2777
2789
عنوان

عشق اول شوهرم امروز مهمونمون بود🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 74 پست
من واقعا حس عن بودن بهم دست میده

دختر خاله منم داداشمو نمیخواست با پسرعموش ازدواج کرد

ولی چون میدونه داداشم عاشقش بوده از بچگی هر موقع می بینه داداشمو عشوه میاد براش ... سعی کن اصلا جلوی دختره ضعف نشون ندی 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اسی چقدر درکت میکنم. چقدر حالتو خریدارم. 

منم اگه میدونستم قبل از من کسی میخواست عمرا زنش میشدم. مال منو بعدا فهمیدم که دیر شده بود تازه عکسمو می‌گذاشت با دختره مقایسه میکردن. چقدر بغضم گرفت

من واقعا حس عن بودن بهم دست میده

اینجور نگو 

حست  طبیعیه   شوهرت خیلی احمقه ک ماجرارو بهت گفته 

نرد اگر عقل داشته باشه این حقیقتو ب زنش نمیگه  این چیزا هیچوقت از ذهن خانوما نمیره 

مردا بر عکسن  بفهمن زنشون خواستگار داشته یا کسی عاشق زنشون بوده حس پیروزی بهشون دست میده بیشتر زنشونو دوست دارن 

ولی ما زن ها کانلا از شوهرمون متنفر میشیم و حس میکنیم سرمون کلاه رفته دل دست دووم  دادن ب ما 🤨

عشق سابق شوهرم تازه تو مراسم ها اینقدر شوهرشو تحویل می‌گرفت بعد شوهرم می‌آمد با من دعوا چرا تو تحویلم نگرفتی. چرا غذا جلوم نگذاشتی. تازه من کم محلی میکردم شوهرم هی جلوش میگفت باید بشینه کنار خودم. فقط کنار خودم.