2777
2789
عنوان

میرید داروخانه یا مطب

| مشاهده متن کامل بحث + 376 بازدید | 53 پست
خب نمیتونم عین 🐮 وارد یه مکانی بشم و بدون سلام و خسته نباشید حرفمو بزنم

پس چرا اونا میتونن ؟؟

خیلی وقتا شده رفتم وارد مطب شدم گفتم سلام 

منشی جواب نداده بعد ادامه حرفم رو گفتن 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
خب با بی ادب باید بی ادب بود دیگه چجور اونا میتونن،خشک و سرد باشن؟

میگم که تا حالا خشکی سردی ندیدم 

سلام کردم مودب جواب داده طرف همیشه هم با روی خوش و مهربون مواجه شدم خدایی

بعدم مکه میخوام باش ازدواج کنم😄میرم میگم سلام یه ژلوفن میخوام میگیرم میام بیرون دیگه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ا شما تو بیمارستان کار میکردی ؟؟؟ میگم چرا کلا افرادی ک تو این محیط ها کار میکنن،، ی جور سردی ، غرور ...

اره گلم من پرستارم

نه سردی نیست 

یه بخشش از خستگی و سر شلوغیه 

یه بخشش هم تجربه بد از مراجعین بی اعصابه 

آدم دیگه نمیدونه اینی که الان اومد بیتربیته یا مودب 

بعد که میبینیم خوب سلام تعارف میکنن ما هم مهربون میشیم 

البته همیشه همه جا یکی دوتا آدم وحشی و بی اعصاب هم هست 

توی همکارای ما هم بود 

که خب با خود ما هم بی تربیت بودن چه برسه به مراجع ها 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

میگم که تا حالا خشکی سردی ندیدم سلام کردم مودب جواب داده طرف همیشه هم با روی خوش و مهربون مواجه شدم ...

خط اخرت خیلی خوب بود 😂😂😂😂😂😂

اره گلم من پرستارمنه سردی نیست یه بخشش از خستگی و سر شلوغیه یه بخشش هم تجربه بد از مراجعین بی اعصابه ...

اها 

ولی واقعا همیشه برام ی چیزی سواله: 

خداییش براتون فرقی نداره بیمار همراهاش کی هستن ؟؟ 

مثلا اگه همراهش از فامیلای دکتر باشه ، بیشتر بهش می‌رسید؟؟

پس چرا اونا میتونن ؟؟خیلی وقتا شده رفتم وارد مطب شدم گفتم سلام منشی جواب نداده بعد ادامه حرفم رو گفت ...

اره برای منم پیش اومده، به خودم میگم ادبشون در همین حده، برام مهم نیست 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
اره برای منم پیش اومده، به خودم میگم ادبشون در همین حده، برام مهم نیست

من بهم برمیخوره ، ناراحت میشم 

فکرم مشغول میشه که چرا مثلا جوابمو درست ندادن و .....

چقدر خوبه که فکرت رو درگیر نمیکنی 

😁😁😁بابا دنیا ارزش نداره منشی دکتر از خود دکترا بیشتر گارد میگیرن😂ول کن برات مهم نباشه

کاملا درست میگی 

باید تمرین کنم که برام مهم نباشه وگرنه خیلی اذیت میشم هربار می م اینجور جاها 

اها ولی واقعا همیشه برام ی چیزی سواله: خداییش براتون فرقی نداره بیمار همراهاش کی هستن ؟؟ مثلا اگه هم ...

برای خود بیمار نه فرقی نداره 

حداقل بخش هایی که من کار دارم واقعا واقعا بین هیچ مریضی فرق نمیزاشتیم 

ولی همراها رو چرا 

وقتی بفهمیم آشنای یکی از پرسنله بیشتر راه میدادیم داخل 

به خاطر حالا مسائل رودربایستی و از این چرت و پرتا 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️

من بهم برمیخوره ، ناراحت میشم فکرم مشغول میشه که چرا مثلا جوابمو درست ندادن و .....چقدر خوبه که فکرت ...

اره منم بهم برمیخوره، گاهی ام غر میزنم اما درنهایت میگم بی ادبن دیگه

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

من همینطورم

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم