2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046093 بازدید | 684498 پست
خدا رو شکر من فکر میکردم من غیر عادیم😒ممنون اروم شدم.. واقعا من موندم چیکار کنم اینقدر فکرم جاهای ...

نگران نباش. من قبل انتقال از دکترم پرسیدم لازم هست آسپرین بخورم، گفت اگر مشکل انعقادی داشتی از اول باید آنوکسا میزدی، حالا که مشکلی نداری پس آسپرین هم لازم نیست.

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
@زینبی_بابا     عزیزم یه سوال دارم من از دو هفته بعد از انتقالم که لکه بینی داشتم آسپیر ...

نه عزیز قرار نیست همه بزنن... 

طبق شرایط تجویز میشه.... 

انشالله همه چی خوب پیش میره عزیز و به سلامتی جگرگوشه (هاتو) در آغوش میگیری.... 

فقط آب زیاد بخور.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران نباش. من قبل انتقال از دکترم پرسیدم لازم هست آسپرین بخورم، گفت اگر مشکل انعقادی داشتی از ...

خیالم راحت شد..تازه داشتم غر میزدم چرا این دکترا حواسشون نیست واسم این قرصا و امپولا رو بنویسن🤦‍♂️🤦‍♂️

ممنون عزیزم

مرسی عزیزدلم.ممنون از دعای خیرت 😘😘 خدا حفظش کنه.وای ترش کردن خیلی بده‌.بیشتر تهوع من الان واسه هم ...

همه باید قبل از زایمان برن بیمارستان تشکیل پرونده بدن سارا جون؟

وقتی کسی اندازه ا‌ت نیست، دست بـه اندازه ی خودت نزن...
سلام دوستان لطفت کمکم کنید من دو سال پیش سقط داشتم علت سقط هم اول قلبش زد بعد رشدنکرد و قلبش وایساد ...

سلام عزیزم 

ما به مریض هامون میگیم از 24 ساعت قبل از عمل قطع کنن، چون رقیق کننده خون هست که سر عمل مشکل خونریزی پیش نیاد، نیازی نیست از 3 هفته قبل، مگه یه دارو چقدر اثرش تو بدن میمونه، شما محض احتیاط از چند روز قبل از عمل نخور، نگران نباش 

خدایا خیلی ممنونم از معجزه ای که منو لایقش دونستی،منو تا همیشه شرمنده ی خودت کردی خدای مهربونم 😢😢🙏🙏🙏🙏

سلام به روی ماه تک تک دوستای گلم..... 

انشالله که این صفحات نخونده شده پر از خبرهای خوب بودن.... 

چه قدر دلم برا اون روزا که دونه دونه پستارو میخوندم تنگ شده.... 

دلم برای اینکه کنارتون باشم خیلی تنگ شده..... 

دلم برای خونه مون خیلی تنگ شده..... 

دعا کنین بازم بتونم کنارتون باشم دوستای گلم و مامانای حال و آینده.... 

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
نه عزیز قرار نیست همه بزنن...  طبق شرایط تجویز میشه....  انشالله همه چی خوب پیش میره عزی ...

ممنون که جوابمو دادی عزیزم اروم شدم..باید سعی کنم خودمو آروم کنم یه ذره..♥️♥

راستی من یه دونه نی نی دارم..دو قلو نیستن🌹

سلام دوستان لطفت کمکم کنید من دو سال پیش سقط داشتم علت سقط هم اول قلبش زد بعد رشدنکرد و قلبش وایساد ...

نه عزیزم نگران نباش.... 

من دو تا زایمان داشتم هر دو هم بی برنامه بودن.... 

وگرنه قرار بود 2-3 روز قبلش انوکسوپارین قطع بشه اما هر دو عملا شدن یه روز قبل عمل سزارین.... 

پس به خودتون استرس ندین نرمش همون 2-3 روز قبل زایمانه.... 

سلام به روی ماه تک تک دوستای گلم.....  انشالله که این صفحات نخونده شده پر از خبرهای خوب بودن.. ...

سلام تورک آنا جان، حال خودت و خانواده ات چطوره؟

دلمون برات تنگ شده

ان شاء الله بازم بياي و خوشحالمون کني 

خداي مهربون پشت و پناهتون

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی 
نه عزیز قرار نیست همه بزنن...  طبق شرایط تجویز میشه....  انشالله همه چی خوب پیش میره عزی ...

سلام آنا جون خوبی؟ بچه های نازت خوبن؟ میگم آنا جون شما برای بچه هاتون واکسن پره ونارم زدید؟ دوره افتادم تو تاپیک از همه میپرسم😁

انشالله اگه بتونم کنترل میکنم..از نظر روحی نیاز دارم چند نفر بیان بگن از طریق ivf باردار شدن و بچه ه ...

ببین عزیزم..... 

من بعد دو تا منفی تونستم با میکردی سوم برا اولین بار مامان بشم..... 

کلکسیونر مشکلات هم بودیم..... 

فکر کن هنوز دختر 14-15 ماهه بود یهویی دیدم طبیعی باردارم.... 

ما منتخب شدیم و تو این راه قرار گرفتیم چون قراره بهترین مامانها باشیم.... 

البته نه اینکه بقیه مامان خوبی نیستن اما ماها قراره جزء بهترینا باشیم چون به سختی به این تعمت دست پیدا کردیم.... 

پس از دید + با این قضیه نگاه کن عزیزم.... 

مثل منم کم نبودن تو این خونه.... 

که دومیو سورپرایز شدن.... 

پس نه تنها به زودی انشالله مامان میشی.... 

پشتبندشم انشالله به اشانتیون خوشگل و زیبا برات کنار گذاشته شده.... 

سلام تورک آنا جان، حال خودت و خانواده ات چطوره؟ دلمون برات تنگ شده ان شاء الله بازم بياي و خوشحالم ...

فداتون عزیزای دلم.... 

شکر خدا خوبیم.... 

خیلی التماس دعا دارم..... 

آخ آخ گفتی استرس ببین من حتی الانم اگر شیرخشک با استرس بهش بدم تشدید میشه این موضوع، گلم در مورد خو ...

مرسی عزیزم، اره واقعا همه چیز رو با استرس میخوریم، بعد نمیدونم چرا وزارت بهداشت کارت واکسن بچه ها رو بروز نمیکنه😮 همه ی دنیا میگن شکر تو غذای بچه نریزید، حتی آدم بزرگا ام شکر واسشون خوب نیس، اونوقت اینا هنوز مینویسن فرنی با شکر...  راستی نگفتی در مورد این واکسنه نشنیدی؟ میدونی مشکلم اینه یه دکتر میگه واسه بچه هایی که نارس دنیا اومدن خوبه، یکی دیگه میگه همه بزنن بهتره، تو خیلی از کشورا این واکسن جز واکسیناسیون سراسریشونه

سلام آنا جون خوبی؟ بچه های نازت خوبن؟ میگم آنا جون شما برای بچه هاتون واکسن پره ونارم زدید؟ دوره افت ...

عزیزم فدات.... 

ممنون.... 

واکسن چیه؟ 

من غیر واکسن‌های بهداشت واکسن دیگه ای نزدم.... 

جزء هموناست؟ 

عزیزم فدات....  ممنون....  واکسن چیه؟  من غیر واکسن‌های بهداشت واکسن دیگه ای نز ...

نه یه واکسن اضافس، سه دوره داره واسه تقویت سیستم ایمنی و اینجور چیزا، آهان پس نزدید، منم نمیدونم بزنم یا نه، بعضی دکترا تو مطبشون میزنن