2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684569 پست
عزیزم نگران نباش برای معدت سنگین بوده خدا مامان نازنین تون رو حفظ کنه  کار درستی میکنه میجوشو ...

فکرنکنم از معدم باشه دوست مهربونم.البته مطمئن نیستم...من کلا وقتی میخوام دهنمو بشورم با این مشکل مواجه میشم که همش حالت تهوع بهم دست میده...ولی هیچوقت درحدی که بالا بیارم نبوده..ممنونم از مهربونیت گلم.خدا شما و خونواده ی گلت رو هم حفظ کنه و به زودی یه وروجک وارد زندگیت کنه که  بی شک از اون مامانهای فوق العاده هستی❤😘

ممنونم بخاطر راهنماییت.چشم عزیزم

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
سلام دوستای مهربونم مرسی که به یادم بودید و ممنون از همدردیتون من روز ۱۵ انتقال بتام ۲۵۰ شد و روز ...

الهام جون خیلی تو فکرت بودم امروز و همش خدا خدا می کردم رفته باشی از داده باشی و‌جوابش خوب باشه. خدا و شکر که داری داروهاتو ادامه می دی وقتی بیمارستان اینو بهت گفته پس یعنی خودشون می دونن که این جریان خیلیم غیر طبیعی نیست و شاید موارد مشابه داشتن. به نظر منم داروهاتو ادامه بده. نمی دونم از بدی خوبه یا نه من شاید خودم بودم طاقت نمی اوردم و از می دادم ولی از طرفی شایدم بهتر باشه صبر کنی و‌ارامش داشته باشی جواب از ممکنه الکی بهمت بریزه در صورتیکه همه چیز داره خوب پیش میره. انشاالله که تهش خیره❤️❤️❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سپردم به خدا فقط تنهام نذاره😭 ممنون عزیزم حتما میخونم

انشاءالله خدا خودش حافظ خودت وتو دلیت باشه🙏 همین که سونو سن بارداری رو‌کمتر زده و یه هفته زمان برات خریده خودش می تونه نشونه خوبی باشه. به فال نیک بگیر. انشاءالله همه چی ختم به خیر میشه عزیزم❤️❤️

روشها باهم فرق داره بعضی دکترها میگن زیر ۶ماه هیچی معتبر نیست بعضی ها به همون اطلاعات قبل رجوع میکن ...

آها مرسی عزیزم 😍همش میگم خدا کنه دیگه نیاز به تکرار نباشه هم وقت هم هزینه بره 😥

خوب این خیلی بدِ که لوله رو برسی نمیکنه (البته دکتر زاده مدرس هم میگفت لوله خیلی خراب یا آندومتریوز ...

عزیزم من چند سال قبل عکس رنگی  گرفتم لوله ها باز بود ، چند ماه قبل هیسترو شدم نمیدونم با هیسترو لوله بررسی میشه یا نه

الهام جون خیلی تو فکرت بودم امروز و همش خدا خدا می کردم رفته باشی از داده باشی و‌جوابش خوب باشه. خدا ...

اره عزیزم بیمارستان گفت رشدش کمه ولی مورد اینطوری هم داشتیم نمیدونم والا شاید اخر هفته یه ازمایش بدم ولی از همتون التماس دعای خیلی زیاد دارم من که این روزا بیشتر  وقتم برای خودم و همه منتظرا دعا میکنم

خانومی شما هم مجدد باید آز بدی؟

سلام دوستای مهربونم مرسی که به یادم بودید و ممنون از همدردیتون من روز ۱۵ انتقال بتام ۲۵۰ شد و روز ...

الهام جون داروهاتو ادامه بده و یبار دیگه آز بده باعجله تصمیم نگیر انشالله همه چی  رو براهه

الهام جون داروهاتو ادامه بده و یبار دیگه آز بده باعجله تصمیم نگیر انشالله همه چی  رو براهه

ممنون خانومی اره برای منی که سه بار منفی شدم بتای مثبت برام خیلی خوشحال کننده بود امیدوارم و از خدا میخوام این خوشحالیم ادامه دار باشه

هر روز با نی نیم حرف میزنم کلی بهش انرژی میدم انشالله که برام بمونه

انشالله که شما هم به زودی دلت شاد بشه عزیزم

الهی بگردم...چه حالی داری عزیزم...فقط از خدا میخوام اگه نی نیت صحیح و سالمه خودش یه جورایی سد راهت ب ...

عزیزم خیلی ممنونم ازت که دعامون میکنید الهی هر چی خیره پیش بیاد،

شوهرمم چند تا مورد شنیده شبیه روشانیلو که بچه شون سالم بوده بهمینخاطر اصلا راضی نیست به این کار، نمیدونم دیگه چی درست چی غلط فقط از خدا میخوام هر چی به صلاحمونه پیش بیاد...

دکتر برا همین کوتاهی یه اسم عجیب غریبی گفت نمیدونم چی چیه استخوانی، که احتمالا همینو مینویسن دهن پر کن باشه، بعدم میگفت پزشک قانونی خودش پیش سه تا دکتر زنان و یه رادیولوژی دیگه هم میفرسته تا احتمالا مطمئن شن مبادا از سن قانونی برا سقط گذشته باشی!

توکل به خدا ان شاالله هر چی خیره و صلاحه پیش بیاد کاری که از دستم بر نمیاد😔

الحمدالله❤
روز ۴ دنبال چی میگردی!.. نا امیدی کفرِ دختر الان تو مامانی جنین(بچه واقعی )تو دلت داری ناراحتی تو ...

ممنون عزیزم😍انشاالله با دعاهای شما

خدای من ممنونم بخاطر دوقلوهای نازم که بعد کلی سختی و استرس سلامت دادی بغلم...انشاالله نصیب همه ی منتظرا بشه🥰
انشاءالله خدا خودش حافظ خودت وتو دلیت باشه🙏 همین که سونو سن بارداری رو‌کمتر زده و یه هفته زمان برات ...

ممنونم عزیزم ان شاالله همینطور باشه که میگین خدا از دهنتون بشنوه🤲

الحمدالله❤

به نظرم تا آخر هفته آزمایش بده عزیزم حتما رشد کرده🌷🌷🌷🌷و ۲تا آزمایشت و یه جا داده بودی یک آزمایشگاه؟

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم