده گلم اسم لاتین واکسن رو ...

اره خیلی این ریفلاکس لعنتی زیاد شده، معلوم نیس چی وارد رژیم غذایی مردم شده یا شایدم اعصابا ضعیف شده، ولی من شنیدم استرس روی کولیک تاثیر میزاره و روی ریفلاکس بی تاثیر، نمیدونم والا، زیادم ازش صحبت نمیشه لااقل ما مامانا خیالمون راحت بشه🙁 اسم واکسن prevenar 13

عزیزم اونت گرفتم، از نوعی که شبیه سینه مادر هست، اون هم نوع اولتراسافت  بله خیلی خیلی راضی ام، ...

منم اونت گرفتم خیلی خوبه، خدا رو شکر سینه ی منم ول نکرد، فقط میشه بگین از کدوم سایت سرشیشه سفارش میدی؟ 

من تازه اوابوست رو اینترنتی خریداری کردم.میخوام روزی ۴ تا بخورم.ولی فرضا که اصلا ۲۰ تا تخمک تشکیل بش ...

عزیزم dfi بالا هنوز رابطه با شکست ivf نداره و اگر اسپرم سالم پیدا نکردن دلیلش dfi نیست عزیزم دلیلش مورفولوژی پایین هست

مورفولوژی هم خیلی سخت جواب میده به درمان ولی نباید ناامید بشی و باید تا میتونی تقویت کنی همسرت رو،خنک نگه داشتن و کاهش وزن و نپوشیدن شلوار جین و لباس زیر تنگ هم مد نظر داشته باشن حتما 

نشستن طولانی مدت هم برای dfi و هم برای مورفولوژی سم حساب میشه

غذاهای سرخ کرده رو به حداقل برسون گلم و مصرف میده د سبزیجات تازه رو زیاد کنین

پیاده روی هم با رعایت اصول بهداشتی و فاصله از دیگران حتما انجام بدین

خودت هم تقویت کن حتما و حتما از جنین شناس یا دکترت راجع به کیفیت تخمک هات بپرس در پانکچر قبلی و از تقویت کرون خودت هم اصلا نا امید نشو

میدونم اوابووست خیلی گرونه و زور داره ولی اگر دکتر گفته حتما تهیه کن گلم

اره خیلی این ریفلاکس لعنتی زیاد شده، معلوم نیس چی وارد رژیم غذایی مردم شده یا شایدم اعصابا ضعیف شده، ...

آخ آخ گفتی استرس

ببین من حتی الانم اگر شیرخشک با استرس بهش بدم تشدید میشه این موضوع، گلم در مورد خوراکمون اصلا استرس نگیر، همین که غذای خونگی میخوریم کافیه، متاسفانه یه کم مد شده هر چی میخوریم کوفتمون میکنن بدون اینکه راه حل منطقی بدن و فقط اعصاب ما رو بهم میزنن یه عده، چون قصد بهره برداری از استرس دادن به ما دارن، و اینکه یه ذهن استرس دیده خیلی راحت تر گول حرفای بی پایه و اساس اونها رو میخوره و راحت مثلا میگن واکسن نزنین و نمک ید دار بده و نمک دریا خوبه و ...

پس از همه چیز مهمتر حفظ آرامش خودمون هست 

سایت اونت رو تو گوگل به فارسی زدم، شما هم بزن *اونت ایران *میاره، با پیک هم ارسال داره

https://aventiran.ir
Web result with site links
اونت