2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
نه نیومده الان صداش می کنم @samaneh_m   سمانه گلی یه خبر از خودت بده عزیزم

فداتشم عزيزم. 

من منتظره جواب آمينو بودم كه از آزمايشگاه تماس گرفتن گفتن نمونه cvs رو كشت داديم ديديم پرز جنيني وجود داره و سالمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭يا علي اصغر نميدونم اون لحظه بايد چيكار ميكردم فقط سجده شكر رفتم. بعد ديروز رفتم آنومالي با اينكه ١٦ هفته بودم كامل بررسي كرده گفت از همه لحاظ سالم فقط آب دور جنين خيلي كمه . 😢😢😢😢يعني نميدونم بايد چيكار كنم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
فداتشم عزيزم.  من منتظره جواب آمينو بودم كه از آزمايشگاه تماس گرفتن گفتن نمونه cvs رو كشت داد ...

الهی صد هزار هزار بار شکر😭😭😭😭خیلی خوشحالم برات عزیزم 

اصلا اسمتو دیدم با کلی خدا خدا پیامتو باز کردم 

نگران مایع آمنیون دور بچه نباش، نهایت چند روز سرم میزنی درست میشه، بلاخره آمنیوسنتز کردی یه کم طول میکشه تا جبران بشه

واسه منم خواهر ریسک زدن، دعا کن برای نی نیم😢😢😢

ان شاالله دخترتو به سلامتی و به موقع بغل بگیری و شیرش بدی، خیلی خوشحالم کردی آیند گفتی، از راه دور می بوسمت هم خودت هم نی نی، روزای سختی رو پشت سر گذاشتین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم ازتون    

گلم تو مرکز ناباروری آز دادین؟ تو آزمایشگاه معتبر هم قابل قبول نیست

اما چیزی که دیدم واسه میکرو خوبه ولی چون اسپرم ها کمه حتما اورولوژیست هم باید ببینه، احتمالا دارو بده یا آزهای بیشتر نیاز باشه 

از لحاظ واریکوسل هم بررسی شدن؟ 

الهی صد هزار هزار بار شکر😭😭😭😭خیلی خوشحالم برات عزیزم  اصلا اسمتو دیدم با کلی خدا خدا پیامت ...

ممنونم از دل مهربونت عزيزم. فداتشم عزيزه دلم. 😭😭😭😭😭نگران آزمايشت نباش اصلا هيچي نيست خيالت راحته راحت باشن اصل سونو كه اكي مطمئن باش. 

اين آزمايشاي غربال فقط استرس ميدن همين و بس. 

كلي برات دعا ميكنم اگر لايق باشم. توام با قلب پاكت واسم دعا كن همه چي خوب باشه انرشالله 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦
فداتشم عزيزم.  من منتظره جواب آمينو بودم كه از آزمايشگاه تماس گرفتن گفتن نمونه cvs رو كشت داد ...

خاکستری هم گفته بودن مایع آمنیون کمه، دکتر بهش سرم داد، هر روز 15 تا 20 لیوان آب می خورد، هندوانه و چیزای آبدار، تو نگرانی های بزرگتر رو رد کردی عزیزم، ان شاء الله این درست میشه

ممنونم از دل مهربونت عزيزم. فداتشم عزيزه دلم. 😭😭😭😭😭نگران آزمايشت نباش اصلا هيچي نيست خيالت راحت ...

ان شاالله توکل به خدا، ببین کلا من با عدد و رقم کار ندارم، پرس و جو می کنم ولی تهش می بینم فقط دست خداست، امیدوارم خودش خیالمو راحت کنه🤲🤲🤲🤲🤲

بچه های دیگه هم خیلی نگرانت بودن، متاسفانه الان ذهنم یاری نمیده ولی قطعا فردا صبح خبر خوش رو می خونن و خوشحال میشن

گلم تو مرکز ناباروری آز دادین؟ تو آزمایشگاه معتبر هم قابل قبول نیست اما چیزی که دیدم واسه میکرو خوب ...

بار اوله همسرم آزمایش میده.

ما 6 ماهه اقدامیم  خودش خیلییی مایل بود آز بده واسه همین آز داده.

نه آزمایشگاه معمولی آزمایش دادیم چون تو شهرمون مرکز با آزمایشگاه ناباروری نیست.

آزمایشم تو خونه انجام دادیم بردیم آزمایشگاه ولی این چیزی که تو آزمایش زده من اصلا سر در نمیارم چون اولین باره دیدم.

حالا میخوام بدونم برای یه فرد معمولی آزمایش نرماله یا نه؟

ممکنه واسه همین تو 6ماه باردار نشدم؟

بار اوله همسرم آزمایش میده. ما 6 ماهه اقدامیم  خودش خیلییی مایل بود آز بده واسه همین آز داده. ...

عزیزم شوهرمنم توازمایشگاه معمولی تورشت انجام داده بودهمه چی عالی بودصفحش عین مال همین بود،ولی وقتی تومرکزناباروری انجام شددیدم خیلی وضع خرابه ب ایناهیچ اعتباری نیس میخوای وقتوپولت هدرنره برین مرکزناباروری،محل زندگیتون کجاست شایددوروبرتون باشع جایی شمااطلاع نداشته باشین

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود

سلام دوستان من امروز روز ۱۸پریودیم بود تخمدان راست نوشته pcoو تخمدان چپم یک فولیکول غالب به ابعاد ۱۹.۲۱دیده شده ...و آندومترم ۷بوده .البته هیچ دارویی استفاده نکردم .میشه بگین وضعیتم چطوره؟

ممنونم عزيزم كه به يادم هستي مهربون خدا فرشته ها تو واست نگهداره.  من منتظره جواب آمينو بودم ك ...

واااای عزیزم خدا رو شکررررررر. خدا رو هزاران مرتبه شکر😍😍😍 خیلی خیلی خوشحال شدم برات. نگران اب دور جنین هم نباش. فقط باید مایعات بیشتری بخوری. یا حالا شاید دکترت راهکار دیگه ای هم بگه. انشاءالله فرشته تو صحیح و سالم و به موقع بغل کنی😍😍

سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

عزیزم به دوست منم گفتن بره سلفری

اینقدرررررر ترسوندنش که تا دو هفته که جوابش بیاد همش گریه داشت و لکه بینی و درد

ولی خدا را شکر چیزی نبود

تازه به این فکر کن که توی سلفری جنسیت بچه هم مشخص میشه

نگران نباش

انگار جدیدا خیلی ها را میفرستن سلفری