2777
2789
عنوان

عشق اول شوهرم امروز مهمونمون بود🥲💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1345 بازدید | 74 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزدلم انتخابش شما بودین!!

اگ اون انقدی براش مهم بود ک ب پاش میموند این حرفا چیه

من و پسر داییم خیلییییی میخواستیم همو

ولی من از وقت نامزدیش حتی تو صورتشم صاف نگا نکردم ب حرمت خانومش ک نکنه بی اختیار نگام رنگ غم بگیره!!

شاید ایشون همدهمینقدددر برا شما ک همسر پسرخالش هستین حرمت قائل باشه

دیگ گذشته شما چون حس بدی داری بش فک میکنی نازش ساختگی و.. اس شاید

اینجورا که فکر میکنی نیست،  اون موقع که دختر رو میخواست به همین شب عزیز قسم هورموناش زده بود بالا،  الان شما خانومه شی،  شما چراغ خونه شی،  شما اولویت اول و اخرش هستی،  شما تکیه گاهش هستی همه چی شمایی 

قاطی نکن

الکی حساس نشو

منم شوهرم تو بچگی عاشق دختر داییش میشه

ولی انقدر برا من بی اهمیته که خودشم تعجب کرده از این حجم بی خیالی من

تازه من بارها خونه خودمم دعوتشون کردم و واقعا برام مهم نیست

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

کی بهت گفت ؟

بیخیال بابا عشق اول چیه من اصلا یادم نمیادش چجوری بود کی بود بقول همسرم عشق اول مهم نیست عشق آخر مهمه که داری باهاش زندگی میکنی 

من تجربشو دارم هیچ حس خاصی به اون طرف نداره آدم بعد مدتی

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
بیشتر ببینید

مردها مثل ما دخترا نیستن... اکثرا وقتی ازدواج میکنند یا وارد رابطه جدیدی میشن دختر قبلی رو فراموش میکنند...البته حق داری حساس باشی ...اما وقتی خودش واست تعریف کرده یعنی واسه شوهرت تموم شده هست 

چه بد نمیدونستم همچین حسی پیدا میکنین

منم عشق اول پسر عمه ام بودم و ده سال خواستگارم الان ازدواج کرده 

ما با این عمه ام خوبیم خیلی رفت و آمد هم داریم پسر و عروسش هم هستن کلا اونجان یعنی الان زنش هر دفعه من برم خیلی ناراحت میشه؟؟ 🥲🥲

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

تو فامیل مادرشوهرمن 

کلی دختر هست که یا میخواستن برن خواستگاری یا بحث عشق و اینا بوده...

اون اوایل که عیدنوروز بی پروا هی تعریف میکردن .میخواستیم فلانی رو بگیریم 

منم یکبار با دعوا گفتم خب میگرفتی 

چرا اومدی خواستگاری من 

چرا منو اسیر کردی 

به مادرشوهرم گفتم دیر نشده من میرم 

یکی دیگه براش بگیرین 

از اون موقع دهناشون بسته شد.

خدایا دوست دارم بیام تو بغلت