2777
2789
عنوان

شوهر شما هم اینجوری حرصتون میده❓

907 بازدید | 77 پست

اون همه تو خونه تکونی زحمت کشیدم خونه رو تمیز کردم ،هی میبینی بعضی چیزا رو برمیداره و سر جاش نمیذاره یا میبینه کیسه زباله داخل سطل اتاق نذاشتم ( که آشغال نریزیم) ولی می‌ره بدون اینکه یه ذره فکرشو به کار بندازه آشغال میریزه داخلش یا مثلاً میخواد کمک کنه ظرف بشوره ولی لکه روی ظرف باقی میمونه.لباساشو از روی بند میاره میگم تاش کن بذار سر جاش ولی همون‌جوری ول می‌کنه روی مبل( اینم بگم یکی دوبار به تا کردن من ایراد گرفت منم گفتم به سلیقه خودت تا کن) و و و .... خیلی چیزای دیگه 😑هی من میخوام به اعصابم مسلط باشم ایشون نمیذاره ..بخدا فقط طول روز در حال حرص خوردنم..بگین که مال شمام اینطوریه تا یکم دلم خنک بشه😑😑همه چی رو دوباره کاری میکنه برام 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

برای منم اصلا دست به چیزی نمیزنه ،ک بخوام حرص بخورن😑🙁🤦🏼‍♀️ آب و میوه و .. هم بخور،ظرفاشو میزاره زیر مبل

باشد که غم خجل شود از صبر ما❤️‍🩹🌔•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .  • اکثر ما اینجاییم تا حالمون خوب شه، و گهگداری از ناراحتیامون بگیم و با حرفای ادمای خوش قلب سایت حالمون بهتر شه،پس اگر عقده های خانوادگیت و بدبختیِ درونیت باعث میشه تو سایتی که هیچکی رو نمیشناسی تایپک هاشو بخونی و به روش بیاری و تا حالا این کارو انجام دادی لحظه ای از عمرت رو تو تایپک های من هدر نده و برو جای روانپزشک!❤️                                                                               من اینجام تا خودم باشم  اگه حسادت شما باعث میشه ناراحت بشین ازینکه یکی  خودشه، راحت بیان میکنه  خیلی چیزا رو  نمیدونه و میپرسه، ❤️ مراقب حرف هاتون همیشه باشید،کسی رو هیچ وقت قضاوت نکنید❤️  ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •

بیشتر ببینید

من شوهرم روی نظم حساسه خودش 

بیشتر اوقات خودش خیلی کارا رو انجام میده اما اگرم خسته باشه هیچ کاری نمیکنه 

اما خب مگه میشه شوهر ادمو حرص نده 

اگرم اینجوری حرصم نده روش های دیگه برای‌ حرص دادنم داره خودت تنها نیستی شوهرت حرصت بده😂😂

🌱✨

اگر کاری بهش ندی سنگین تری ها😂

بخدا همینه.. اون سری گفت سرویس هارو من میشورم گفتم باشه..یه روز دیوارهای حموم رو شست چند روز بعد زمین و وسایلش رو .بعد من رفتم حموم دیدم باکس شامپو ها دست نخوردس ،دیدم میگه اونارو نشستم و بعدا میشورم 😑که تا الان نشسته..شما باشی حرصت نمیگیره ؟

اینا ک لجبازی نیست 

شوهر من لیوان آب میخورد مینداخت رو فرش 

یبار پام خورد خدا رحم کرد پام نبرید لیوان شوت شد افتاد رو سرامیک شکست 

گفتم چرا آب میخوری لیوانش وسط میندازی یا بزار تو سینک یا اگ تنبلیت میشه لااقل بزار کنار دیوار  ن وسط راه 

با پررویی گفت تو کوری ک ندیدی

برای منم اصلا دست به چیزی نمیزنه ،ک بخوام حرص بخورن😑🙁🤦🏼‍♀️ آب و میوه و .. هم بخور،ظرفاشو میزاره ...

یا خدا 😐نه دیگه اینجوری هم نیست ولی خیلی کاراش رو مخه