2777
2789
عنوان

خانمای متاهل لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 1289 بازدید | 99 پست
حس میکنم شاید تکراری شده خیلی چیزا برات و باید ی تغییراتی ایجاد کنی بنویسی مثلا برا خودت که چیا عوض ...

اره تکرار هم یسری چیزا شده. یه چالشای خیلییی سخت از ابرو بگیر تا مرگ و زندگی و معجزه و فوت یکی از نزدیکان همسرم و ... هم پیش اومده

بشدت تو چالش بودم همه جوره.

نه ما خیلی سال نیست ازدواج کردیم، ۱۴۰۲ اومدیم خونمون.

ولی اشنایی قبلی و اینا بوده، میخوام بگم خودم چیزیو از عدم شناخت نمیدونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره تکرار هم یسری چیزا شده. یه چالشای خیلییی سخت از ابرو بگیر تا مرگ و زندگی و معجزه و فوت یکی از نز ...

خب پس احتمالا خودت این وسط بیشتر ذهنت درگیر شده حتما با مشاور که بهت معرفی کردم حرف بزن حالت بهتر میشه و از گنگی در میای

خب پس احتمالا خودت این وسط بیشتر ذهنت درگیر شده حتما با مشاور که بهت معرفی کردم حرف بزن حالت بهتر می ...

ممنونم

اره، جسمی و روحی عمیییییق بهم ریخته م

ممنونم ازت واقعا لطف کردی بهم، دعلی خیرم بدرقه شما و عزیزانتون باشه

ممنونمبرای همچین مواردی هم عزیزم کمک کننده هستن؟

آره عزیزم کلا تو زمینه خانواده و ازدواج و... این مسائل فعالیت دارن حتی بیشتر اضطراب و تحصیلی شاید 

خواستی بزن گوگل اطلاعات راجبشون هست و رزومه های خیلی خوبی هم دارن تو اپ ها

ممنونماره، جسمی و روحی عمیییییق بهم ریخته مممنونم ازت واقعا لطف کردی بهم، دعلی خیرم بدرقه شما و عزیز ...

عزیزمی درکت میکنم برای منم پیش اومده 🥲🫂

قربونت بشم خیلی خوشحال شدم تونستم ی کمک کوچیکی هم شده کنم مشکلتون حل بشه 

انشالله که چیزی نیس و برطرف میشه😍🥰

عزیزمی درکت میکنم برای منم پیش اومده 🥲🫂قربونت بشم خیلی خوشحال شدم تونستم ی کمک کوچیکی هم شده کنم م ...

عزیزید

ان شاالله

اکانتتونپ فعال نگه دارید ان شاالله بهتون خبرای خوش بدم