2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
عزیزم dfi بالا هنوز رابطه با شکست ivf نداره و اگر اسپرم سالم پیدا نکردن دلیلش dfi نیست عزیزم دلیلش م ...

حح

زینب جان میوه و سبزی نمیگم خیلی زیاد ولی تا حدی مصرف میکنیم.تمام موارد دیگه رو هم که گفتی رعایت میکنیم.فقط در مورد خنک نگه داشتن همسرم فقط با آب سرد میشوره.ولی دیگه کمپرس یخ نمیزاره.

اوابوست رو هم اینترنتی خریدم.خیلی دیر موجود شد.منم مجبورم میکرو رو عقب بندازم .خوشحالم که به دی اف آی ربطی نداره.همسرم خیلی سخت آزمایش میره.پس عوض اینکه انرژیمو بزارم برا تشویق کردنش برا رفتن به آزمایش تقویت کردنشو بیشتر می کنم.

زینب جان داروهایی که میخوره حاوی ویتامین ای هم هستن.به نظرت لازمه خود ویتامین ای رو هم بخوره؟.یا ویتامین سی و زینک.پزشکش که تجویز نکرده و خودش ۳ تا دارو داره الان.

خدایا شکرت  
برا من چند روز طول میکشه و واقعا آزار دهنده ست یهدرد خفیف نیست که فقط متوجه بشم که خوب داره تخم ...

سلام خوبی عزیزم 

منم مثل شما درد دارم این دردم بعد اینکه تو ۶ هفته سقط کردم شروع شده الان ۵ سال از اون روز میگذره و من هنوز دارمش تو سونو اصلا نشون نمیداد فقط میگفت تنبلی داری شاید برا همین درد داری تا اینکه لاپارسکوپی کردم و گفت آندرومتریوز خفیف داری  برا همینه دردات ...دردای من خیلی زیاد و غیر قابل تحمل شده فقط داروی مسکن میخورم چند ساعتی آروم میشم اگر نخورم ۷ روز عادت باید درد بکشم دردم هم سمت چپ شکمم هس 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زینبی_باباسلام عزیزم خوبی ببخشید یه سوال دارم من آندرومتریوز خفیف دارم ولی با درد زیاد یه بار آی وی اف کردم مثبت شد ولی به خونریزی افتادم سقط شد به نظرت دوباره برم برا کاشت یا اول فکری به آندرومتیوز کنم شاید دلیل سقطم همین باشه قبل آی وی اف هم طبیعی باردار شدم ۶ هفته سقط شد نمیدونم الان چکار کنم دکترا هم نمیشه باهاشون حرف زد فقط کار خودشون میکنن 

❤اللهم صل علی محمد و علی آل محمد ❤
شما روز سوم میری دکتر من از روز اول استرادیول میده ولی خیلیارو دیدم از روزسوم میخورن  

دكتر گفت روز سوم ولي ماما گفت به چهارمم كشيد اشكال نداره

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
خانمایی که قراره انتقال بدین روزه میگیرین یانه منم میخوام بعد ماه رمضون انتقال بدم ولی روزمو میگیرم ...

اگه بشه بگيرم خوبه ، فردا بايد از دكتر بپرسم

مربي مهد كودك هستم ، مادر ليا كوچولو 
منم قراره این ماه پریود شدم ال دی بخورم برای منم اول تیر میوفته ...امیدوارم مثبت بشی عزیزم 

ممنون عزيزم همچنين شما

من که امروز فردا پريود ميشم لازم که نيست تا پريود بعدي کاري کنم الکي فقط وقتمونو هدر دادن خيلي از مراکز شروع کردن سيکلاشونو نميدونم بهمن چرا شروع نميکنه ميترسم خردادم شروع نکنه.

من سنم هم 36  فرصت از دست ميدم

خدایا شکرت