2777
2789
عنوان

عشق اول شوهرم امروز مهمونمون بود🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 74 پست

منم مثل توام و همسرم بهمم گفته ک کاش نمیگفت حالا برای من دختر داییش خوشگل تر از منه سعی میکنم جاهایی که هست نباشم چاره ای ندارم حالا شوهرمم کاری باهاش نداره ها من حس بد میگیرم و درکت میکنم کاملت

حق داری سخته واقعاولی اصلا حساسیت نشون نده تا بدتر نشن مخصوصا پیش دختره

نه اصلا پیش دختره محاله کاری کنم ولی شوهرم از صبح تا حالا متوجه ک پکرم . 

اومد بهم گفت من خدا رو شکر میکنم که زنم نشد چون خانواده ی خوبی نداشت🙄

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من نمیفهمم چرا وقتی ادما ازدواج میکنن به اون بلوغ لازم نمیرسن که گذشته رو بریزن دور و حتی برا همسرشون تعریف نکنن!

مثلا که چی از عشق گذشته میگین؟بهتون مدال میدن ؟

عزیزم چرا تو حالت بد باشه اتفاقا باید وقتی این سلیطه رو میبینی جوری رفتار کنی که انگار شوهرت عاشقته و وقتی اینجوری شوهرت خوش خدمتی میکنه تو هم دقیقا عین یه نوکر ازش کار بکش چون جلوی اونا هرکاری انجام میده ...مثلا بگو عزیزمممممم دلم هوس شیرینی کرد میشه بازم برام بیاری....دودیقه بعدش بگو عشقممم میشه یه بالشت بیاری بذارم پشت کمرم.....پنج دقیقه بعدش عزیزمممم لطف میکنی برام یه لیوان اب بیاری

کی بهت گفت ؟بیخیال بابا عشق اول چیه من اصلا یادم نمیادش چجوری بود کی بود بقول همسرم عشق اول مهم نیست ...

دو ماه بعد نامزدی😔 

هیچ وقت فراموش نمیکنم

برای اینکه خودمو اروم کنم 

بهش گفتم ک یه عشق بچگانه بود ن؟

گفت ن واقعا عاشقش بودم🌝💔

تو رو جدتون لایکم نکنین😣
مردها مثل ما دخترا نیستن... اکثرا وقتی ازدواج میکنند یا وارد رابطه جدیدی میشن دختر قبلی رو فراموش می ...

بله من مطمعنم ک تموم شده اما باز هم آزارم میده...

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

دوران عقد خانماا خیلی مهم ضرور بدونین دوران عقد دوران شناخت ها هست با چه مردی میخواین برین زیر یک سقف مهم هست این دوران عقد واسه خانما باهیجانات واحساسی سپری نکنید بعد به چرا هاش میفتین اگ مهم ندونه یک خانم چندسال بعد یک بچه بی گناهم بیاره یک زندگی بشه هم خودش عذاب بکشه وهم بچه بیگناه اون موقعه عذاب هست هم واسه اون مادر هم واسه اون بچه بیگناه وارد عذاب یک زندگی بشه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید

من چی بگم دختر داییشو میخواسته یارو ببخشید شبیه امروته بتده خدا  من خشکل نیستن  ولی در نقابل دختر داییش  هوری محسوب میشم 😑😐

بعد تو نراسم ختم مادر بزرگ شوهرم اونام بودن یعتی شوهرم از سوراخ سوم گوش دختر داییش و مقدار ژل لبی ک زده بود هم برسی کرده بود و به من میکفت هی سارا سارا میکرد 💔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️💔

تازه اسم دختر اولمونم میگفت بزاریم سارا 💔💔💔💔😐🤲

تازه چند بار رفته خواستگاری و تو خیابون مزاحمش میشده  ک دختر داییش اینو فوش کش میکنه بعد نیاد خواستگاری من و ۴ سال خواستگار من بود  ک جواب نثبت گرفت تازه من نمیدونستم قبل من این ماجرارو داشته محاله ممکن بود زنش بشم ولی خواهر شوهرم برا ک حرس بده منو ماحرارو گفت بعد از شوهرم مرسیدم گفت ن بخاطر مامانم میرفتم بابا بزرگم وصیت کرده بود من بگیرمش گفتم تو ۰۰۰  خردی ک منو خر فرض کردی  

گفتم ای کاش اول نیفهمیدم عنرا زنت بشم من  بدم میاد تو زتدگی باشم ک قبلش خاطرات مفصلی  برا خودت و دلت داشتی 

بخدا خیلی برام جالبه ک دخار داییشو ک زن مردمه  و واقعا بنده خدا قیافه نداره  چی بگم شاید تو چشم شوهر من بهترین بود 😐🤦‍♀️

اونو اونجور نگا میکرد 

من واقعا   از اون خیلی سرم خود شوهرمم میگه خدا منو دوست داشت تو رو ب من داد 😒😒😒

ولی زندگیم ک اینقدر توش  ماجرا داره ک این خاطرات  الان دیگه برام  شوخیه 

بله من مطمعنم ک تموم شده اما باز هم آزارم میده...

متوجه ام

اما هرچقدر که میتونید ارتباطتتون رو باهاشون کم کنید 

...یکچیز مهم تر این هست که اجازه نده کسی بفهمه تو به این موضوع حساسی