2777
2789
عنوان

کسایی که تو کنکور موفق شدین یک سال ب ای درس خوندن برای کنکور کمه ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 39 پست
میشه اگه وقتش رو دارین مطالعه ی شیمی و فیزیک و ریاضی و زمین رو هم بگین ؟ من ریاضیم اصلا خوب نیست و ن ...

حد مشتق آمار و احتمال راحت‌ترین فصلای ریاضین اینا رو خوب کار کن بعدش اعتماد بنفس میگیری و بقیه مباحث تست خیز رو یواش یواش کار میکنی درصد ریاضی خیلی تاثیر میزاره روی نتیجه کنکورت این فصل‌هایی که گفتم راحتن براشون سرمایه گذاری کن
من خودم ریاضی رو با استاد کرمی پیش بردم که واقعا بی نظیر هستن دورا فینیتو رو بهت پیشنهاد می کنم
شروع کن مباحثی رو که گفتم و تست زیاد بزن تا خوب تست نزدی و همه مدلش رو ندیدی رد نشو
ولی کلاً برای ریاضی مباحثی که شروع میکنی رو باید با دایره‌ش بخونی ... مثلا برای تابع حتما باید تعیین علامت و ریشه یابی و حتی اتحاد ها رو بلد باشی تا بتونی مفهوم تابع رو یاد بگیری
ریاضی مثل یه ساختمونه که راه اضطراری و آسانسور نداره ... فقط باید از پلا ها برید بالا ... ببین اول بهت جمع و تفریق و یاد میدن یهو مثلا انتگرال و مشتق رو ازت بچه کلاس اولی نمیخوان ... ولی تفاوتش با بقیه درسا اینه که وقتی یه بار یاد گرفتی برای عمری تو یادت میمونه هر مبحثی که شروع میکنی حتما به پیش نیازاش دقت کن
برای شیمی اگه میخوای کلاس شرکت کنی من هادیان فرد رو پیشنهاد می کنم و خوندن درسنامه
برای من این روش جواب بوده من بعد از دیدن ویدئو و یا خوندن درسنامه برای خودم همون مبحث رو توضیح میدادم و بعد از iq تست میزدم به صورت زوج مضرب و زمان‌دار
درکل اگر روی شیمی به خوبی کار کنی از زیست خیلی زودبازده تره فقط اینکه توشیمی نترس وفقط تست بزن.برای حفظیات هم کتاب ص غ خیلی سبز کتاب خوبیه وسعی کن مضرب ۳ هم شده بزنیش و بقیشو بزار برای ایام جمع بندی ..وهرازمونی که میدی موقع تحلیل به کتاب مراجع کن .قیدهای شیمی رو تو کتابت معلوم کن ونکات پرتکرار رو وارد کتابت کن که کتابت بشه دفترحفظیاتت خلاصه نویسی برای شیمی هم پیشنهادمیشه برای فرمول ها وروش ها
برای فیزیک اگه می‌خوای ویدئو ببینی من نوکنده  رو پیشنهاد میدم برای فیزیک من اول از همه درسنامه رو جز به جز میخوندم و سوال هایی که تو درسنامه بود رو سعی میکردم کامل حل کنم بعد وارد تست ها میشدم معمولا بعد ۴۰ تا تست آموزشی دیگه همش زماندار میزدم تا دستم سریع بشه یه دفترم داشتم که نزدیک دوران جمع بندی میومدم تمام فرمولای سه پایه رو مینوشتم تا مرور شه برام مثلا مینوشتم فرمول های پایه دهم فصل فلان همرو مینوشتم برای مرور های سریعم بدردم میخوردن
برای زیستم اگه میخوای ویدئو ببینی که من ویدئو دیدن رو واقعا برای زیست پیشنهاد می کنم،فرهمند نیا خوبه من خودم یک روز فیلم تدریس رو می‌دیدم و یک یا دو روز که طول میکشید کتاب درسی و جزوه استاد رو کامل میجویدم.اصلا هم از درسنامه خوندن فرار نکردم.
اصلا اصرار نداشتم که سریع برم سراغ تست .کتاب هم فقط از ای کیو استفاده کردم تستاشو میزدم و بعد هر تست پاسخنامه همه ی سوالات رو میخوندم حتی اگر پاسخ دوتا سوال شبیه هم بود باز با دقت میخوندمش.و نکته هایی که توی پاسخنامه کتاب واسم آشنا نبود یا ممکن بود یادم بره رو یادداشت میکردم. و این نکات رو آخر هفته مرور .کتاب زیست ترکیبی قلمچی رو هم توی دوران جمعبندی خوندم و واقعا پیشنهادش میکنم.
برای زمین از جزوه همایش و نکات طلایی استاد چلاجور استفاده کردم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

مرسی از اینکه وقت گذاشتین و تایپ کردین ممنونفقط یک سوال دیگه شما ویدیو های اموزشی هم نگاه میکردین ؟

خواهش میکنم

من فقط برای مباحثی که توش ضعیف بودم فیلم نگاه کردم کل درس رو نه

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
خیلی ممنونم ازتون

خواهش گلم

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
روزای مدرسه وقتی پایه بودم ۵ ساعت وقتی دوازدهم بودم به ۷ ساعت هم رسید روزای تعطیل ۸ تا ۱۳ ساعتسمپاد ...

مرسی بابت اینکه وقت گذاشتی عزیزم 

فقط اینکه من مدرسم غیرانتفاعیه به نظرت احتمال قبولی هست؟ یا فقط بره اونا که سمپادی ان قبولی های خوب هست؟ 

من نمونه قبول شدم ولی نرفتم چیزی هم نخونده بودم قبول شدم 

ترازمم به تیزهوشان خیلی نزدیک بود و اگه میخوندم میاوردم ولی مامانم نزاشت برم گفت بری افسردگی میگیری چون خیلی استرسی هستی 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
مرسی بابت اینکه وقت گذاشتی عزیزم فقط اینکه من مدرسم غیرانتفاعیه به نظرت احتمال قبولی هست؟ یا فقط بره ...

اگرکسی تلاش کنه نتیجه اشو میگیره و زیاد ربطی به مدرسه نداره مگه اینکه مدرسه تو رو اذیتت کرده باشه و واقعا خودت تلاش نکرده باشی برای کنکور و نهایی؛در هر صورت،تو کنکور ۹۰ درصد دسته خود آدم هست و تو قطعا میتونی؛ فقط برای هدفت تلاش کن

"👩🏻‍⚕️📚☕"

اگرکسی تلاش کنه نتیجه اشو میگیره و زیاد ربطی به مدرسه نداره مگه اینکه مدرسه تو رو اذیتت کرده باشه و ...

مرسی عزیزم 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید