2777
2789
عنوان

عشق اول شوهرم امروز مهمونمون بود🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 74 پست
بخدا منم میگفتمهمسایه خونه قبلیمون هرروز میدیمش ولی ورشکست شدن نشد بشه کسیم خبردار نبود😂تا گیرم نده ...

😂😂😂😂😂😂وای

بعد بغض کنی بگی هنوزم بعضی شبا خوابشو می بینم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣عاشقتممممتو دوست خوووب منی🥺باهم دوست باشیم دعول چیرا(وی شرف خود را در خطر می بیند🤕😂😂)

تو داری خودتو لو میدی

👃🏻 انگار خبراییه 🤨

صبر کن برم اسکرین شاتامو بگردم ببینم از تو چی دارم

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
اتفاقا مهم این بود که شوهره نخواد من اسیو قشنگ درک میکنم

ما داشتیم مثلا آرومش میکردیم

تو هیزم تو آتیشش میریزی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
ما داشتیم مثلا آرومش میکردیمتو هیزم تو آتیشش میریزی ؟

نابغه بدتر شما هیزم ریختی دختره نخواست یعنی اسی کسیو خواست که رد شده؟ من خودم میگم درک میکنم چی میگه اومدی بامن بحث میکنی آرومش نکن شما لطفا

خیلی دوست دارم بدونم کجاست😕😕😂ولی واقعا سخته این که بدونی شریک زندگیت کسیو بیشتر از تو دوست داره ا ...

اره واقعا من حتی یه تایمی رلم دوس دختر سابقشو فالو داشت دیوونه شدم با اینکه علاقه ی خاصی به دختره نداشت

هر کسی یه گذشته ای داره ولی نباید به همسرت بگی مخصوصا خانما...باز اسی خوب صبر و تحمل داره

من بودم الان مراسم چهلمش بود 💆‍♀️

نابغه بدتر شما هیزم ریختی دختره نخواست یعنی اسی کسیو خواست که رد شده؟ من خودم میگم درک میکنم چی میگه ...

کلا نی نی سایت اینجوریه که هر کاربری بگه من درست میگم شما غلط میگی 😂

اوکی بابا

شما حرف بعدیت هم درسته

بله🤕🥺🥲

زنش با من خیلی خوبه منم واقعا ازش خوشم میاد و حرف می‌زنیم و میخندیم

نمیدونستم ته دلش شاید ناراحت بشه خوب شد اومدم تاپیکت ممنونم ازت

"قشنگ حالیمه دوروبَرم چی میگذره..."ولی هرچیزی لایق توجه مَن نیست...💚🌱
اره واقعا من حتی یه تایمی رلم دوس دختر سابقشو فالو داشت دیوونه شدم با اینکه علاقه ی خاصی به دختره ند ...

وای این دختر خاله رل منم یه کارایی میکنه انقد حرص میخورم

حالا خداروشکر این دوسش نداره