2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان نماز روزه اتون قبول حق باشه 🙏🏻❤️ ان شالله خدا بحق این ماه عزیز دل همتون رو شاد کنه 🙏🏻❤️🌹 

بچه ها ازتون خواهشی دارم میشه با دلای پاکتون از ته دل برای خواهرم دعاکنید 😢 خواهرم مریض هست هیچ سنی نداره دلم براش کباب میشه 😭 دعاکنید خدا شفا بده 

خدایا هزاران بارشکرت بخاطر نعمتی که بهم بخشیدی🙏🏻فرشته نازم رو به خودت میسپارم 🌸
ممنون عزیزم.ان شاالله. اگه مقدارش بالا باشه درمانش فقط سبزیجات و سرد نگه داشتن و ایناس دیگه.نه؟

آره عزیزم مواد غذایی سالم خیلی تاثیر گذاره..دکترم به همسرم ویتامین ای وسی و پنتوکسی فیلین و ولمن داد...همسرم همبشه خودشو با آب سرد میشست وهرشب کمپرس یخ هم یک ربع .میذاشت ...راجع به داروها به دکترش بگو اگه مشکلی نبود واسش تجویز کنه خیلی خوبه ...منم نامید بودم عزیزم همسرم هم دکترای مختلف زیاد رفت آخرین بار  رفتیم پیش دکتر امیر جنتی که گفت شما شرایط میکرو دارین ما هم یکم امیدوار شدیم و دیگه تصمیم گرفتیم انجامش بدیم ❤❤❤انشالله به همین زودی شما هم صاحب نی نی میشید🤲❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
بی بی بزن ایشالا باردار باشی

امروز بی بی زدم منفی بود

بعدم هیچ علایمی ندارم

موندم تا حالا سابقه نداشت تاخیر انقدر داشته باشم

بعد من با دو بارivf و یه بارiui باردار نشدم

چه برسه طبیعی

امید ندارم

امروز بی بی زدم منفی بود بعدم هیچ علایمی ندارم موندم تا حالا سابقه نداشت تاخیر انقدر داشته باشم ب ...

نه به اینکه چون میکرو کردی نشده دیگه طبیعی نمیشی ایشالا که میشی

تغییر هورمونه نگران نباش

گر مسلمان/گر مسیحی/گر یهود... آدمی باشید مذهب هر چه بود
همسرم رویان پیش دکتر صدیقی میرفت.بعدش عوض کردیم و رفت پیش یه دکتر دیگه که اسمش خاطرم نیست.هیچکدوم‌نن ...

اتفاقا دکتر همسر منم گیلانی بود تو رویان هرچی میگفتیم میکرو بنویس من وهمسرم سنمون داره میره بالا میگفت شما تا ده بار میتونین آی یو آی کنین شاید نتیجه بده 😑❤

《ما همه بشر بودیم تا اینکه نژاد ارتباطمان را برید!!مذهب از یکدیگرجدایمان ساخت!!سیاست بین مان دیوار کشید!!وثروت! از ما طبقه ساخت!!》
نه به اینکه چون میکرو کردی نشده دیگه طبیعی نمیشی ایشالا که میشی تغییر هورمونه نگران نباش

مامان ماهک شما الان اسپرین میخورین ؟؟ یا منتظری بری دکتر واست تجویز کنه؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
منکه تازه شروع کردم چهارشنبه هم‌میزم‌دکتر دیره؟

عزیزم من اطلاعی ندارم فقط سرچ کردم دیدم نوشته باعث بارداری میشه خواستم ببینم دکترتون از اون موقع گفته قطع نکنید یا خودتون دوباره شروع کردید

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
نه به اینکه چون میکرو کردی نشده دیگه طبیعی نمیشی ایشالا که میشی تغییر هورمونه نگران نباش

اخه ماه پیشم خوردم فقط یه روز دیرتر شدم

ولی الان روز ۳۱ پری هستم ولی نشدم

حتی دو سه روز قبل پری هم لکه بینی داشتم 

حس پری داشتم

ولی الان اصلا ندارم

انگاری تازه پریودیم تموم شده اون طوریم