2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینجوری حرصتون میده❓

| مشاهده متن کامل بحث + 907 بازدید | 77 پست
ببین آبجی بزن همه چیزو بشکن طلاق بگیر برو فردا برو مهرت رو بزار اجرا زختخوابتم جدا کن

فکر ملت بعد از  حرص دادن اسی توسط شوهر

مهریه رو بزار اجرا طلاق بگیر 😐😐😐

بابا یکم آرومتر

فردا مطلقه بمونه بدبخت شه مگه شما گردن میگیرین

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

اکثرا شلخته ان اونی هم که تمیزه از انور بوم افتاده اینقدر گیرهما بعد یه عمر زندگی کنار هم دیگه قلق ه ...

اون اتفاقی بود شوهر من عمدا اینکارا رو می‌کرد دیگ دستش واسم رو شد علنی گفت همینک هست

بگم شوهر من بدتر از اینه دلت بیشتر خنک میشه اگه آره که من راضی نیستم باور میکنی اگه یک هفته یه چیزی ...

خب همینارو ایشونم انجام میده ولی من ذهنم یاری نکرد...میبینی کیسه زباله گذاشتم دم در تا ببره ،یکی دو روز میمونه همونجا بعدش میبره می‌ذاره تو ماشین که اونجا هم یه روز دو روز میمونه ،میبینی بوی گند برداشته ماشین رو ..

فکر ملت بعد از حرص دادن اسی توسط شوهر مهریه رو بزار اجرا طلاق بگیر 😐😐😐بابا یکم آرومترفردا مطلقه ...

بابا دارم شوخی میکنم 

منظور من اینه  چیزی نیست 

فقط خرگوش فهمید من چی میگم

وای این مردا چشونه 😑😑😑همش ناشی از تربیت مادراشونه که از بس به مرد بها دادن و گفتن مرد نباید کار ک ...

خانوادشم بیخیال بودن بعد عقد خونشون شب خوابیدیم دیدم آخر شب صدا اومد مادرش پلاستیک آشغالا رو از پنجره پرت کرده بود تو جوب تو کوچشون 😕

برو خدا رو شکر کنملت رو ببین چه تاپیک های میزنندخیانت اعتیادکتک فحشایدنبال دردسر میکردی حق با توووو ...

ببین می‌دونم چی میگی...منم خیلی چیزای بدی تجربه کردم با شوهرم که قبلا تو تاپیک های قبلی گفتم ولییی الان این موضوع آزارم داد که گفتم اینجا بگم تا دلم آروم بشه..پس زود قضاوت نکن 

اون اتفاقی بود شوهر من عمدا اینکارا رو می‌کرد دیگ دستش واسم رو شد علنی گفت همینک هست

اره طفلی عمدی نبود

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
بگم شوهر من بدتر از اینه دلت بیشتر خنک میشه اگه آره که من راضی نیستم باور میکنی اگه یک هفته یه چیزی ...

بهش گفتی ببره و نبرد؟؟گاهی مردا رو حتما باید بهشون گفت تاانجام بدن 

شوهر من هرچی میگفتم آشغالا رو ببر پایین 

نمی‌برد میگفت بمن چ خودت ببر 

فقط واس بخور و بخواب میومد خونه

چون ی مرد بالاسرت یسری کاربرا میگن شوهر بی شرفشون هرروز کتک میزنه ینی تاانقد حیوان ک دست رو ی زن بل ...

بله منم موافق اون کارها نیستم چون از حیوون کمتر هستن..ولی منم چیزای بدی تجربه کردم و انواع بیماری اومده سراغم که همش از اعصاب هست ،هردکتری میرم میگن تو چیزیت نیست و فلان مشکلت از اعصابه...پس منم بی مشکل نیستم