من دوقلو دارم الان سه ماهشونه . بخاطر کار همسرم مجبور شدم چندروزی بیام شهر دیگه و خب دست تنها نمیتونستم دوتاشونو جمع و جورکنم یکی از بچه هارو گذاشتم خونه مامانم و یکیو اوردم با خودم ( به درست و غلط این تصمیمم کاری ندارم چون چاره ای نداشتم ) . حالا امروز مادرشوهرم زنگ زده کبره بچه رو از مامانم بگیره اون نگه داره قرار شد چندساعت بیره فقط من شدیدا مخالف بودم چون خونشون همیشه شلوغه و مریضن و اینکه مراقب بچه هم نیستن مهمون داشته باشن بچه رومیدن دستش و گرسنگی میدنشو اینا خیلی خوابالوان ولی چون شوهرم قول داده بود به من گف بخاطر من بذار گفتم باشه ولی شب ببرنش . حالا ساعت ۱۰ شده زنگ زده ک نمیبریم امشب ما نکهش میداریم منم خیلی ناراحت شدم هیچی نگفتم نشستم گریه کردن دیگه شوهرم گریه منو دید بهشون گف نه ببرید بچهرو ولی شوهرم با من قهر کرده شامم نخورد رفت خوابید . کارم اشتباه بوده؟!
مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…
برو بغلش کن و بگو شاید منم جات بودم ناراحت میشدم ولی بخدا انگار روحم داغون شده از دوری بچم دارم میسوزم ، فکر میکنم کسی بهش توجه نکنه مقصر منم که اونجا گذاشتمش ، خواهش میکنم درکم کن و اگه تندی کردم حلال کن ...بخدا دلم نمیخواد زندگیمون سراین مسائل خراب بشه ولی همه فکر و ذهنم شده بچه ...بیا امشب که ی کم ازادتریم کنارهم باشیم ، بجای قهر بغلم کن و بیا باهم حرف بزنیم ...
سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
والا شوهرتم همون مادر بزرگ کرده چرا فکر میکنید نمیتونه بچت رونگهداره.تو خودت بیشتر به بچه ضربه زدی.تو این سن ولش کردی تا آخر عمر اضطراب جدایی داره.لیماری روانی خیلی بدتر از جسمیه.قبل بچه دار شدن این مطالب روبخونید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
والا شوهرتم همون مادر بزرگ کرده چرا فکر میکنید نمیتونه بچت رونگهداره.تو خودت بیشتر به بچه ضربه زدی. ...
چون نگهداریشو دیدم شوهرم دنیا اومده ۴ کیلو بوده یکماهگیش ۲ کیلو شده بوده. راجع به ضررهای دوری ام نیازی به توصبح شما نیست خودم میدونم و سوال و مسئله من این نیست اصلا
مامانم اینقدر زیباست که گاهی باورم نمیشه واقعیه❤️…