2777
2789

ازچه چیزهایی تحقیق میکنن از دختر؟

گذشته دخترمهمه براشون؟یافقط میخان ببینن سیاسی هست دختریا سوع پیشینه داره یان؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه بابا گذشته رو نمیپرسن .خانواده و سیاسی و اعتیاد.اگر خواستگارتون براش مهم نیست میتونه اصلا برای تح ...

اخه خب وقتی من سیم کارتموسوزوندم ویه خط دیگ خریدم ازکجامیتونن بفهمن گذشته منو درسته؟

خیلی نگرانم ولی خاستگارم میگه ک فقط میخان بدونن سیاسی یان

دیدمچون نظانیه و کلا برا خاطر کارشم شده باید اینکارو بکنه وگرن اگ با یه دختر مورد دار ازدواج کنه از ...

😅😅😅😅😅😅شما دیدی ولی ما خودمون نظامی هستیم .هیچ دخالتی ندارن که زن از کجا و با چه شرایطی میگیره.این تحقیق ففط برای هدیه ازدواجه.حالا اگر سپاهی باشه و فرق کنه در جریاانش نیستم .

اخه خب وقتی من سیم کارتموسوزوندم ویه خط دیگ خریدم ازکجامیتونن بفهمن گذشته منو درسته؟خیلی نگرانم ولی ...

نه عزیزمم .چهار تا سوال میپرسن .ببخشید اگر از لحاظ دوست پسر نگرانی که پیگیر این موضوع نیستن .

اخه خب وقتی من سیم کارتموسوزوندم ویه خط دیگ خریدم ازکجامیتونن بفهمن گذشته منو درسته؟خیلی نگرانم ولی ...

به خواستگارت بگو من اگر سیاست داشتم با نظامی ازدواج نمیکردم 😉اینم تیر خلاص