2777
2789
عنوان

کیا تنهان روز عیدی

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 58 پست
درس چجوری میتونی بخونی

متوجه نمیشم یه ذره بیشتر توضیح میدین

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ینی چجوری میشینی پای درس . من تنبل شدم

به راحتی کتاب جزوه هر چی داری باز میکنی میخونی منم تنبل میشم بعضی وقتا تا وقتی خسته نشم ول نمیکنم

دوستان عزیزم یه نفر هست که تفرقه میندازه تو زندگیم خواهشا دعا کنید دست برداره🙏❤ تاپیک های توهین امیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن 

بیشتر ببینید
عزیزم شما چه مهربونی 🥲 میدونی ما دوتامون مغروریم . میذاره بذم بیرون ولی یسری حرفاش اذیت کنندس منم ق ...

ممنون ولی خودتم معلومه دختر خوب و مهربونی هستی ان شاءالله زودی آشتی میکنید 🥰

🇵🇸🇮🇷اللهم عجل لولیک الفرج 💔
ینی چجوری میشینی پای درس . من تنبل شدم

منم همینطورم

یه دوست کنکوری دیگه هم الان تاپیک زده بود درباره این مشکل 

از بعد تحویل سال هی میگم بشینم دو کلمه درس بخونم اصلا نمیتونم 

انگار دیگه دست و دلم به درس نمیره

کتاب رو که باز میکنم خیلی حس بدی می گیرم

به راحتی کتاب جزوه هر چی داری باز میکنی میخونی منم تنبل میشم بعضی وقتا تا وقتی خسته نشم ول نمیکنم

چقدر خوب منم باید باز کنم جزوه رو . فقط مشکل اینجاس من تز ویس استاد جزوه مینویسم تنبلیم میشه

میخوای امروز و استراحت کنی؟؟ تا شب فردا بری کتابخونه

نه خب کتابخونه بسته هست چون عیده 

نمیخوام استراحت کنم اما نمیدونم چرا نمیتونم سمت کتاب برم 

تا بازش میکنم حس بدی می گیرم 

چقدر خوب منم باید باز کنم جزوه رو . فقط مشکل اینجاس من تز ویس استاد جزوه مینویسم تنبلیم میشه

نه چرا جزوه نوشتن خیلی باحاله که من جزوه نوشتنو با این روان نویسا حیلی دوست دارمم

بیشتر ببینید