2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست

@زین    ن

عزیزم رفتی دکتر امروز؟

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

@negin69      

نگین جون رفتی سونو عزیزم؟تو فکرتم خبربده

🍁خدایاشکرت🍁 🌸مهربان خدایم هزاران بارسپاس بخاطر هدیه و معجزه شیرینت👶😊🙏...میسپارمش به خودت، حافظش باش🌸                                                    برای حاجت روایی تمامی مادران منتظر صلوات.    🌹 اللّهمَّ صلِّ علی محمّدٍ و آل محمد🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیییلی هم عالی، پس پیش به سوی مامان شدن و واقعی شدن تیکرت ان شاالله🙏❤️

ان شالله🙏🙏

شماهم همینطور

ما تقریبا عمل پانکچرمون نزدیک به هم بود. هایپر هم شدیم😁

چه خوبه مامان شدنمون هم باهم باشه😍

خدایا ازت ممنونم بعد از یه بارداری پوچ، یه آی یو آی منفی و یه آی وی اف منفی و دو سال ونیم انتظار این معجزه قشنگو بهم دادی🙏خدایا شکرت شکرت شکرت🙇🏻‍♀️
ان شالله🙏🙏 شماهم همینطور ما تقریبا عمل پانکچرمون نزدیک به هم بود. هایپر هم شدیم😁 چه خوبه ...

به امید مامان شدن همه ی منتظران ان شاالله🙏

من کلی امید بسته بودم که این ماه میرم سیکل انتقال ولی خب نشد دیگه، ان شاالله هر چی خیر هست برامون پیش بیاد❤️

شیرازم ، واسطه پیدا کرد ، با کل داروهای که باید میگرفت سال گذشته هفت میلیون شد . آخه قلبش تشکیل شده ...

عزیز دلم خدا باید بخواد

بنده خدا هم باید تمام سعی ش رو بکنه و ناامید نشه.

این بار آزمایش ایمنی .انعقادی رو کامل بده 

انشالله اینسری دیگه خبرهای خوشحال کننده از سمتت میشنویم عزیزم.

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
از گونال قویتر پیورگانه برای ذخیره پایین و سن بالا بهترین انتخابه نمیدونم چرا اکثرا پزشکا نمیدن!

پیورگان ترکیب گونال و منوپیور هست

اتفاقا به دکترم گفتم که بهم بده 

سری دوم از گونال و منوپیور استفاده کردم که برام خیلی سنگین بود تخمدان جواب مطلوبی نداد.

کلاً نظرش این بود که با گونال و منوپیور میشه سیکل رو مدیریت کرد مثلا منوپیور رو دوتایی کنه یا گونال رو افزایش و کاهش بده تا به نتیجه مطلوب برسه.

این نظرش بود

اما من هم خیلی شنیدم پیورگان خوب جواب میده بدن با بدن فرق داره حتی اگر از نظر ما خیلی شبیه به هم باشیم.

رو من دارو تهاجمی جواب نمیده تخمدانم شوکه میشه اصلا تخمک نمیسازه

من دو سری قبل با لتروزول شروع کردم و گونال خالی داشتم ستروتاید هم برای حفظ سایز و اجازه رشد بقیه تخمک ها داشتم

تخمدان بهتر جواب داد.

دکترم هیچ دارویی نداد😣 اب که الان اصلا نمیتونم بخورم معده ام شده ابکش😣 تا درد معده امو میگیره سریع ...

عزیزم من پنتو پرازول میخورم خیلی بهترم.دکتر گفت اصلا ضرری نداره از چند تا دکترم پرسیدم.تمام تهوع و حال بدمم با همون پنتو و ب6 رفت

خدایا شکرت بابت معجزه ای که بهمون عطا کردی خودت مراقبش باش.اگه میشه برا سلامتی نی نیم یه صلوات مهمونم کنین

@زین    

عزیزدلم امروز سونو داشتی فکر کنم...بیا خبر بده که اوضاع خوبه.تو فکر تو و نگین جونم

ان شاالله فندقای جفتتون صحیح و سالم هستن❤

@negin69    

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
من پیش دکتر حیدر میرم بهمن ۹۶ یبار پانکچرم کرد ۹ تا جنین داشتم البته دوماه قبلش دها و اینوفولیک و،رو ...

خوب این خیلی بدِ که لوله رو برسی نمیکنه

(البته دکتر زاده مدرس هم میگفت لوله خیلی خراب یا آندومتریوز شدید تو سونو کاملا خودش رو نشون میده )اما گویا این دوستمون رو سونو هم نکرده اینجاش عجیب تر میشه🤔

سلام دوستان.خوبین؟ این چند روز من درگیر اسباب کشی بودم نتونستم درست و حسابی صفحات رو بخونم ولی امشب ...

خسته نباشی میگفتی بیاییم کمک

انشالله تو خونه جدید دوقلو بیاری🌹

سلام دوستای خوبم . کمکککک. بازم به کمکتون احتیاج دارم. یکماه پیش اومدم گفتم که تو سیکل میکرو یدونه ...

عزیزم من ۴صدم هستم یعنی رسما تعطیل..‌

به اهدایی فکر نکن 

ولی قبل سیکل جدید واقعا رژیم سالم بگیر ، مکمل های خیلی خیلی خوب بخور و از همه مهمتر ورزش کن

ببین چه شود...

آزمایش های مهم رو هم تکمیل کن

قول میدم با تخمک خودت مامان میشی انشالله...🙏🙏🙏🙏🙏

سلام به همگی ..خوبید دوستان گلم ؟

دلم برا همه تون تنگ شده 

تبریک میگم به مامانای جدید

امیدوارم همه چی بخوبی وسلامتی پیش بره..

دوستان منم بچه م ازnicuمرخص شد 

دعام کنید بتونم از پسش بر بیام ..

ببخشید که نتونستم بیام یه خبری بدم چون خیلی این مدت درگیر بودیم ...

خیلی به دعاهاتون محتاجم ..

آنا جونم خدا قوت عزیزمم...امیدوارم حال خودت ،همسرت وکوچولوهات خوب باشه ..بوووس

من خودم اهدایی گرفتم ، تو شکم تو تغذیه میکنه ، من چند سال طول کشید تا بپذیرم تازه آخرش هم با شک و تر ...

اهدایی هیچ بد نیست راه آخر یا تیر آخرِ

خودش روشی هست که باید بگم الهی شکر که هست

اما من میگم تا میتونی سعی کن شاید با تخمک خودت بشه بعد اگه نشد خوب میری اهدایی

والا بچه از بهزیستی هم بیاری هیچ حرفی درش نیست اهدایی که اسپرم همسر هست و خودت هم با تمام وجودت تو بدنت احساس ش میکنی و بهش عشق میدی 

شما ذخیرتون چقدر بود که رفتی سراغ اهدایی؟

چند بار پانکچر شدی و اوضاع تخمک ها چطور بودن که فکر کردی دیگه اهدایی بگیری برات بهتره؟

چه جالب حالا من به دکترم گفتم من آندومتریوز دارم بذار لاپرا بشم، خیلی مخالفت کرد گفت حتما دو بار انت ...

ممنون از توضیحاتتون

شما خودت تو چه مرحله ای هستی؟

اخه منم اندومتریوز دارم که لاپرا کردم

دکترتون کیه؟