2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684577 پست
به نظرم تا آخر هفته آزمایش بده عزیزم حتما رشد کرده🌷🌷🌷🌷و ۲تا آزمایشت و یه جا داده بودی یک آزمایشگ ...

بله خانومی هر دو رو یه جا دادم من که فعلا به خدا توکل کردم امیدوارم نی نیم رشد کنه

خانومی انشالله که زایمان راحتی داشته باشی و خدا نی نی یا نی نی هاتو حفظ کنه♥️♥️♥️

ممنونم عزیزم ان شاالله همینطور باشه که میگین خدا از دهنتون بشنوه🤲

خانومی خیلی ناراحت شدم ولی به دلت بد راه نده انشالله که نی نیت صحیح و سالمه  و به سلامتی بغلش میکنی اگه قابل باشم برات صلوات میفرستم و دعات میکنم 

اصلا نمیتونم بگم درکت میکنم نمیدونم چی بگم تا آروم شی منی که فقط یه بتای مثبت دیدم اینقدر به نی نیم وابسته شدم که حتی جرات آز دوباره رو ندارم فقط از خدا میخوام که کمکت کنه انشالله نی نی سالمه سالمه🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من ۴صدم هستم یعنی رسما تعطیل..‌ به اهدایی فکر نکن  ولی قبل سیکل جدید واقعا رژیم سالم بگ ...

الهی فدات بشم که اینجوری بهم آرامش و امید میدی.خدا ان شل الله ناامیدت نکنه.

یه خانوم دیگه هم با ما بود که خیلی زود بتا داد و بتاش پایین بود اومد خبر داد که انشالله بتاش رشد کرد ...

الهام جون این احتمال وجودداره که مثلادوتابودن بعدیکیش رشدش متوقف شده ویکیش مونده یادمه این مدلی داشتیم توتاپیک ک آناجون میگف ممکنه این اتفاق افتاده باشه،ب دلت بدراه نده انشالله که همینطوره،چرایه آزمایش دیگه نمیدی که ببینی الان چندشده؟

هرچه توخواهی نه آن میشود،هرچه خداخواست همان میشود
عزیزم خیلی ممنونم ازت که دعامون میکنید الهی هر چی خیره پیش بیاد، شوهرمم چند تا مورد شنیده شبیه روشا ...

عزیزم ان شاالله که هرچی به صلاحته اتفاق بیفته و خدا خودش کمکت کنه 😘❤مگه چند هفته ای عزیزم؟من فکرمیکردم سن بارداریمون یکیه...اخه سن قانونی برای سقط ۱۸ هفته س فکرکنم.البته خدا برای هیچکس نخواد.امیدوارم هفته ی دیگه خوش خبر باشی گلم.منم خیلی از این موارد دیدم و شنیدم..واسه همین بنظرم صبور باش و جا برای اما و اگر نذار.ان شاالله که نی نیت صحیح و سالمه و بعدا یه تو دهنی محکم بزنی به همه دکترا و سونوگرافا😒😘❤ 

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم
الهام جون این احتمال وجودداره که مثلادوتابودن بعدیکیش رشدش متوقف شده ویکیش مونده یادمه این مدلی داشت ...

امیدوارم این جوری باشه 

اره حتما فردا یا چهارشنبه میرم همون ازمایشگاه و ازمو تکرار میکنم

فعلا دارم نی نیمو تشویق میکنم رشد کنه و کلی براش انرژی مثبت میفرستم😍😍

یعنی خراشو الان انجام ندم؟  واینکه خراش واسه اقدام طبیعی همه خوب هست اگه بخوام اینماه طبیعی اق ...

والا برای اقدام طبیعی نمی دونم خوبه 

ولی اقدام طبیعی هر چی دستکاری کمتر بشه و طبیعی تر باشه بهتره، دکترا برای اقدام طبیعی پردنیزولون هم نمی دن 

بخیر خوشی ان شالله انجام بدی عزیزم بی خبر از خودت نذار گلم 🌹

عزیزم من عاشق این کوچولوی رو پروفایلتونم.یعنی هر وقت پیامتونو میبینم دو سه دقیقه فقط بهش خیره میشم و تو دلم قربون صدقه ش میرم از بس شیرینه.ان شاالله نینی خودتون هم به شیرینی و عزیزی همین کوچولو باشه حتی بیشتر

خدایا شکرت بخاطر هدیه قشنگت.
عزیزم تشخیص اندومتریوز چه طوره؟

تشخیص اصلی با لاپاراسکوپی هست ولی با معاینه واژینال و سونوهای دقیق و مخصوص هم میشه تشخیص داد، یه سری آزمایش تومور مارکر هم هست که اگر مثبت بشن خیلی نشونه خوبی نیست و نیاز به عمل رو سریع تر میکنه

ممنونتم گلم . بله رفتم شکرخدا قلبش میزد

خداروهزار مرتبه شکر.ان شاالله ۱۲۰ سال قلب خوشگلش بتپه

امیدوارم این لحظه های ناب قسمت تموم منتظرا شه❤

خدایا شُکرت...قشنگترین اتفاق زندگیمو،پرنسس نازم رو به دستای امن و مهربون خودت سپردم❤ خودت مواظبش بـاش خداجونم