2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
نميدونم براي انتقال خوبه يا نه ولي عدم لانه گزيني و انتقال ناموفق هم نوعي سقطه ديگه  لوله هاتو ...

کار درست همینه لوله هیدرو باید برداشته بشه بعد انتقال بدی

من هر دو لوله م هیدرو هست اما چون ذخیره م به شدت پایینِ ممکن هر جراحی برام غیر قابل جبران بشه و تخمک هام رو از دست بدم.

ولی هر کی ذخیره خوبی داره اول لاپراسکوپی بشه بعد انتقال بده.

انشالله که دوست شما هم اینسری مامان میشه بعدش قدم نی نیش برای شما مبارک بشه و به زودی خودتون نتیجه عالی رو بگیرید.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
خب امروز ترشح سبز هميشگيم كه نشانگر نزديك بودن پري هس تشريفشو اورد ديگه اُميدي ندازم واقعا كم مونده ...

عزیزم تو وقتی دارو داری که پری نمیاد.پس پیش علائمشم نمیاد.

هر چند حالات پری تا ۳ چهار ماه در بارداری نزدیک موعد ، خیلی ها رو درگیر میکنه.

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دخخرخوب شیاف اصلاتابستون بایدتویخچال بمونه وگرنه نرم میشه گذاشتنش سخت میشع

مرررررسي اولش نميدونستم 🙈

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷

دوستان كسي خراش رحم انجام داده آيا درد داره و اينكه چند سيكل انجام ميدن ؟

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷
خب امروز ترشح سبز هميشگيم كه نشانگر نزديك بودن پري هس تشريفشو اورد ديگه اُميدي ندازم واقعا كم مونده ...

عزيزم منم فك كنم ١٠يا ١١انتقال بودم همين ترشح رو داشتم خودم فكر ميكردم به خاطر شياف باشه 

هميشه هم قبل پريود داشتم 

نگران نباش عزيزم

محیا خواهر من دیگه بلد نیستم به خدا 🥴🥴🥴آخه از بس حرص می خوری و می جوری نمیذاری اون طفلی کارشو بکنه

بچه ها من دو سه روزه نتونستم سر بزنم. سمانه قرار بود شنبه جواب ازش بیاد. اومد خبر بده؟

ممنونم عزيزم كه به يادم هستي مهربون خدا فرشته ها تو واست نگهداره. 

من منتظره جواب آمينو بودم كه از آزمايشگاه تماس گرفتن گفتن نمونه cvs رو كشت داديم ديديم پرز جنيني وجود داره و سالمه 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭يا علي اصغر نميدونم اون لحظه بايد چيكار ميكردم فقط سجده شكر رفتم. بعد ديروز رفتم آنومالي با اينكه ١٦ هفته بودم كامل بررسي كرده گفت از همه لحاظ سالم فقط آب دور جنين خيلي كمه . 😢😢😢😢يعني نميدونم بايد چيكار كنم. 

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦

كسي تا حالا تو سونو آنومالي بهش گفتن آب دور جنين كمه ؟ چيكار كرده زياد شده ؟ ممنون ميشم راهنماييم كنيد خيلي دوباره استرس گرفتم 😔😔😔😔

خدایا شکرت🤲🏻به لطف خدا دوباره اومدی پیشم، میوه دلم 👨‍👩‍👦