2777
2789
عنوان

کاش شوهر منم حامی بود

| مشاهده متن کامل بحث + 565 بازدید | 41 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میگه اخم کردی به خواهرم ولی نمیگه خواهرم توهین کرد به تو

این هرچی بهش بگی بیشتر نمیفهمه

چون نمیخواد که متوجه شرایط بشه، شماهم تو بحث همراهیش نکن نذار خواهرش شاد شه

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید

تنها حمایتی که شوهرم تو جمع ازم کرد و برای یه عمر برام کافیه 

مادر شوهرم گفت مانتوت خیلی کوتاهه شبیه بلیزه 

شوهرم گفت شما دخالت نکنید فلانی بدش میاد تو پوششش کسی دخالت کنه🤣

خودم با شوهرم سر پوشش مشکل دارما 

ولی اون لحظه طرفداری کرد خیلی حال داد

اردبیل مارالی🥲✨️

این هرچی بهش بگی بیشتر نمیفهمهچون نمیخواد که متوجه شرایط بشه، شماهم تو بحث همراهیش نکن نذار خواهرش ش ...

ببین میریم بعد اومدنی میگه به خواهرم اخم کردی 

میگم خر الاغ نفهم توهین خواهرتو نمی بینی اخم منو می بینی

چون داری دستی دستی خودتو بعدم بچه تو بعدم زندگیتو و بعدشم شوهرتو داغون میکنیولی هرکسی بهت میخواد یکم ...

حقیقت اینه سوهرم حامی نبست حاشره منو بچه رو فدا خواهرش کنه

ببین میریم بعد اومدنی میگه به خواهرم اخم کردی میگم خر الاغ نفهم توهین خواهرتو نمی بینی اخم منو می بی ...

مردای این مدلی بشدت رومخن، فقط نباید تو بحث پا به پاشون همراهی کنی باید تاجایی که میشه بی محلشون کرد

•یه بنده خدایی میگفت به رفیقاتون هر ۳۹ روز یه بار حداقل یه زنگ بزنید، که اگه مرده بودن به چهلمشون برسید/به جایی رسیدیم که اگه یه نفر معمولی ترین کارهای انسانی رو انجام بده، ازش تشکر میکنیم بابت عوضی نبودن! {☁️-تموم شد؛ بیدارم کنید.

بیشتر ببینید