2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684578 پست
سلام عزیزم ببخشید من از ظهر تو نوبت سونو بودم بعدم رفتم پیش دکترم تا الان😔 این یکی سونو هم همون حر ...

عزیزم دلم به نظرم یک هفته دیگه وایستا و نذر دعای یستشیر کن ۴۰روز بخونی انشاللله که میگن اشتباه شده قربونت برم.💙💙💙💙💙💙💙💙💙

💜💜💜💜خدایا هر چقدر سپاسگزاری کنیم کمه⚘خدایا با تمام وجود و تمام قد ازت تشکر میکنم بخاطر فرزند سالم و صالح و زیباییکه بهم بخشیدی خودت نگهدارش باش و تو بهترین حافظی برای ما💜💜💜💜دوستت دارم
@زین    ن عزیزم رفتی دکتر امروز؟

بله گلم رفتم شکرخدا قلبش میزد و خوب بود همیشه از خدا شاکرم ک دوستانی همچین شما را دارم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@زین     عزیزدلم امروز سونو داشتی فکر کنم...بیا خبر بده که اوضاع خوبه.تو فکر تو و نگین ج ...

ممنونتم گلم . بله رفتم شکرخدا قلبش میزد

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
عزیزم دلم به نظرم یک هفته دیگه وایستا و نذر دعای یستشیر کن ۴۰روز بخونی انشاللله که میگن اشتباه شده ق ...

سپردم به خدا فقط تنهام نذاره😭 ممنون عزیزم حتما میخونم

الحمدالله❤
ببین گلم فقط جنین های بلاست رو به صورت a و b و c گرید بندی می کنن روزهای قبلش فرق داره، ولی به نظرم ...

روزی که جنین تشکیل میشه (روز دوم) گرید بندی میشه.

گرید جنین بسته به تقسیم بندی های منظم و غیر منظم ش اسم گذاری میشه و نکته مهم اینه، کیفیت جنین از نظر ژنتیکی باعث لانه گزینی  میشه نه گریدش پس گرید سی با ژنتیک سالم هم میتونه یه نی نی تپل تو دل برو بشه

(جهت اطلاع دوستان که نگران گرید هستن)

مرا هزار امید است و هر هزار تویی                شروع شادی  و  پایان انتظار تویی                 
البته هم عکس رنگی سالم بود خداروشکر هم لاپاراوهیسترو تشخیصی انجام دادم که اونم مشکلی نبود

روشها باهم فرق داره

بعضی دکترها میگن زیر ۶ماه هیچی معتبر نیست بعضی ها به همون اطلاعات قبل رجوع میکنن

چون سالم بودی بعید میدونم دوباره بخوان مگ. تو سونو چیزی ببینن که اونوقت لازم میشه

عزیزم تشخیص اندومتریوز چه طوره؟

دکتر سونوگرافی که کارش اینه...

و بعضی از مراکز و دکترها  لاپراسکوپی تشخیصی میخوان

سلام دوستای مهربونم

مرسی که به یادم بودید و ممنون از همدردیتون

من روز ۱۵ انتقال بتام ۲۵۰ شد و روز ۱۷ بتام ۳۰۰ شد 

زنگ زدم بیمارستان گفت بتات رشد کرده ولی رشدش کم بوده گفت دیگه ازمایش نده و دو هفته دیگه بیا سونو و داروهاتم ادامه بده 

نمیدونم چی کار کنم 

همسرم میگه تا آخر هفته یه ازمایش بده که اگه بتا رشد داشت که به حرف بیمارستان گوش کن ولی اگه خدایی نکرده بتات کم شده بود داروهاتو قطع کن تا داروی اضافه وارد بدنت نشه

حالا نمیدونم چی کار کنم

به نظرتون ازمایش بدم و یا دو هفته رو منتظر بمونم؟؟

Amh یا همون ذخیره تخمدان باید چه عددی باشه در آزمایش و تا چه عددی خوبه

با سن  بیمار سنجیده میشه عزیزم

انتقالتون چه جوریه؟ منظورم اینه سیکل لانگ 45 روزه است یا سیکل 14 روزه؟ داروهاتون چی بوده؟؟ 

۱۴ روزه، فقط استرادیول دوتا صبح رو تا شب میخوردم

البته دفعه قبل ، امپول دیفرلین زده بودم ، و بعد پریودم قرص رو شروع کرده بودم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
سلام عزیزم،قبلا لکه بینی داشتید یا وقتی رفتید سیکله انتقال اینطور شدید؟؟ منم ماه پیش سیکلم به خاطره ...

نداشتم. 

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم . قُلْ أَعُوذُ بِرَبِّ الْفَلَقِ. مِنْ شَرِّ مَا خَلَقَ . وَمِنْ شَرِّ غَاسِقٍ إِذَا وَقَبَ. وَمِنْ شَرِّ النَّفَّاثَاتِ فِي الْعُقَدِ. وَمِنْ شَرِّ حَاسِدٍ إِذَا حَسَدَ. / رب هب لی من الصالحین
عزیزم من پنتو پرازول میخورم خیلی بهترم.دکتر گفت اصلا ضرری نداره از چند تا دکترم پرسیدم.تمام تهوع و ح ...

واقعا؟من درد معده ندارم ولی تهوع امونمو بریده فقط دمیترون میخورم اونم خیلی تاثیری نداره انگار

سلام عزیزم ببخشید من از ظهر تو نوبت سونو بودم بعدم رفتم پیش دکترم تا الان😔 این یکی سونو هم همون حر ...

الهی بگردم...چه حالی داری عزیزم...فقط از خدا میخوام اگه نی نیت صحیح و سالمه خودش یه جورایی سد راهت بشه،که حتما هم صحیح و سالمه عزیزم...از وقتی پست روشانیلو جون رو خوندم،که اونم پیش دکترای معروف میرفته و حتی برای سقط دنبال دارو میگشت،دیگه هیچجوره به دکترا و دم و دستگاهشون اعتماد ندارم.همش از ته دلم میخوام خطای سونو باشه یا اگرم چیزی هست تا یه هفته دیگه اوضاع درست شه عزیزدلم.پناه ببر به خودش.با تمام وجود ازش بخواه خودش یه راهی نشونت بده و به دلت آرامش بده

منم دعا میکنم نی نیتو صحیح و سالم بغل بگیری...به نظر من هم صبر کن تا یه هفته ی دیگه...یعنی این کوچیک بودن پاها واقعا سند معتبری برای سقط جنین هست وقتی ازمایشا و سونوهای قبلی خوب بوده؟خب شاید نی نی خودشو برسونه به اون وزن اصلی تا یه مدت دیگه...عزیزم برات دعا میکنم

خداشاهده خیلی تو فکرتم.به مامانم هم گفتم خیلی برات دعا کنه مهربونم.دلت و جوجه ی تو دلتو بسپار به همون بالا سری...😘❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم