2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
زينب جون ديروز دكتر بهم گفت اسيد فوليك ١بخور بعد اگه تو خونه زير يك داري روزي دوتا بخور اين چنده ؟

مال شما ۴۰۰ میکرو هست ۲/۵ تا از قرص شما می شه ۱۰۰۰ میکرو که معادله ۱ میلی هس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا سل فری

نتونستم از حرفاش بفهمم چرا مستقیم نگفت سل فری آخه

از لحاظ آماری 1به 300 هست ولی از لحاظ بیوشیمیایی 1 به 47،free bhcg خیلی بالا بود، یه مامای احمقی هم ديروز میگفت این همه حالت تهوع یعنی بچه ت خدای نکرده 😭😭😭😭دیگه نمیگم چون خیلی عوضیه و نباید به حرفش توجه کنم

واقعا این استرس های ما تا کجا باید باشه، با هزار سختی بچه دار بشه آدم بعد هی تو دلشو خالی کنن، یه بار خواستم بی استرس یه مرحله رو طی کنم

خیلی واسم دعا کنین، میدونم اینا همه ریسک هست و قطعی نیست، ولی باز محتاجم به دعا

مال شما ۴۰۰ میکرو هست ۲/۵ تا از قرص شما می شه ۱۰۰۰ میکرو که معادله ۱ میلی هس

واقعا يعني زير ١؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

ای خداچقدازنادونیای این ماماهابایدبکشیم آخه،چراایناشرایط ماهارودرک نمیکنن باچ بدبختیی مامان میشیم،استرس برای مادرسمه،انشاالله که هیچ مشکلی نباشه زینبی جون،خودت ک دیدی این چن وقت واسه خیلی ازبچه هاریسک زده بودن وخداروشکربعدسلفری معلوم شدنی نی سالمه سالمه،من مطمئنم واسه شمام سالمه سالمه نی نیه گلت عزیزم،چون دعای بچه هاهمیشه پشتته ک اینقدباحوصله اطلاعاتتودراختیارماهاقرارمیدی،اصلااسترس ب دلت راه نده،مثل روزهای قبل باش،سخته ولی تومیتونی عزیزم💜

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
سلام دوستای عزیزم،امروز جواب غربال یک اومد ریسک متوسط زده ولی نمیدونم چرا دکتر گفت یا آمنیوسنتز یا س ...

اخی عزیزم

اهمیت نده

خودت اینجا همه رو اروم میکنی. چرا گوش میدی به حرفاشون

همه این ریسکا فقط توهمی بیشتر نیست

خدایا چرا اینقد درک ندارن این ادما😩😩😩😩

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️

زينب جان اصلا به حرف اون ماما بيشعور فكر نكن گلم 

اينا همش ريسك واسه بيشتريا ميزنه اصلا خودتو ناراحت نكن ني ني ما حالش عاليه 🥰🥰شك نكن 🌹🌹

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

عزیز دلم اهمیت نده.... خیلی باید صبور بود تو این راه...

همه این آزمایشات رو میدی جوابتم خوبه باز پایین برگه زده صددرصد نیستا😑 یه دکتریم توی اینستا خیر سرش جای امیدواری دادن میگه اگه کلا خوب بود جوابتون بازم شک کنین...

بگو اخه لامصب بزا خوش باشیم ... وقتی جواب خوبه بزا ماهم حالمون خوب باشه تو این دلهره رو ننداز تو جونمون ک تا اخر فکر و خیال کنیم...

تهوع کم باشه میگن وا مشکل داری زیاد باشه میگن مشکل داری..

بسپار به خدا و امیدت ب خودش باشه..

خدا خودش هوای همه جوجه هارو داره😍😍😍🍃☘🌿

😇خدایا بندبند وجود خودم و خانوادم  رو به خودت می سپارم ،پناهمون باش که جز تو پناهی نداریم.🍃لطفا یه صلوات مهمونمون کنید🍀

عزیزم ب حرف ماما گوش نده نگران نباش نذر کن محرم نزدیک همه چی خوبه اروم باش 

به دوست منم‌همینو‌گفت....رفت انجام داد الانم بچه اش سالم بغلشه...شما بالای ۳۰ درسته؟ اکثرا بالای ۳۰ ریسک‌متوسط میزنن که برن...هزینه ۲ تومن ....نگران نباش دوستی

سلام عزيزم مررررسي چه خوب كه رفتي مسافرت بهترين كارو كردي اره به خاطر دارو و استرس قبل انتقال منم هم ...

منم دقیقا دائم درحال زاری ام😊😊

بسلامتی الهی بی دردسر در آغوش بگیریش گلم 

وااای توروخدا خودت ناراحت نکن باور کن الان به نود درصد میگن هیچی نیست تو که خودت ماشالا بمب انرژی هستی زینبی جونم توکل به خدا ان شاءالله خیره نگران نباش

ولی انصافا این دکترا و ماماها ما رو پیر کردن.....

خدا به راه راست هدایتشون کنه 

خانم برادر منم فرستادن آمنیوسنتز بعد کلی استرس مشکلی هم نداشت الان دخترش ۷ سالشه فقط دوران بارداری زهرمارش شددددد😫😫😫😫

نگران نباش دوستم اول محرم داره میرسه چله زیارت عاشورا بگیر امام حسین نگهدار نی نی تو دلت باشه...