2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
از همون نمونه های فریز شده استفاده کردن یا اینکه همون روز نمونه داد؟؟؟

والا نمیدونم.فکر کنم از همون نمونه ای که اون روز داد استفاده کردن.میدونی مرکزی که ما اونجا میکرو کردیم خیلی حرفای ضد و نقیض داشتن.نمیدونم اصلا چی به چی بود.از یه طرف ما اسپرم فریز کردن برامون از یه طرف یک ماه پیش که رفتیم برا پرونده بیمه جنین شناس میگفت شوهر شما اصلا اسپرم نداشت فریز کنیم .خب خدا خیرتون بده پس اونهمه پولی که ازمون گرفتین واسه فریز برا چی بود.اگه با بیوپسی هم اسپرم نبود چطور با نمونه ای که روز پانکچر داده تونستین اسپرم پیدا کنین و جنین تشکیل بشه.چطور تو آزمایشات اسپرم بود؟ خلاصه مرکز ما خیلی بیخود بود.میخواستن هر طور شده ما رو راضی کنن بریم واسه جنین اهدایی.هیچ وقت نمیبخشمشون.خیلی اذیتمون کردن .هر وقت یاد حرفاشون میفتم اعصابم به هم میریزه.خدا هیچ وقت کسی رو مثل ما گرفتار یه سری آدم بیشعور نکنه.

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من یه بسته جنین دارم احتمال ۵۰ درصد با د عارفی انتقال بدم هنوز حتمی نیست امروز زنگ زدم مطب جواب ندا ...

یه دوماهی هست که روز سشنبه ر انداختن به روز دوشنبه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
گلم چون ممکنه آنا جون فرصت نکنه، من بهت میگم، آنا فقط آندو لگنی داشت و تخمدان و بقیه جاها درگیر نشده ...

چه عالی

ممنونم از اینکه وقت میذاری و جوابمو میدی 

وَأُفَوِّضُ أَمْرِي إِلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ بَصِيرٌ بِالْعِبَادِ(کارم را به خدا می‌سپارم، همانا خدا به حال بندگانش بیناست) 
سلام آنا جون😍 ان شاءالله همیشه سلامت باشین... دعا کن برام شنبه زایمان دارم به امید خدا☺

ان شاالله به سلامتی فارغ شی،برای ماهم دعاکن

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
سلام عزیزم عجب شانسی اخه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️برو تو فکر پیچوندن و روی رانندگی همسرت حساب نکن ممکنه اذ ...

ما دیگه آخر شانسیم.فعلا همین تصمیم رو گرفتیم خدا کنه فردا برامون روز سختی نباشه

والا نمیدونم.فکر کنم از همون نمونه ای که اون روز داد استفاده کردن.میدونی مرکزی که ما اونجا میکرو کرد ...

عزیزم ان شالله گره ی کار شما هم باز میشه.

دکترارولوژ ک به ما گفت نیاز به تسه نیست حالا ببینیم فردا نظر جنین شناس مرکز چیه

خدا واست حفظ کنه گلم بچه های نازتو😘 نمیدونم شاید بعد ۱۳ سال چشم انتظاری و دیدن بی بی و ازمایشای منف ...

عزیزم خوب درکت میکنم خدا دلتو شاد کنه انتظار چندین ساله ت تموم‌بشه 

الهی مرا  آن ده که آن به 
محیا جان به خدا استراحت هیچ اثر + ی نداره، نترس،  استرس بعد؟ 😉😉😉

خب امروز ترشح سبز هميشگيم كه نشانگر نزديك بودن پري هس تشريفشو اورد ديگه اُميدي ندازم واقعا كم مونده داروهامو قطع كنم

...
من بودم نمیرفتم، خیلی از جنین ها قلبشون تو هفته 7 و 8 تشکیل میشه، اونوقت شما اگه زودتر بری و قلب نبا ...

ممنوون مرضي جون جلو جلو وقت گرفتم از منشيش حالا زنگ ميزنم ببينم ميتونه تغيير بده 

مررررررسي 😘🌹😘

میدانی گاهی باید حتی بی دلیل شاد باشی  گاهی باید در هجوم مشکلات آرام ترین فرد زمین باشی امید همیشه هست و سختی ، بخشی گذرا از زندگی 🌷امیدت فقط به خدا باشد🌷