2777
2789
عنوان

شب بیدارا بیایین بگین چرا تا الان بیدارین

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 125 پست

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

احیا بعدشم سحری

ولی اعصابم خورده

پسر و دخترم همش با هم دعوا میکنن

دخترن ۱۳ سالشه

پسرم ۱۸

مثل چی بهم میپرن

من اول صبحی دیگه اعصابم بهم ریخت اینقد ب خودمو و اونا فحش دادم

حالا  ناراحتم

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم

امضات💚

ممنونم گلم 

انشاءالله شما هم حاجت روا باشید 

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم

خسته تر از انم که بگیم به چه علت 💔خیلی میگن دعای نی نی سایتی ها گیراست پس یک نفر عاجزانه ازتون درخواست می کنه اول برای فرج و سلامتی مولامون بقیه الله (عج) دعا کنیدبعدم برای من😔زندگی تا اینجا بهم سخت گرفته 💔دوصلوات مهمانم کنید اولی به نیت فرج و سلامتی مولام بقیه الله(عج)♥️دوم برای براورده شدن حاجت قلبیم 💔😔انشاءالله محرم ۱۴۰۳ حاجت رواشده باشم بلند بگو امین .اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل وفرجهم .هرکسی امضام خوند و دعا کرد بهم بگه خیلی خوشحال میشم🥺
بیشتر ببینید
نه

پس؟

اعتراف میکنم که به نام کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه یه موقع باهات گرم گرفتم احیانا هم مرد بودی به خودت نگیر چون منظوری ندارم.                                                                      کاربری ترکیده از سال ۱۴۰۰

بیشتر ببینید
در کل حاله دلم خیلی خراب خیلی

انشالا که به حق این شبای عزیز هرچی میخوای خدا بهت بده

اعتراف میکنم که به نام کاربری ها دقت نمیکنم پس اگه یه موقع باهات گرم گرفتم احیانا هم مرد بودی به خودت نگیر چون منظوری ندارم.                                                                      کاربری ترکیده از سال ۱۴۰۰

بیشتر ببینید
قربونتهمچنین

مرسی گلم

بیشتر ببینید
ترجمش به فارسی خانواده جدید به اصلی و انگلیسی اش(اغلب کیدراما کره ای ها اسمشون انگلیسی هست) مای هازب ...

علاقه به فیلمای کره ای داری یا این فیلمه خیلی برات جالبه؟

بیشتر ببینید
فکر زیاد....اینکه چرا با اینکه پیشنهاد اشنایی زیاد دارم اما هیچکدوم رو قبول نمیکنم، چرا هیچ پسری به ...

خب چرا قبول نمیکنی پیشنهاد آشنایی هارو؟

بیشتر ببینید
علاقه به فیلمای کره ای داری یا این فیلمه خیلی برات جالبه؟

این فیلمه برام جالبه

نوتلا_ی_فندقی.                                                                  نوتلا ی فندقی هستم همینقدر خوشمزه و شیرین.🍫🌰🍫🌰