2777
2789
عنوان

چیکار کنم بچم شیر خشکی شه

11602 بازدید | 492 پست

خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید بگید 

چیکار کنم که شیشه بگیره دوماهشه 

شیر خودمم نمیخوره زیاد یکم از اب اولشو میخوره فقط جوری که دایم سینم پره و از شیرش خیس میشم ولی نمیخوره فقط روزی چهار پنج بار در حد چند دقیقه کوتاه اب اولشو میخوره که باهاش وزن نگرفته

میخوام شیر خشک بخوره نزدیک یک ماهه اصلا وزن نگرفته

فکرامو کردم میخوام شیر خشکیش کنم 

لطفا کمکم کنید اگر تجربه دارید 

تا حالا سه نوع شیر خشک و دو نوع سر شیشه شیر براش عوض کردم 

چند بار گذاشتم گشنه بشه بعد شیشه رو بهش دادم باز نگرفت 

دارم روانی میشم حتی با قاشق با لیوان هم دادم نخورد  😭😭

روشی هست که من امتحان نکرده باشم؟؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

نمی خوام نگرانت کنم عزیزم .ولی بچه از لحاظ سلامتی مشکل نداره؟چون بچه سالم شیر می خوره و به مکیدن علاقه داره .دهانش برفک نزده ؟مشکل تنفسی نداره؟از لحاظ ریه و ...سالمه ؟کاش به دکتر می گفتی ببینی چه نمی خوره ؟من دیدم با سرنگ هم به بچه شیر خشک دادن 

ببرش فوق تخصص گوارش کودکان چک کنه آلرژی یا رفلاکس نداشته باشه

رفلاکس داره 

بچه اولمم رفلاکس داشت شدید تر از این هر چی بردمش دکتر با هیچ دارویی خوب نشد تا به غذا افتاد رفلاکسش خوب شد

ولی اون تا شش ماهگی شیر خودمو میخورد خیلی خیلی میخورد و همش بالا میاورد 

این رفلاکسش به شدت اون یکی نیست ولی  نمیخوره 

سلام عزیزم شیرخشکو باید از اول میدادی که عادت کنه

از اول دادم تا چهل روزگی خورد ولی انقدر اطرافیان و این همسر دهن بین من گفتن شیر خشکیش نکنی که زیاد ندادم یهو سرما خورد اصلا دیگه شیشه نگرفت بعدش 

از اول دادم تا چهل روزگی خورد ولی انقدر اطرافیان و این همسر دهن بین من گفتن شیر خشکیش نکنی که زیاد ن ...

بچه داری خیلی سخته حالا بقیه هم با حرفاشون سختترش میکنن ولی الان خیلی از بچه ها شیرخشکی ان 

نمی خوام نگرانت کنم عزیزم .ولی بچه از لحاظ سلامتی مشکل نداره؟چون بچه سالم شیر می خوره و به مکیدن علا ...

بچه دوسداره بخوره ولی چون معدش ترش میکنه اذیت میشه ترجیح میده گرسنه بمونه

نمی خوام نگرانت کنم عزیزم .ولی بچه از لحاظ سلامتی مشکل نداره؟چون بچه سالم شیر می خوره و به مکیدن علا ...

بردمش متخصص اطفال بهش زینک داد برا اشتها

گفت چیزیش نیست اتفاقا گفتم گاهی انگار نفسش به سختی میاد گفت نه تنفسش طبیعیه  اصلا توجه نکرد به حرفم 

گفتم رفلاکس داره براش بیبی کر نوشت و رتفلور