2777
2789
عنوان

کیا تنهان روز عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 58 پست
دیدم آمیلی رو غذا پختم رفتم امامزاده عصری کلی گریه کردم خودم و سبک کردم سریال دیگه چی پیشنهاد میدی ؟

جنایی دوس داری؟؟ قتل و اینا . اگه آره دکستر / هانیبال / جفری دامر 

اگه مث من خلی : ریک و‌مورتی ببین 

قشنگ : خانم میزل شگفت انگیز

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

من تنهام

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
دوستان بخاطر تنهایی ناراحت نشید اگر سالم هستید خداروشکر کنید پ غصه نخوریدمن شهر غریبم خودمو شوهرم و ...

اخی عزیزم . این مردا عقل ندارن گاهی اوقات . واسه خودت ابمیوه طبیعی بگیر بخور جون میگیری

اذیت میکنه . میگه توام بشین مث من روزه و نماز و قران . چرا میخوای بری بیرون . چرا بهونه گیری میکنی و ...

خب بشین باهاش صحبت کن هر کدوم یکم از مواضعتون کوتاه بیایید مثلا شما نماز و روزه ات و بگیر مادرتم اجازه بده یکم با دوستات وقت بگذرونی ،مطمئن باش مادرت دوستت داره و خوبیت و میخواد فقط راه بیان درستش و نمیدونه

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
چیکار میکنی

درس خوندم

حموم رفتم 

تو سایت میچرخم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
خب بشین باهاش صحبت کن هر کدوم یکم از مواضعتون کوتاه بیایید مثلا شما نماز و روزه ات و بگیر مادرتم اجا ...

عزیزم شما چه مهربونی 🥲 میدونی ما دوتامون مغروریم . میذاره بذم بیرون ولی یسری حرفاش اذیت کنندس منم قبلا کوتاه میومدم الان نه .  منم روزه هام گرفتم الان پریودم . دیشبم هیئت رفتم دیگه چیکار کنم