2777
2789

سلام من الان کلاس یازدهمم تجربی و خب سطح درسیم تو مدرسه نسبتا خوبه نمرات نوبت اولم ۱۸ به بالا بودن ولی به طور جدی برای کنکور و اینا نخوندم تا الان صرفا در حد مدرسه خوندم حتی ازمون هم ثبت نام نکردم یا تست و اینا نزدم دیگه گفتم امسال بشینم اول نهایی های یازدهم رو حسابی بخونم بعد از تابستون بشینم پای کنکور اینا ..

ولی اطرافیانم خیلی استرس میدن دیروز یکی از فامیلا اومدن عید دیدنی و گفت که اره خیلی راه سختیه قبولی و همین الان هم دیره و خیلی باید خوند و اینا 

بعد الان مامانم راجب به اینکه بعد قبولیم چکار باید بکنم حرف میزد بعد بابام تحت تاثیر حرفای این فامیلمون برگشته میگه اگه قبول بشه که اره براش هرکاری میکنم بعد دوباره حرفای این فامیلمون رو برام تکرار کرد خب من خودم میدونم این حرفا رو هردفعه هم که میگن استرس میگیرم یهنی تو یک سال نمیتونم قبول بشم ؟ تجربه ای ندارین ؟

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من ۴ ماهه قبول شدم کجای کاری😄

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید

تجربی؟

نه چرا دیر باشه 

پرقدرت شروع کن

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید
من ۴ ماهه قبول شدم کجای کاری😄

میتونم بپرسم چه رشته ای 

MAFIA PLAYER                                                                میشه برام دعا کنید که دوباره سلامتیم رو به دست بیارم من هنوز سنم خیلیی کمه که درگیر بیماری بشم                                        اگه صلوات فرستادید یا دعا کردید بگید که منم براتون صلوات بفرستم
بیشتر ببینید

نه بابا بعضیا میخونن تو دو ماه پرستاری قبول میشن

یچیزی بهت میگم

که نتیجه تجربه صدها نفره

اگه الان شروع نکنی هیچوقت شروع نمیکنی

و به یجایی میرسی که سه ماه به کنکورت مونده و هنوز درست حسابی کاری نکردی

و یاد الانت میوفتی و ارزو میکنی که کاش زمان به عقب برمیگشت و یازدهم میشدی که تلاشتو بکنی و بخونی

پس دست بجنبون

دیر نیست ولی اگه هی بپرسی دیره دیره دیر میشه

نه این چه حرفی هست آخه 

تو این یکسال با برنامه ریزی درست و خوب میتونی نتیجه ی خوب بگیری به حرف دیگران هم اصلا توجه نکن مخصوصا تو دوران کنکور همیشه یک نفر پیدا میشه که انرژی منفی بده

من خودم تو یکسال کنکور خیلی جدی تر خوندم و مهم ترین دوران برام بود و نتیجه ی خوبی هم گرفتم

"👩🏻‍⚕️📚☕"

میتونم بپرسم چه رشته ای

بله عزیزم

علوم ازمایشگاهی

یه لحظه صبر کن                                                          لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن های زندگی خواستم یه چیزی بهت بگم‌. یه نگاه به پشت سرت بنداز مثل همه ی روزایی که گذشت این روزا هم میگذره خواستم بگم حواست هست دیگه؟ ما یک بار زندگی میکنیم                                                 حالا ادامه بده :)💓🌱

بیشتر ببینید
بله عزیزمعلوم ازمایشگاهی

موفق باشی عزیزم 

بیشتر ببینید
ایول تجربی؟ چه رشته ای قبول شدین

بله

علوم ازمایشگاهی

بیشتر ببینید