2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید جواب بدین

114 بازدید | 11 پست

بچه ها من الان یهگربه بهم چشمک زد اندازه مثلا نیم سانت دستم خراش برداشت و اندازه یه نقطه خون اومد

به نظرتون احتمالا گرفتن هاری هست؟

من خیلی‌ خیلی خیلی ترسیدم

و اینکه برم واکسن بزنم؟

و کجا باید واکسن بزنم!

رفتی جلو که چنگ زد؟

اگه اره که معمولا هاری نمیخواد 

کزاز هم اگر ده سال یه بارتو زده باشی اونم نمیخواد 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

رفتی جلو که چنگ زد؟اگه اره که معمولا هاری نمیخواد کزاز هم اگر ده سال یه بارتو زده باشی اونم نمیخواد

داشت دعوا میکرد

یه لحظه بغلش کردم انداختمش اینور

خیلی کوچیکه خراشی که ایجاد شده ولی من خیلی ترسیدم نمی‌دونم چیکار کنم

داشت دعوا میکردیه لحظه بغلش کردم انداختمش اینورخیلی کوچیکه خراشی که ایجاد شده ولی من خیلی ترسیدم نمی ...

خداییش به حیوون های ولگرد دست نزنید 

اینقدر انگل و میکروب دارن که خدا میدونه 

به شدت کثیفن 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

بیشتر ببینید

آخه کجا تشریف دارید؟ تو هر شهری که هستید یه سری مراکز واکسیناسیون هست که با یه سرچ ساده می‌تونید آدرسشونو ببینید.

الان نترس و استرس نداشته باش ، اما فردا صبح حتما حتما (به توان n ) برو واکسن بزن!

آخه چرا اینقدر به گربه نزدیک میشی؟☺️

من بعد از شیش ماه و یه عمل جراحی ، از مرگ برگشتم و اومدم تو سایت! اگه دوستانه حرف میزنم دلیلش اینه که همه رو دوست خودم می‌دونم! اگه چیزی میگم نیتم صرفا کمک کردنه! برداشت بد نکنید🙏 یه مدته بهم ریختم و زندگیم مثل کلاف سر در گم شده! 😔 لطفاً برای زندگیم دعا کنید لطفاً 🙏 ضمنا وارد تاپیک‌های مخصوص خانوما نمیشم . پس لطفاً اذیت نکنید☺️اما خدایی نی‌نی‌سایت برای اقایون عالیه که یاد بگیرن.

بیشتر ببینید