2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنون که جواب دادی عزیرم پس شما سردرد نگرفتی ؟ اخه من شنیدم ۱۶ ساعت نباید سر تکون داده بشه که اگر ای ...

نه گلم اصلا سر درد نداشتم فقط یه لحظه کوتاه تو اتاق عمل 

حدودا 4_5 ساعت بعد از عمل راه بردن منو و سه ساعت بعدش هم مایعات شروع کردن 

البته این سیستم کار دکتر من هست، دیدم دکترهایی که زمان طولانی نمیذارن بیمار تکون بخوره، واقعا اون جوری سخته

به نظرم از دکترت بپرس، ولی به بی دردی بعدش می ارزه، خصوصا که پمپ درد داشتم تا روز بعد

دکترمن‌براشروع‌سیکل‌میکرو‌نوشته‌بود ولی‌من‌نرسیدم‌انجام‌بدم..دکترم‌میگف‌اگه‌خدایی‌نکرده کیستی‌چیزی ...

عزیزم یعنی فیبروکیستیک هم باشه با میکرو بدخیم میشه؟

من قبلا سونو میدادم میگفت جنس سینه متراکم هست ۳بار سونو دادم نگفتن فیبروکیست  اما یک دوره رازیانه خوردم بعد که سونو دادم  زده فیبروکیستیک ....نگران شدم 

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
آره گلم میتونه سکسکه باشه، البته من هفته های آخر سکسکه رو حس کردم 😍😍😍😍

من از هرکی اطرافیام میپرسم براشون عجیبه!!خیلی ها انگار متوجه نمیشن

به نظر خودم هم سکسه باشه..من برعکس بقیه تکوناشون رو خیییلی کم حس میکنم😐

ولی وقتی سکسکه میکنن خیالم راحت میشه

من ۳۱سالمه ی پسر ۹ ساله دارم و ۵ ساله اقدامیم برا دومی و نمیشم ک میخوام ivf کنم'شوهرم سالمه خودمم مش ...

منم‌‌‌‌مثل‌شما..

بعد۴سال‌‌اقدام‌همرابادکتررفتن‌نشد....میکروکردم

‌اماهنوزانتقال‌ندادم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
عزیزم یعنی فیبروکیستیک هم باشه با میکرو بدخیم میشه؟ من قبلا سونو میدادم میگفت جنس سینه متراکم هست ۳ ...

گلم‌‌‌منظورم‌واشتباه‌‌فهمیدی

کلا‌دکترمن‌خیلی‌کارش‌دقیقه

پاپ‌اسمیر آزمایش‌‌‌خودم‌وهمسرم‌‌ عکس‌رنگی ‌سونوی‌سینه

توروال‌کاریش‌هس‌..که‌حتما‌بایدانجام‌بشه

بعدشم‌‌سونوی‌سینه‌روحتما‌باید‌ببرم‌‌پیشه‌جراح‌عمومی‌تاییدکنه

که‌مشکلی‌ندارم..من‌چون‌انجام‌نداده‌بودم‌..برام‌توضیح‌داد

که‌‌اگه‌خدایی‌نکرده‌‌‌فیبرومی‌یاکیستی‌باشه‌‌احتمال‌داره‌خدایی‌

نکرده‌‌داروهای‌هورمونی‌‌مشکل‌دارش‌کنه..همین

به‌خاطراین‌میگه‌ببرپیش‌‌متخصص‌جراح‌ ‌عمومی‌‌تانامه‌بده

بگه‌کیست‌‌یاهرچی‌هست‌یانیس‌‌باداروهای‌هورمونی‌مشکلی‌

داره‌یانداره

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
سلام سارا جان خوبی؟ چه خبر دوستم؟ همه چی خوب پیش میره؟ 🙂

سلام عزیزم..تو خوبی؟گل پسرت خوبه؟💙💙

مرسی از احوال پرسیت.چی بگم خواهر! هم چنان اون حالت تهوع لعنتی رو دارم.یعنی تااون روز آخر فکرکنم ول کن نیست این حال بد! نی نی هم ریز مونده به خاطر این حالت تهوع و بی اشتهایی. لطفا دعا کن برام این چند هفته اخر هم به خوبی تموم شه ،یه نفس راحت بکشم❤❤ 

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
سلام دوستانی که ivf کردن امپول هپارین یا انوکسا رو تا چند ماهگی ادامه دادن و یا قرص اسپیرین ؟ 🙏❤️

انوکسان رو تااخر بارداری دارم.چند روز قطع میکنن بعد زایمان باید بزنم تا ۶ هفته.

اسپرین هم تا هفته ۳۶.

البته من غلظت خون دارم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

سلام دوستان میشه اگه کسی میدونه به سوالام جواب بده؟

اول اینکه انتقال انجام میدن یا نه؟دوم اینکه با چه شماره ای باید تماس بگیرم هرچی زنگ میزنم کسی بر نمیداره

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه 9۵   هدف ۷۳  هدف اول ۹۰ 🟢هدف دوم ۸۵🔒هدف سوم ۸۰🔒هدف چهارم ۷۵🔒 و درنهایت ۷۳😍🔒خدایا شکرت😍😍😍