2777
2789

اومدیم خونه‌مادر شوهرم عید دیدنی . عشق اول دختر خالش بوده که توی نوجوانی‌اش 17/18سالگیش عاشقش بوده و به مامانش اصراااار می‌کنه ک پا پیش بزاره و خالش اینا هم اجازه پا پیش گذاشتن نمیدن .

دختره واقعا دختر خوش صحبت و زیبا رویی هم هست . خیلییی ناز داره و حس میکنم بخشی از ناز و افاده هاشم ساختگیه🤕💔 

من امروز که خونه مادر شوهرم بودم و اونا هم اومدن خیلی حالم بده .

شوهرم سریع رفت شیرینی تعارف کردن .انگار ک مادر شوهرم و خواهرش نیستن😔 حالا برای هیچ مهمونی آنقدر زرنگ نبود و باسن مبارکشو تکون نمی‌داد پذیرایی  کنه الان واسه عشق اولش زرنگ شد .

نمیدونم حقیقتش چرا اما هر وقت حرف این دختر میشه یا میبینمش . مخصوصا اگر خود شوهرم حضور داشته باشه تا مدت ها دوست ندارم ریخت شوهرمو ببینم .

ازش متنفر میشم...

کاش بهم نمیگفتی دختره عشق اولش بوده😭💔😔😔😔

تو رو جدتون لایکم نکنین😣

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

حق داری سخته واقعا

ولی اصلا حساسیت نشون نده تا بدتر نشن مخصوصا پیش دختره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷  این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗،       ، زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پ‌.ن خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه🤡🚮

بیشتر ببینید

مهم نباشه واست برای مردای متاهل عشق اول همونیه ک داره در حال حاضر باهاش زندگی میکنه اگر اونقدرا دوسش داشت هرگز ازدواج نمیکرد

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
بیشتر ببینید